IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Henry2

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Henry

avatar

Aantal berichten : 25
Punten : 33
Leeftijd : 27
Woonplaats : CocaCola land

Character
Naam: Henry Tolkien
Leeftijd: 17 jaar
Aandoening: Klinisch depressief

BerichtOnderwerp: Henry2   vr jan 25, 2013 9:37 am

" and frolicked in the autumn mist in a land called honah lee "


BASIC
Name: Rhys Ninomiya
Nickname: Rhys, Rice ball, Nino
Age: 17 jaar
P.O.B: Eryri, Wales
Parents: Gaerwn Goodwin-Ninomiya (deceased) & Daichi Ninomiya
Siblings: -
Sexual Orientation: Bisexual


APPEARANCE
Eye color: Bruin
Hair color: Bruin
Physique: Rhys is absoluut niet gespierd en simpelweg een mager scharminkel. Hij is 1.77 m lang en daarmee niet groot of klein. Zijn haar is over het algemeen altijd lang inclusief zijn pony, die vaak voor zijn ogen hangt.
Extra: Rhys heeft haemolacria. Dit wil zeggen dat als hij huilt, zijn tranen gemixed zijn met bloed.


SPECIES
Kind: Human


INSIDE
Character: Rhys is een ontzettend intelligent individu, maar besteed zijn tijd het liefst aan muziek, zijn beroep en studie van keuze. Hij is aardig tegen diegene die aardig tegen hem zijn en over het algemeen is hij altijd beleefd. Rhys is niet een overdruk persoon, maar om te zeggen dat hij kalm is, is ook wat overdreven. Hij is niet bijzonder snel op zijn teentjes getrapt, maar als Rhys eenmaal boos is, dan mag je ook wel wat verwachten. Rhys is een harde werker en koppig bovenal. Hij geeft zelden op en zet door tot het einde. Rhys is een beetje een moederfiguur in de band. Hij zorgt graag voor de andere en maakt zich vaak ook ongerust over hen.
History: De Japanse Daichi Ninomiya ging op zijn achttiende op uitwisseling voor één jaar in Wales. Hier ontmoette hij al gauw de Welshe Gaerwn Goodwin, met wie hij al snel vrienden werd. Deze vriendschap veranderde al ontzettend vlug naar een relatie en de twee waren dolgelukkig samen. Niet lang voor Daichi weer terug naar Japan zou moeten, kwam het nieuws dat Gaerwn zwanger was. Daichi liet zijn nationaliteit meteen omschrijven naar Welsh. De ouders van het koppel was het er totaal niet mee eens met dit alles en keerde hen de rug toe. Toch waren Daichi en Gaerwn gelukkig. Daichi begon zijn vervolgopleiding in de negen maanden die het duurde voor de geboorte van Rhys. Het zou een blij moment geweest moeten zijn. Niets was echter minder waar toen Gaerwn tijdens de geboorte stierf.

Daichi vertrok na veel pijn en verdriet terug naar Japan; hij had niets meer in Wales. Het was lastig als alleenstaande vader. Hoewel hij eerst verder wou studeren, bleek dit al gauw onmogelijk met een zoon. Hij gaf dit dus op en begon oddjobs te doen om het leven van zijn zoon en van hemzelf enigszins okay te maken. Rhys bleek bij het opgroeien een lieve jongen, die zijn vader het liefst zoveel mogelijk wou helpen. Ook werd al snel duidelijk dat Rhys een goed intelligentievermogen had, waardoor hij op zijn negende een klas mocht overslaan. Het was toen dat hij een nieuwe vriendengroep maakte, waaronder de ietwat koude Myungsoo. Het was met hem en met nog drie andere dat ze een band oprichtte: 'Eye Candy', waarvan Rhys de lead guitarist was.

Tijdens de middelbare school besloot de band zich in te schrijven voor een bandcompetitie. Ze hadden veel geoefend, zelfs naast het bijbaantje dat Rhys had om zijn vader te steunen. De grote dag kwam echter al gauw en ze werden tweede. Ze hadden wellicht eerste kunnen worden, maar Rhys had na driekwart van het nummer Myungsoo moeten stoppen van het spelen, aangezien zijn vingers rood van het bloed waren. Het talent van 'Eye Candy' bleef niet onopgemerkt en een entertainment bedrijf bat ze een contract aan. Ze tekende en kregen al snel hun debut, wat volgde met een debut in Amerika.

Hetgeen een beetje een demper op al het succes en plezier was, was het feit dat Myungsoo, nu Dominic naast de band solo ging. De vier overige members voelde zich verraden en teleurgesteld en wellicht ook gewoon lichtelijk pissed off. Zo ook Rhys. Maar meer dan deze emoties maakte Rhys zich zorgen om Dominic die zich zo op zichzelf hield. De band's populariteit is nog steeds goed en de liedjes worden ook telkens beter. Rhys helpt nu vaak ook mee met het liedjes schrijven, hetgeen hij nu ook als vervolgstudie is aan het doen.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Henry

avatar

Aantal berichten : 25
Punten : 33
Leeftijd : 27
Woonplaats : CocaCola land

Character
Naam: Henry Tolkien
Leeftijd: 17 jaar
Aandoening: Klinisch depressief

BerichtOnderwerp: Re: Henry2   zo jan 27, 2013 10:47 am

TEKST
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Henry

avatar

Aantal berichten : 25
Punten : 33
Leeftijd : 27
Woonplaats : CocaCola land

Character
Naam: Henry Tolkien
Leeftijd: 17 jaar
Aandoening: Klinisch depressief

BerichtOnderwerp: Re: Henry2   wo feb 27, 2013 2:34 pm

TEKST


Spoiler:
 

TEKST


Spoiler:
 

TEKST


Spoiler:
 

TEKST


Spoiler:
 

TEKST


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Henry2   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Henry2
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: OFF TOPIC :: GRAPHICS :: DUMP-
Ga naar: