IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   di apr 15, 2014 4:57 am

HOWON LEE
Howon Lee
NINETEEN
Te Anau, New Zealand
Male
PATIENT
hoya (infinite)

REASON FOR PLACEMENT
De patiënt lijdt al enkele jaren aan posttraumatische stresstoornis. Hij vertoont hierbij symptomen als, maar zijn niet gelimiteerd tot de volgende.

+ Slaapproblemen, waarbij inslapen en tevens doorslapen problemen veroorzaken. Ook zijn nachtmerries een wederkerende gebeurtenis.

+ Intense flashbacks, waarbij de patiënt zich voornamelijk vocaal kenbaar maakt en kenmerken vertoont van vluchtgedrag.

+ Concentratie problemen. De patiënt heeft moeite met bepaalde dingen te herinneren en is snel afgeleid. Ook is de patiënt vaak chaotisch, niet alleen in omgeving, maar ook in zijn taalgebruik.

+ Schrikachtig. Naast dat de patiënt zeer waakzaam en alert van zijn omgeving is, kan de patiënt van kleine dingen opschrikken of bang worden. Een paniekaanval is niet uit te sluiten in dit soort gevallen.

Verder toont de patiënt grote angst om met voor hem intimiderende mannen alleen in een ruimte te zijn. De patiënt lijkt tevens woedend op zichzelf te zijn, i.v.m. het niet kunnen beschermen van zichzelf. Tevens voelt de patiënt zich verraden door zijn naasten. De patiënt heeft tot slot ook betere dagen, hoewel veel symptomen doorgaans aanwezig blijven.

Met bovenstaande beschreven symptomen voldoet de patiënt volgens DSM-IV-TR aan 6/6 criteria en is hij gediagnostiseerd als zijnde PTSS.

Voor oorsprong PTSS zie verleden.

PERSONALITY
+ Angstig - Howon is vaak angstig voor andere mensen, hoewel dit vaak in combinatie gaat met bepaalde situaties. Hij schrikt snel van onverwachte geluiden en bewegingen en kan eventueel vluchtgedrag tonen voor situaties die hem bang maken.

+ Afstandelijk - Howon is niet het persoon die als eerste op iemand af zal lopen. Hij bewaard graag afstand met mensen die hij niet goed kent en is argwanend en wantrouwend. Verder word Howon niet graag aangeraakt door derden, zelfs al gaat het om een vriendelijk gebaar. Hij geeft de voorkeur aan gevraagt te worden of fysiek contact gelegd mag worden.

+ Chaotisch - Howon is een chaoot. Niet alleen is hij rommelig in zijn dagelijkse leven qua rommel en spullen vergeten, ook is Howon chaotisch in zijn hoofd. Hij heeft met name moeite zijn gevoelens te uiten, zonder over zijn eigen woorden te struikelen of van onderwerp te veranderen.

+ Vriendelijk - Howon is een oprecht vriendelijk en lief persoon. Hij zal zelden of nooit iemand met de nek aankijken en is altijd beleefd. Howon geeft ook gemakkelijk tweede en zelfs derde kansen.

+ Zorgzaam - Howon is iemand die andere snel voor zichzelf zet. Hij bied graag steunen als hij deze daadwerkelijk kan bieden en helpt mensen graag waar nodig.

+ Intelligent - Howon werd vanaf jonge leeftijd al gezien als een slimme jongen. Hij is goed met puzzels en pikt nieuwe talen snel op. Hij weet veel, voor andere wellicht, nutteloze feitjes en is er verder altijd op uit om kennis te vergaren.


HISTORY
Howon werd  net even buiten het centrum van Te Anau te Nieuw Zeeland geboren. Zijn vader, Yihwan was van Koreaanse afkomst en was enkele jaren geleden naar Nieuw-Zeeland gekomen om te backpacken toen hij Howon’s moeder, Elle, ontmoette. De twee klikten vrijwel meteen en ze begonnen een relatie. Binnen twee jaar hakte ze de knoop door om te gaan trouwen en verhuisden ze naar Te Anau, meer naar het zuiden van het Zuidereiland. Een jaar daarna werd Howon geboren. De zes daaropvolgende jaren waren gelukkig en de familie was het plaatje van perfect.

Toen veranderde er iets. Yihwan, een normaal blije en sociale man werd stil en koud. Hij zonderde zich af van zijn vrienden en hield zich meer en meer thuis op. Hij speelde niet meer met z’n zoontje en hij sliep niet meer in hetzelfde bed als zijn vrouw. Hij was prikkelbaar en de kleinste dingen konden hem boos maken, waarna hij meestal wegging en een blokje omliep. Als hij weer thuiskwam bood hij zijn excuses aan voor zijn gedrag en leek alles voor de rest van de dag weer goed. Dit gedrag werd echter naarmate de tijd verliep steeds erger en erger. Er kwam een moment waarop dit gedrag nog een slag erger werd. Dit was op Howon’s zevende verjaardag. Howon, enthousiast omdat hij jarig was, had stiekem wat van zijn taart gesnoept en werd betrapt door zijn vader. Deze was razend en sloeg Howon in zijn gezicht. Later die dag bood hij zijn excuses aan, maar het blauwe oog was al duidelijk zichtbaar.

De jaren gingen voorbij. Het geweld binnen de huize Lee werd onmogelijk veel. Niet alleen Howon, maar ook zijn moeder waren slachtoffer aan de mishandeling. Vuistslagen, schoppen, duwen, verbrand met het uiteinde van een sigaret, verbrand door de handen te wassen in kokend water, wurging, opsluiting in kasten, verdrinken in de badkuip, uitschelden, bedreigen. Niemand van buitenaf wist het, en wisten ze het wel dan zwegen ze. Howon ging hierdoor nog maar zelden naar school. Alleen als de blauwe plekken, brandwonden, hechtingen en verband niet direct zichtbaar waren had hij toestemming school bij te wonen. Dit was natuurlijk haast nooit en gymles was al helemaal uit den boze. Leraren waren ongerust en begonnen te bellen. Yihwan vertelde hen dat Howon een of andere ziekte had waardoor hij maar af en toe aanwezig kon zijn. De leraren en het bestuur geloofde de leugen. Erg lang bleef het echter niet een leugen.

Toen Howon twaalf jaar was wist Elle met pijn en moeite eindelijk te stap te nemen om voor zichzelf op te komen en om weg te gaan. Natuurlijk wou ze samen met Howon vertrekken, maar zo gemakkelijk bleek dat niet te zijn. Yihwan had gezegt dat Elle mocht gaan, maar de jongen moest blijven. En o wee als ze de politie zou inschakelen of een rechtzaak begon. Hij beloofde haar dat in dat geval Howon het daglicht niet meer zou zijn, en zij evenmin. Angstig voor haar leven liet ze Howon achter en vertrok ze uit Te Anau, naar Palmerston North waar ze vroeger had gewoond.

De mishandeling werd, zoals verwacht, niet bepaald minder na deze dag. Howon's mentale gezondheid ging achteruit en zelfs al zou hij naar school mogen dan kon hij dit gewoon niet. Hij werd angstiger dan ooit tevoren. Slapen lukte maar op sommige momenten, meestal als zijn vader weg van huis was en zelfs dan werd hij geplaagd door nachtmerries. Hij begon een lichte stotter te ontwikkelen en kromp haast gelijk in elkaar als zijn vader ook maar een beetje in de buurt kwam. Dit ging jaren lang door. Howon, die niet meer naar school ging, probeerde zoveel mogelijk boeken te lezen als hij kon, om zichzelf dingen bij te leren. Dit kostte hem echter veel moeite, aangezien zijn concentratie meer gefocused was op de gevaren van zijn omgeving, dan de woorden op de pagina's. Ook zijn eerdere symptomen werden erger naarmate de jaren voorbij tikten, hetgeen later als PTSS benoemd zou worden.

Er kwam een einde aan het lijden toen Howon achttien was. Blijkbaar werd het huis al enige tijd in de gaten gehouden op wanneer Yihwan het huis verliet, en op hoe het Howon verging. Op een van zulke tijdstippen dat Yihwan weg was, werken wist Howon, werd er op de deur geklopt. Dit gebeurde natuurlijk wel vaker en zoals normaal deed Howon niet open, dat mocht niet van z'n vader en zou hij ook niet gedurft hebben als het aan hemzelf lag. Anders dan normaal was toen de deur opeens met een harde klap opensloeg. Howon begon te hyperventileren en rende snel de trap op, waar hij zich in zijn kamer opsloot. Toen ook zijn slaapkamerdeur met geweld opensloeg, werd alles zwart.

Ze reden net Te Anau uit toen Howon enkele minuten later bijkwam, in een onbekende auto met een onbekende man naast zich. Met grote ogen en zwaar geadem bleef Howon naar de vreemde man staren, tranen al over zijn wangen rollend. Al snel begon de man uit te leggen wie hij was en dat hij gestuurd was door Howon's moeder. Howon begreep het, voelde zich opgelucht, maar bleef bang. Zeventien uur en een veerboot later zag Howon zijn moeder weer voor het eerst in zes jaar en sliep hij voor het eerst in jaren een nacht goed door.

Dit geluk hield echter niet lang aan. Howon was nog steeds angstig en schrikachtig voor praktisch alles in zijn omgeving. Hij werd al gauw naar een psycholoog gestuurd die door kort onderzoek concludeerde dat Howon posttraumatische stresstoornis had. En hoewel ze eerst probeerde hem in Nieuw Zeeland wat meer op de been te krijgen, moesten ze uiteindelijk de beslissing nemen om Howon naar Lucius Dale te sturen, waar tevens een neef van hem zat.


ryann
twenty-two

©

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo apr 16, 2014 10:42 am


Do you want to play a game?
Which one do you want to be? The runner or the finder?
post goes here
TAG:NAME | WORDS:###CREDITLESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo apr 16, 2014 10:49 am


Do you want to play a game?
Which one do you want to be? The runner or the finder?
post goes here
TAG:NAME | WORDS:###CREDITLESLY


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo apr 16, 2014 11:05 am


Do you want to play a game?
Which one do you want to be? The runner or the finder?
post goes here
TAG:NAME | WORDS:###CREDITLESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   do apr 17, 2014 3:58 am

TEXT GOES HERE YO
movie theater
"I'm afraid I’ll be a book that no one reads. Music that no one Listens to anymore. I’m afraid I’ll be abandoned like a movie playing in an empty theater.''


Spoiler:
 

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   do apr 17, 2014 11:43 amtag
words
outfit
notes

NAE | ATF | SHINE
I WILL TRY TO FIX YOU
lights will guide you home and ignite your bones and i will try
your post goes here; don't worry, it'll scroll

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   vr apr 18, 2014 2:31 pm

GVD

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   di jul 08, 2014 9:06 am

There's no place like 127.0.0.1
TAG: NAME HERE
WORDS: HERE.
NOTES: HERE.
post goes here, will scroll.
♥ TY SARA!
how did we end up talking?
EVERYTHING IS CONNECTED, CONNECTION IS POWER.

YOUR TEXT HERE !
tagged: allegra | word count: 452 | notes: uh oh.
escalators template by ACT APALLED! of A THOUSAND FIREFLIES

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   do okt 23, 2014 4:07 am

W
HAT I'VE BEEN LIVING FOR
❝ AND NOW YOU'RE KNOCKING ON MY FRONT DOOR, THAT'S WHAT I'VE BEEN LIVING FOR, EXCUSE ME WHILE I LAUGH MY ASS OFF. ❞

IT WASN'T TOO ODD, TEXTTAGS
El
WORDS
haha
NOTES
so cute.

made by ayu of btn


BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
TEXT

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   vr okt 24, 2014 2:46 am

the minnie mouse
I'm a born hater,..
POST HERE!!!!! WILL SCROLL!!!


the minnie mouse
I'm a born hater,..
POST HERE!!!!! WILL SCROLL!!!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   do nov 06, 2014 9:43 am

W
HAT I'VE BEEN LIVING FOR
❝ AND NOW YOU'RE KNOCKING ON MY FRONT DOOR, THAT'S WHAT I'VE BEEN LIVING FOR, EXCUSE ME WHILE I LAUGH MY ASS OFF. ❞

IT WASN'T TOO ODD, TEXTTAGS
El
WORDS
haha
NOTES
so cute.

made by ayu of btn


BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
TEXT

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   do nov 06, 2014 10:59 am
A
IN'T A SCENE *
 
IT'S A GODDAMN ARMS RACE
WORDS 0 TAGS #Alone  NOTES Nothing yet.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod mi eu libero ornare aliquam. Aliquam placerat tincidunt scelerisque. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Donec hendrerit nisl id magna fringilla in molestie arcu suscipit. In dolor leo, adipiscing eleifend mattis ut, tempor vel libero. Donec vitae velit eu arcu imperdiet fermentum ut ut dui. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed ut viverra mi. Mauris nec purus neque, id egestas ligula.

Donec consequat bibendum nibh nec hendrerit. Duis eleifend tristique ipsum quis auctor. Morbi quis eros metus, eu tincidunt sem. Nulla quam magna, fringilla ac consequat sed, vulputate id purus. Quisque quis leo eu massa posuere sollicitudin posuere malesuada arcu. Vivamus faucibus purus nec quam convallis sed ultricies turpis eleifend. Nunc at justo nec est pharetra ultrices. Nullam ornare dignissim viverra. Ut tempus justo quis nibh feugiat sed tristique sapien fermentum. Donec condimentum fermentum libero, sed dictum diam venenatis a.

Duis nec quam orci, ac venenatis mi. Duis ligula massa, eleifend vitae scelerisque eget, rutrum eget libero. Integer pharetra bibendum metus, nec ultricies sem gravida et. Curabitur aliquam nisl ac quam dictum lacinia. Sed commodo neque sit amet libero porta egestas. Quisque metus sapien, rutrum vitae molestie vel, mollis vitae ante. Praesent vulputate odio faucibus orci tincidunt faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Praesent in tortor enim. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Integer at massa elit, rhoncus sagittis velit. Ut et nisi leo, vitae elementum arcu. Ut turpis eros, varius vel posuere sed, convallis sit amet massa. Pellentesque condimentum mi in massa euismod eget iaculis urna bibendum.

Suspendisse a odio sapien. Morbi nunc tellus, fringilla ut rhoncus nec, tincidunt at ipsum. Donec pellentesque massa eu lectus congue dapibus. Etiam sit amet nibh vel diam pulvinar tincidunt. Donec libero sem, blandit id sodales quis, lobortis a turpis. Nunc enim dui, aliquam sed malesuada vitae, convallis et massa. Ut urna eros, gravida vel laoreet in, elementum eu risus. Pellentesque mattis sapien sit amet augue dictum at luctus augue sagittis.

Vivamus metus felis, feugiat a condimentum eget, semper nec dolor. Etiam sit amet est vel massa rutrum semper. In hac habitasse platea dictumst. Curabitur blandit faucibus accumsan. Pellentesque a odio et magna aliquet consectetur a quis risus. Quisque hendrerit orci nec enim facilisis tempus. Proin porta tincidunt blandit. Cras mattis dapibus orci, eget cursus tellus dignissim eget.

made by ayu of btn

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   vr nov 07, 2014 2:10 am

TAG
@ Someone
NOTES
Notes go here!
POST GOES HERE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   ma nov 10, 2014 1:15 pm

QUEEN OF HEARTS
BANG BANG, I'VE PUT AN ARROW THROUGH YOUR HEART
SURRENDER NOW TO MY KINGDOM, I'M THE QUEEN OF HEARTS
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, consectetur adipiscing elit. Sed nibh est, auctor vitae sollicitudin a, lacinia convallis orci. Praesent sit amet diam at nibh suscipit sagittis. Quisque feugiat elementum orci sit amet pharetra. Etiam vitae vestibulum lorem.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Cras dignissim consectetur enim, ut feugiat sapien pharetra vitae. Nunc sed augue auctor sem egestas fringilla eget in augue. Curabitur vitae nibh lorem, quis tristique massa. Nullam ornare, nisl eu aliquet faucibus, libero nisi venenatis ipsum, a fringilla mauris lectus ac velit

MADE BY MINNIE OF BTN

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   di dec 09, 2014 4:06 am


HOPE IS A STRANGER

Een zachte melodie krult en draait door de lucht heen. Luchtig en zweverig geneuried alsof de melodie elk moment door de wind opgepikt en meegenomen kan worden. Echter staat er geen zuchtje wind in de ruimte en de melodie blijft klinken. Klam zweet plakt aan het voorhoofd van de aanwezige personen, en slechts enkelen dragen een frisse vrolijke expressie. Mint is daar een van, een blik van tederheid in haar helder blauwe ogen. Zweetdruppels parelen langs haar slapen naar beneden terwijl ze met haar linkerhand delicaat langs de bladeren van haar sinaasappelboom gaat. Een kleine week geleden heeft ze de huidig jong volwassen boom geplant en sindsdien heeft ze er elke dag zorgvuldig voor gezorgd. Met opgeheven hoofd kijkt ze naar de andere leerlingen in de kassen, hun bomen zien er niet uit; verwelkt, geen vruchtenpunten of verzopen in water en vitamines. ''het zijn sukkels, niet waar Nidalee?'' spreekt ze met een giechel tegen haar  geliefde jong volwassene. Met haar rechterhand spuit ze enkele malen water met bepaalde gemixte zouten op de bladeren en bast. Vervolgens reikt ze naar haar roze gieter, die na observatie geen druppel water meer bevat. ''Even water pakken, Nida'' fluistert ze waarna ze haar geliefde plant verlaat en zich met rechte rug en opgeheven hoofd richting de kraan verplaatst. Het gekletter van stromend water doet het geroddel van de meiden schuin-achter haar uitdoven. Hierdoor kan Mint zichzelf wijs  maken dat ze voor een moment niet gehaat wordt en kan ze het negeren. Op de terugweg naar haar boom beginnen steeds meer mensen rondom haar te giechelen waarop ze met licht verkilde ogen haar pas versneld. Nidalee, Nidalee, Nidalee is het enige wat door haar hoofd suist.

Op enkele meters afstand ziet ze haar eerder prachtige boom staan. De eerder eikenhouten bruine bast is zwart verkleurd en Nidalee's bladeren zijn afgebrokkelt en in as. Met woedende ogen zoekt ze om zich heen naar de dader. Allemaal zijn de schijnheiligen met hun eigen boom bezig. ''Wie.. heeft met zijn klauwen aan míjn boom gezeten!?'' vraagt ze hardop aan de aanwezigen. Niemand antwoord. Natuurlijk, de samenzwerende rotte appels. ''Een voor allen, allen voor een dan maar..'' fluistert ze voor zichzelf. Dit is voor jou Nida denkt ze terwijl ze haar vuurmagie bij elkaar raapt en de bomen van ieder in vuur en vlam zet. Kort daarna is het chaos in de 4de kas. Na gegooid te hebben met planten en elkaar in de haren te hebben gezeten buldert de leraar binnen. Zonder pardon grist deze Mint aan de kraag en sleurt haar de kas uit, onder begeleiding van luid keels protest. ''De kerkers in! '' Buldert de afzichtelijke man. ''Je gaat een van de ongebruikte lokalen uitstoffen en ordenen! METEEN!'' Mint zet het op een lopen, de man geen kans gevend op een vervolg. De kerkers dus, bedenkt ze zich, een deur openend en weer sluitend. Mint heeft geen spijt, niet het gevoel dat ze iets fout heeft gedaan, nee het was zelfverdediging.. Of wraak, noem het wat je wil het komt op hetzelfde neer. Met de pas kalmeert het temperament van Mint weer tot ze weer in staat is rustig te redeneren. Het is een week geleden sinds ze is aangekomen op deze stenen tombe van een school, en tot nu had ze enkel Nidalee als conversatiepartner gehad. Mint is overigens noch depressief noch droevig om het verlies van haar Nidalee. Ja ze was verknocht aan haar maar een plant blijft een plant, ze is niet gek. Ook al was dat wat de meesten van haar zeiden. Natuurlijk heeft ze liever menselijke vrienden, natuurlijk weet ze dat dat de normale gang van zaken is, vrienden maken is overigens een deal tussen twee partijen, en niet van één.

Trap voor trap loopt ze de wenteltrap richting de kerkers naar beneden. Ze is er pas één keer geweest deze week, lang genoeg om te ontdekken dat de plek onbekend en onprettig aanvoelt. Ze haat de donkere lange gangen, de kille stenen en verlaten lokalen. Haar eigen kleine stappen voorzien de kerkers van een galmend geluid die rillingen over haar onderrug voortbrengen. Vanbuiten heeft ze een stalen gezicht, opgeheven hoofd en rechte rug, maar vanbinnen is ze opgelucht als ze een van de verlaten kamer binnentreed. Bij de eerste stap binnen krijgt Mint een hoestbui van het zwevende stof in de volgepakte ruimte. ''Super.'' Ze duwt alle krakkemigge ramen open ,zover als dat gaat, en bestudeert de ruimte kort. Links in de hoek staat een verstofte vleugel, vooraan een oud bord wat aan stukken ligt, grotendeels van de rest van de ruimte bestaat uit rommel en opgestapelde bankjes en stoelen. Al met al is de kamer verstoft en volgepakt met rotzooi, hier zou ze de rest van de middag zoet mee zijn. ''Ik ga dit echt niet doen dus, never.'' Spreekt Mint zichzelf aan. Met haar armen over elkaar geslagen leunt ze tegen de muur tegenover die van de deur aan. Een schuine blik werpt ze naar buiten waar een waterig zonnetje haar terug aanstaart. Een bedenkelijke zure blik siert haar gezicht wanneer de klink van de deur ineens omlaag gaat, en de deur opent. Mint kijkt op, haar blauwe ogen meteen snijdend in die van de binnenkomer. Tot haar grote verrassing is het niet de leraar die haar aankijkt maar iemand anders. Ze verandert haar houding nauwelijks en weigert wat te zeggen; in de hoop dat het persoon gewoon weer weg gaat.

[for Emmaaaa c:]


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   ma dec 29, 2014 12:19 pm

&

adksgajksdgjksadgdgsadg

OPEN FOR ANY LIVING BEING!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   do jan 08, 2015 3:28 am

TEXT GOES HERE YO
white noise
"white noise bouncing around my head. and i lock it all up just to open it again''

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo jan 21, 2015 12:51 pm

darling
IT'S NOT A SILLY LITTLE MOMENT, IT'S NOT THE STORM BEFORE THE CALM. THIS IS THE DEEP AND DYING BREATH OF THIS LOVE WE'VE BEEN WORKING ON. BUT THERE ARE DREAMS THAT CAN NOTBE
????
I <3 u
#Andyy
Kawaii as MUK
Sugoii, Ikemen desuu~<3
and storms you cannot weather
They walked along listening to the singing of the brightly colored birds and looking at the lovely flowers which now became so thick that the ground was carpeted with them. There were big yellow and white and blue and purple blossoms, besides great clusters of scarlet poppies, which were so brilliant in color they almost dazzled Dorothy's eyes.

"Aren't they beautiful?" the girl asked, as she breathed in the spicy scent of the bright flowers.

"I suppose so," answered the Scarecrow. "When I have brains, I shall probably like them better."

"If I only had a heart, I should love them," added the Tin Woodman."I always did like flowers," said the Lion. "They of seem so helpless and frail. But there are none in the forest so bright as these."

They now came upon more and more of the big scarlet poppies, and fewer and fewer of the other flowers; and soon they found themselves in the midst of a great meadow of poppies. Now it is well known that when there are many of these flowers together their odor is so powerful that anyone who breathes it falls asleep, and if the sleeper is not carried away from the scent of the flowers, he sleeps on and on forever. But Dorothy did not know this, nor could she get away from the bright red flowers that were everywhere about; so presently her eyes grew heavy and she felt she must sit down to rest and to sleep.

But the Tin Woodman would not let her do this.
MADE BY MINNIE OF BTN


Code:
<center><div id="hoverpage" style="border: 10px solid #ffffff; box-shadow: 2px 2px 2px #ededed;"><div class="insidehover"><img src="http://38.media.tumblr.com/050fe2f706cdd984c97ece60380e82d4/tumblr_ni3hixQakn1s3ayaao1_500.gif"></div><div class="insidebox"><div class="statarea"><div class="insidetitle">darling</div><div class="insidesub">IT'S NOT A SILLY LITTLE MOMENT, IT'S NOT THE STORM BEFORE THE CALM. THIS IS THE DEEP AND DYING BREATH OF THIS LOVE WE'VE BEEN WORKING ON. BUT THERE ARE DREAMS THAT CAN NOT<span style="color: #de5582;">BE</span></div><div class="statline" style="margin-bottom: 3px;">????</div><div class="statline" style="margin-bottom: 3px;">I <3 u</div><div class="statline" style="margin-bottom: 3px;">#Andyy</div><div class="statline" style="margin-bottom: 3px;">Kawaii as MUK</div><div class="statline">Sugoii, Ikemen desuu~<3</div><div class="subtwo">and storms you cannot <span style="color:#de5582;">weather</span></div></div><div class="postarea">They walked along listening to the singing of the brightly colored birds and looking at the lovely flowers which now became so thick that the ground was carpeted with them. There were big yellow and white and blue and purple blossoms, besides great clusters of scarlet poppies, which were so brilliant in color they almost dazzled Dorothy's eyes.<br><br>"Aren't they beautiful?" the girl asked, as she breathed in the spicy scent of the bright flowers.<br><br>"I suppose so," answered the Scarecrow. "When I have brains, I shall probably like them better."<br><br>"If I only had a heart, I should love them," added the Tin Woodman."I always did like flowers," said the Lion. "They of seem so helpless and frail. But there are none in the forest so bright as these."<br><br>They now came upon more and more of the big scarlet poppies, and fewer and fewer of the other flowers; and soon they found themselves in the midst of a great meadow of poppies. Now it is well known that when there are many of these flowers together their odor is so powerful that anyone who breathes it falls asleep, and if the sleeper is not carried away from the scent of the flowers, he sleeps on and on forever. But Dorothy did not know this, nor could she get away from the bright red flowers that were everywhere about; so presently her eyes grew heavy and she felt she must sit down to rest and to sleep.<br><br>But the Tin Woodman would not let her do this.</div></div></div><div class="credits">MADE BY MINNIE OF <a href="http://backtoneverland.b1.jcink.com/">BTN</a></div></center><style type="text/css">#hoverpage {width: 500px; height: 300px; position: relative; overflow: hidden;}#hoverpage .insidehover { -webkit-transition: all 1.0s ease; -moz-transition: all 1.0s ease; -o-transition: all 1.0s ease; position: absolute; left: 0px; bottom: 0px; width: 500px; height: 300px;}#hoverpage:hover .insidehover {-webkit-transition: all 1.0s ease; -moz-transition: all 1.0s ease; -o-transition: all 1.0s ease; left: -500px; }.insidebox { width: 460px; height: 294px; background-color: #f8f8f8; padding: 20px; text-align: left; }.statarea { width: 150px; float: left; height: 100%; margin-right: 15px; }.statline { font-family: courier new; font-size: 9px; letter-spacing: 1px; color: #fafafa; text-align: right; background-color: #de5582; line-height: 110%;-webkit-transition: all 0.5s ease; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; padding: 3px 4px 2px 4px; border-radius: 4px 0px 0px 4px; }.statline:hover { font-family: courier new; font-size: 9px; letter-spacing: 1px; color: #767676; text-align: right; background-color: #f4f4f4; line-height: 110%; -webkit-transition: all 0.5s ease; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; padding: 3px 15px 2px 4px; border-radius: 4px 0px 0px 4px; }.insidetitle { font-family: arial; font-size: 40px; letter-spacing: -3px; color: #de5582; font-weight: bold; font-style: italic; text-shadow: 2px 2px #f4f4f4; text-align: right; }.insidesub { font-family: arial; font-size: 8px; text-align: justify; line-height: 120%; color: #cbcbcb; letter-spacing: 1px; margin-top: 10px; margin-bottom: 5px; }.subtwo { font-family: arial; font-size: 30px; letter-spacing: -3px; color: #e5e1e3; font-weight: bold; font-style: italic; text-align: right; line-height: 70%; margin-top: 9px; text-shadow: 2px 2px #ffffff; }.postarea { height: 284px; padding-right: 10px; padding-bottom: 10px; text-align: justify; font-family: arial; font-size: 10px; line-height: 120%; color: #6b6b6b; overflow: auto; }.postarea::-webkit-scrollbar { width:5px; }.postarea::-webkit-scrollbar-track { background-color:#f1f1f1; }.postarea::-webkit-scrollbar-thumb { background-color:#de5582; }.credits { text-align: center; font-family: arial; font-size: 9px; letter-spacing: 1px; }</style>

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo jan 21, 2015 1:02 pm

darling
IT'S NOT A SILLY LITTLE MOMENT, IT'S NOT THE STORM BEFORE THE CALM. THIS IS THE DEEP AND DYING BREATH OF THIS LOVE WE'VE BEEN WORKING ON. BUT THERE ARE DREAMS THAT CAN NOTBE
????
I <3 u
#Andyy
Kawaii as MUK
Sugoii, Ikemen desuu~<3
and storms you cannot weather
They walked along listening to the singing of the brightly colored birds and looking at the lovely flowers which now became so thick that the ground was carpeted with them. There were big yellow and white and blue and purple blossoms, besides great clusters of scarlet poppies, which were so brilliant in color they almost dazzled Dorothy's eyes.

"Aren't they beautiful?" the girl asked, as she breathed in the spicy scent of the bright flowers.

"I suppose so," answered the Scarecrow. "When I have brains, I shall probably like them better."

"If I only had a heart, I should love them," added the Tin Woodman."I always did like flowers," said the Lion. "They of seem so helpless and frail. But there are none in the forest so bright as these."

They now came upon more and more of the big scarlet poppies, and fewer and fewer of the other flowers; and soon they found themselves in the midst of a great meadow of poppies. Now it is well known that when there are many of these flowers together their odor is so powerful that anyone who breathes it falls asleep, and if the sleeper is not carried away from the scent of the flowers, he sleeps on and on forever. But Dorothy did not know this, nor could she get away from the bright red flowers that were everywhere about; so presently her eyes grew heavy and she felt she must sit down to rest and to sleep.

But the Tin Woodman would not let her do this.
MADE BY MINNIE OF BTN

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo jan 21, 2015 1:08 pm

darling
IT'S NOT A SILLY LITTLE MOMENT, IT'S NOT THE STORM BEFORE THE CALM. THIS IS THE DEEP AND DYING BREATH OF THIS LOVE WE'VE BEEN WORKING ON. BUT THERE ARE DREAMS THAT CAN NOTBE
????
I <3 u
#Andyy
Kawaii as MUK
Sugoii, Ikemen desuu~<3
and storms you cannot weather
They walked along listening to the singing of the brightly colored birds and looking at the lovely flowers which now became so thick that the ground was carpeted with them. There were big yellow and white and blue and purple blossoms, besides great clusters of scarlet poppies, which were so brilliant in color they almost dazzled Dorothy's eyes.

"Aren't they beautiful?" the girl asked, as she breathed in the spicy scent of the bright flowers.

"I suppose so," answered the Scarecrow. "When I have brains, I shall probably like them better."

"If I only had a heart, I should love them," added the Tin Woodman."I always did like flowers," said the Lion. "They of seem so helpless and frail. But there are none in the forest so bright as these."

They now came upon more and more of the big scarlet poppies, and fewer and fewer of the other flowers; and soon they found themselves in the midst of a great meadow of poppies. Now it is well known that when there are many of these flowers together their odor is so powerful that anyone who breathes it falls asleep, and if the sleeper is not carried away from the scent of the flowers, he sleeps on and on forever. But Dorothy did not know this, nor could she get away from the bright red flowers that were everywhere about; so presently her eyes grew heavy and she felt she must sit down to rest and to sleep.

But the Tin Woodman would not let her do this.
MADE BY MINNIE OF BTN

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   wo jan 21, 2015 1:10 pm

darling
IT'S NOT A SILLY LITTLE MOMENT, IT'S NOT THE STORM BEFORE THE CALM. THIS IS THE DEEP AND DYING BREATH OF THIS LOVE WE'VE BEEN WORKING ON. BUT THERE ARE DREAMS THAT CAN NOTBE
????
I <3 u
#Andyy
Kawaii as MUK
Sugoii, Ikemen desuu~<3
and storms you cannot weather
They walked along listening to the singing of the brightly colored birds and looking at the lovely flowers which now became so thick that the ground was carpeted with them. There were big yellow and white and blue and purple blossoms, besides great clusters of scarlet poppies, which were so brilliant in color they almost dazzled Dorothy's eyes.

"Aren't they beautiful?" the girl asked, as she breathed in the spicy scent of the bright flowers.

"I suppose so," answered the Scarecrow. "When I have brains, I shall probably like them better."

"If I only had a heart, I should love them," added the Tin Woodman."I always did like flowers," said the Lion. "They of seem so helpless and frail. But there are none in the forest so bright as these."

They now came upon more and more of the big scarlet poppies, and fewer and fewer of the other flowers; and soon they found themselves in the midst of a great meadow of poppies. Now it is well known that when there are many of these flowers together their odor is so powerful that anyone who breathes it falls asleep, and if the sleeper is not carried away from the scent of the flowers, he sleeps on and on forever. But Dorothy did not know this, nor could she get away from the bright red flowers that were everywhere about; so presently her eyes grew heavy and she felt she must sit down to rest and to sleep.

But the Tin Woodman would not let her do this.
MADE BY MINNIE OF BTN

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   zo feb 08, 2015 1:35 pm

SLEEP, EAT
SLEEP AGAIN
GO NAMSOON
SLEEP, EAT
SLEEP AGAIN
GO NAMSOON
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   di feb 24, 2015 5:54 am

Code:
<center><div style="width: 400px; padding: 15px; border-radius: 15px; -webkit-border-radius: 15px; -moz-border-radius: 15px; background-color: #c4b2bd;"><div style="text-align: right; font-family: arial; font-size: 30px; letter-spacing: -2px; color: #fafafa;"><b><i>QUEEN OF HEARTS</i></b></div><div style="font-family: courier new; font-size: 10px; line-height: 10px; color: #f8f8f8; text-align: right; padding-top: 4px;">BANG BANG, I'VE PUT AN ARROW THROUGH YOUR HEART<br>SURRENDER NOW TO MY KINGDOM, I'M THE QUEEN OF HEARTS</div><table cellspacing="10px"><tr><td><div style="width: 70px; height: 70px; border: 4px solid #fafafa; border-radius: 100%; -webkit-border-radius: 100%; -moz-border-radius: 100%; overflow: hidden;"><img src="http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2013/035/5/a/yuzuki_yukari_icon_by_ia_yuzuki_yukari-d5tthuo.jpg" height="70" width="70"></div></td><td><div style="width: 70px; height: 70px; border: 4px solid #fafafa; border-radius: 100%; -webkit-border-radius: 100%; -moz-border-radius: 100%; overflow: hidden;"><img src="http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/032/f/0/yuzuki_yukari_icon_by_ia_yuzuki_yukari-d5tidk2.jpg" height="70" width="70"></div></td><td><div style="width: 70px; height: 70px; border: 4px solid #fafafa; border-radius: 100%; -webkit-border-radius: 100%; -moz-border-radius: 100%; overflow: hidden;"><img src="http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2013/035/2/1/yuzuki_yukari_icon_2_by_ia_yuzuki_yukari-d5ttbw3.png" height="70" width="70"></div></td><td><div style="width: 70px; height: 70px; border: 4px solid #fafafa; border-radius: 100%; -webkit-border-radius: 100%; -moz-border-radius: 100%; overflow: hidden;"><img src="http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/50f7af159043dc132a06e23a130718d0/http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" height="70" width="70"></div></td></tr></table><div style="background-color: #fafafa; padding: 15px; text-align: justify; font-family: arial; border-radius: 15px; -webkit-border-radius: 15px; -moz-border-radius: 15px; font-size: 10px; line-height: 12px; color: #706969;"><span style="font-family: courier new; color: #c4b2bd;">LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET,</span> consectetur adipiscing elit. Sed nibh est, auctor vitae sollicitudin a, lacinia convallis orci. Praesent sit amet diam at nibh suscipit sagittis. Quisque feugiat elementum orci sit amet pharetra. Etiam vitae vestibulum lorem.<br><br>Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Cras dignissim consectetur enim, ut feugiat sapien pharetra vitae. Nunc sed augue auctor sem egestas fringilla eget in augue. Curabitur vitae nibh lorem, quis tristique massa. Nullam ornare, nisl eu aliquet faucibus, libero nisi venenatis ipsum, a fringilla mauris lectus ac velit</div>
</div><div style="font-family:courier new;font-size:9px;letter-spacing:1px;margin-top:4px;">MADE BY MINNIE OF <a href="http://backtoneverland.b1.jcink.com/">BTN</a></div></center>

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   di feb 24, 2015 6:01 am

QUEEN OF HEARTS
BANG BANG, I'VE PUT AN ARROW THROUGH YOUR HEART
SURRENDER NOW TO MY KINGDOM, I'M THE QUEEN OF HEARTS
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, consectetur adipiscing elit. Sed nibh est, auctor vitae sollicitudin a, lacinia convallis orci. Praesent sit amet diam at nibh suscipit sagittis. Quisque feugiat elementum orci sit amet pharetra. Etiam vitae vestibulum lorem.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Cras dignissim consectetur enim, ut feugiat sapien pharetra vitae. Nunc sed augue auctor sem egestas fringilla eget in augue. Curabitur vitae nibh lorem, quis tristique massa. Nullam ornare, nisl eu aliquet faucibus, libero nisi venenatis ipsum, a fringilla mauris lectus ac velit

MADE BY MINNIE OF BTN

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hoppelakee, 360º, hotseflotse, nieuw topic
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: OFF TOPIC :: GRAPHICS :: DUMP-
Ga naar: