IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 nieuw topic want html fail

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: nieuw topic want html fail   vr apr 18, 2014 11:16 am

Alice Bonny
Alice Christianne Bonny
19
Lyford Cay, New Providence
FEMALE
PATIENT
n.a.

REASON FOR PLACEMENT
Alice heeft maar één probleem, maar dit is gelijk een groot: ze lijdt aan het syndroom van Capgras. Dit houdt in dat ze gelooft dat haar familie of bekenden niet langer de mensen zijn waar ze van houdt, maar dat ze vervangen zijn door dubbelgangers die het gedrag en uiterlijk van hun daadwerkelijke geliefden perfect kunnen nabootsen. Ze erkent wel dat deze dubbelgangers mensen zijn, maar vertrouwt ze echter voor geen cent en zal ook geen bevelen van ze aannemen en elk woord dat ze zeggen wantrouwen, vooral als het betrekking heeft op iets wat haar aangeraden wordt. Haar syndroom kan van de een op de andere dag komen opzetten: als ze 's avonds naar bed gaat, kan er nog niets aan de hand zijn en kan ze prima overweg kunnen met iemand die ze al maanden kent, maar de volgende ochtend kan ze wakker worden en denken dat deze persoon een dubbelganger is. Van dit geloof zal ze daarna echter niet meer afwijken.

PERSONALITY
Naar bekenden:
Suspicious Ze vertrouwt letterlijk niemand van de mensen die ze goed kent. Ze gaat ervan uit dat geen enkele van deze dubbelgangers het goed met haar voor heeft en luistert dan ook absoluut niet naar wat haar verteld wordt. Met bewakers heeft ze geen problemen, omdat ze vaak verschillende gezichten ziet, en ze gedraagt zich binnen Lucius Dale dus over het algemeen voorbeeldig - alleen gesprekken met haar psychiater zijn lastig, omdat haar syndroom dus toeslaat bij gezichten die ze over langere tijd leert kennen, en ze dus eigenlijk om de zoveel tijd van psychiater zou moeten wisselen. Dit is echter niet het beleid van Lucius Dale, dus blijft ze wantrouwig naar haar psychiater toe.
Distant Doordat ze niemand vertrouwt, is ze ontzettend stil en afstandelijk. Tijdens gesprekken met haar psychiater trekt ze haar mond amper open, en ze zal geen diepzinnig woord wisselen met haar hutgenoten. Dat heet niet dat ze geen antwoord kan geven op een vraag als 'weet je hoe laat het is' of 'mag ik x lenen', maar dit antwoord zal kort en to-the-point zijn. Ze beoefent ook geen enkele hobby in het bijzijn van mensen die ze kent - dat doet ze liever in een stil kamertje of bij vreemden, want stel dat het tegen haar gebruikt wordt?
Independent Door dit alles is ze ontzettend op zichzelf aangewezen en kan ze zichzelf ook prima redden. Ze neemt zelf haar eigen medicijnen, laat niemand aan haar bed of spullen. Ze wordt niet rechtuit kwaad wanneer iemand anders dit voor haar doet, maar als blikken konden doden, zou de persoon in kwestie languit op de grond liggen. Meestal loopt ze daarna ook een tijd weg van haar hut.

Naar vreemden:
Friendly Naar mensen die ze niet kent, en dus mensen waarvan ze niet denkt dat ze vervangen zijn door dubbelgangers, is ze extreem vriendelijk. Ze zal altijd klaarstaan om te helpen, zelfs wanneer ze eigenlijk geen tijd heeft, en zal een vreemde zelfs verdedigen als dat nodig is.
Talkative Omdat ze weigert te praten met mensen die ze kent, compenseert ze dat door haast honderduit te praten met mensen die ze niet kent. Er kan van alles uitkomen, van het mooie/slechte weer tot klachten over het eten. Ze heeft niet goed door dat dit voor sommige mensen irritant kan zijn; ze is al lang blij dat ze haar stem en gedachten de vrije loop kan laten gaan.
Clingy Ook al wil ze dit liever niet toegeven, Alice voelt zich eenzaam doordat ze geen close friends of familie meer heeft, in haar ogen; daardoor klampt ze zich haast wanhopig vast aan wie-ever er ook maar een gesprek met haar aanknoopt. Dit kan zich uiten in een overdreven interesse in de andere persoon, of het daadwerkelijk overal volgen van deze persoon. Ook hierbij heeft ze niet door dat ze irritant is.


HISTORY
Alice Bonny werd geboren als Alice Guthrie in Lyford Cay, op New Providence in de Bahama's. Zoals dat ook niet anders kon in deze buurt, was Alice's familie ontzettend rijk - niet zozeer omdat ze een goedverdienende baan hadden, maar meer omdat hun ouders (of in ieder geval de ouders van haar vader) ook rijk waren geweest, en een erfenis van heb-ik-jou-daar nagelaten hadden. Alice groeide dan ook op in grote weelde, en kreeg alles wat haar hartje begeerde. Toen ze op pianoles wilde, kocht haar vader een vleugel en huurde een privé-leraar in; toen ze wilde paardrijden, kreeg ze een eigen paard; toen ze voor haar zestiende verjaardag een auto wilde, kreeg ze het duurste model. Alice was hierdoor wel wat verwend, in de zin dat ze verwachtte dat ze alles wel kreeg wanneer ze het wilde, maar werd er niet onvriendelijk door, en realiseerde zich dat er ook genoeg mensen waren die het een stuk slechter hadden.

Eigenlijk had Alice het perfecte leventje. Hieraan kwam echter een einde vlak na haar zestiende verjaardag. Haar moeder was al een tijdje ernstig ziek, en Alice maakte zich zorgen, aangezien ze ontzettend close was geweest met haar moeder maar deze nu ineens dingen begon te vergeten en niet meer leek te kunnen bewegen; haar vader bleef echter zeggen dat het wel goed zou komen, dat het gewoon tijd nodig had, en omdat hij nog nooit tegen haar gelogen had, geloofde ze hem. Haar moeder stierf echter, ongeveer twee maanden na Alice's zestiende verjaardag. Pas achteraf werd Alice verteld dat haar moeder de ziekte van Creutzfeldt-Jakob had gehad.

Alice had het erg moeilijk met het overlijden van haar moeder. Ze werd een stuk stiller en steeds meer teruggetrokken en kreeg moeite op school. Dit veranderde toen haar vader, slechts zes maanden na het overlijden van haar moeder, trouwde met een nieuwe vrouw. Alice begreep ook wel dat haar vader niet voor eeuwig weduwnaar kon blijven, hij was immers nog jong genoeg, maar ze nam het hem ontzettend kwalijk dat hij al zo snel opnieuw trouwde. De twee kregen steeds vaker en erger ruzie, tot Alice weigerde haar vaders achternaam te dragen; in plaats van Guthrie wilde ze Bonny genoemd worden, naar haar moeders meisjesnaam.

De ruzies tussen vader en dochter begonnen steeds meer te escaleren. Meestal, wanneer Alice het echt even zat was, liep ze naar het strand dat vlakbij hun huis lag om uit te waaien; op een avond toen ze zeventien was, echter, stapte ze in haar auto en vertrok ze naar Nassau, met de bedoeling daar een aantal dagen te blijven - misschien dat haar vader dan eindelijk zou snappen hoe moeilijk ze het had met haar stiefmoeder. Alice zou echter nooit in Nassau aankomen. Ze was nogal overstuur toen ze vertrok en was niet helemaal helder, waardoor ze domme beslissingen in het verkeer nam en niet vlug genoeg op de rem stond toen een auto voor haar plotseling remde. Om niet tegen hem op te botsen, week ze uit naar de andere rijbaan, waar er op dat moment echter een vrachtwagen aangereden kwam. Alice kon niet meer uitwijken en werd aangereden. Zwaar gewond werd ze naar het ziekenhuis gebracht.

Daar bleek al snel dat ze, naast een fiks aantal botbreuken en snij- en schaafwonden, een hersenletsel opgelopen had, al konden artsen niet zeggen hoe het zou uit pakken. In het ziekenhuis leek er tijdens Alice's rehabilitatie namelijk niets aan de hand. Ze werkte goed mee, was vriendelijk tegen de zusters. Pas toen ze naar huis mocht begonnen de problemen. Ze weigerde te praten met haar vader of stiefmoeder, praatte zelfs niet met haar vriendinnen, en wanneer ze wel iets zei, konden ze uit haar woorden opmaken dat het leek alsof ze het tegen compleet andere personen hadden. Alice's vader was hier uiteraard bezorgd over, en nam haar mee terug naar het ziekenhuis, waar Alice werd doorverwezen naar een psychiater. Deze constateerde het syndroom van Capgras bij haar. Naast intensieve therapie viel daar niet veel aan te doen, dus Alice ging gewoon weer met haar vader mee naar huis. Deze kon echter niet met de aandoening van zijn dochter omgaan en dus werd Alice, na overleg met haar psychiater, naar Lucius Dale gestuurd, in de hoop dat ze daar wel fatsoenlijk geholpen zou kunnen worden.
CELESTE
22

©

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: nieuw topic want html fail   di jun 03, 2014 12:29 am

Code:
[dohtml]

<center><div id="tabcode"><div class="nav"><div class="stapptb">
<table><tr><td><div class="tab active"><a class="tab_link" id="tab_1" href="#content1" rel="1">i</a> </div></td><td> <img src="http://i57.tinypic.com/2pp0un5.gif"> </td><td><div class="tab"><a class="tab_link" id="tab_2" href="#content2" rel="2">ii</a> </div></td></tr></table> </div> <div class="container"><div class="main">        <div class="main_inner">        <div class="content" id="content1"> <div class="stappimg" style="background-image: url(http://i59.tinypic.com/s1i7tk.png);">
<div class="stappimgin">
Antonin François Cairncross
<h2>25 years old / Special Victims Unit Detective / Queens / François Arnaud</h2>
</div>
</div></div>      </div>        <div class="content" id="content2"><div class="stappcont"><div class="stappcont2"><div style="padding: 5px; height: 295px; overflow: auto;">
[u]profile[/u]<br>
Antonin François Cairncross | male | 25 | SVU detective | bicurious | ENFJ | Neutral Good<br><br>

[u]extract[/u]<br>
[i]tw for sexual abuse of a minor[/i]<br>
[history]<br><br>

[u]traits[/u]<br>
[personality]

</div> </div><div class="stappcont3"> CELESTE / GMT+1 / SEE ALSO: - </div> </div> </div></div></center>
[/dohtml]


[i]CAIRNCROSS, ANTONIN F.[/i]
[i] 25. svu dedective. celeste.[/i]

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: nieuw topic want html fail   wo jun 04, 2014 2:48 am

Code:
[dohtml] <center><div style="width:500px; padding: 10px; background-image: url(http://subtlepatterns.com/patterns/lghtmesh.png);"> <div class="dalias"> CELESTE. 22. GMT+1. SQUIRREL. </div><div class="bones"> <table><tr><td valign="top"><div style="font: 9px roboto; text-transform: lowercase; width: 215px;"><div style="background: url('http://i59.tinypic.com/ezeasp.gif'); background-size: 220px 150px; width: 215px; height: 149px;"></div></div></td><td valign="top"> <center><div class="directory"> <div class="membergroup">JUDD MCGOWAN • 28, PLAYWRIGHT, T. SCHMITZ</div> </center></td></tr></table> <hr> <div class="toes">hi~ i'm known on the interwebs as celeste. i'm 22 and finishing my master English literature this month (at least i hope so because thesis is being a bitch) and i'll be getting my teacher's degree next year. you can find me on tumblr [url=http://kenwayyed.tumblr.com]here[/url]. like zammy above me, one of my favourite things to do is watch idiots play games on youtube. a lot of the time, i'm one of those idiots myself, though not on youtube because ew showing my face to people. since around christmas, i've been obsessed with assassin's creed, and since... february, i think, in particular with assassin's creed iii. i lead a haytham kenway appreciation life and no one can tell me otherwise. okay i'll be going now before i ramble on and on about stuff no one's interested in. hit me up if you want to talk~  :heart:</div> </div> </div></div></center> [/dohtml]

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: nieuw topic want html fail   zo apr 12, 2015 8:37 am

SLEEP, EAT
SLEEP AGAIN
ASHER
SLEEP, EAT
SLEEP AGAIN
ASHER
I D E N T I T Y
Full name Asher Night McGregor
First name Asher
Surname McGregor
Nickname(s) Ash, Ashy, Ashes, Shir, Wither
Alias Wither
Age 19 jaar
Gender Mannelijk
D.O.B. 29 November
P.O.B. Inverness, Schotland
Bloodtype B -
Sexual Orientation Homoseksueel

M U T A T I O N
Mutation Disintegration, Telekinesis, Teleportation, Phasing, Precognitive Dreams
Mutation explanation
Disintegration
Met deze mutatie is Asher in staat doelwitten, beide van organisch en niet-organische materie, tot zwarte as te verbrokkelen. Dit gaat niet zozeer in een explosie, maar meer als een waterval. Zie voorbeeld. Voor zover bekend kan Asher dit op alles (mensen, dieren, dingen) uitvoeren. Hoewel hij toen hij jonger was zijn handen moest gebruiken om de mutatie te focussen, kan hij het nu zonder en slechts met zijn gedachten. Wel moeten zijn gedachten geconcentreerd zijn. Verder zal er altijd residu achterblijven in de vorm van stof of as, wat wil zeggen dat hij geen objecten volledig kan laten verdwijnen. Hij kan de as niet terugkeren tot de vorige staat.

Telekinesis
Met deze mutatie kan Asher voorwerpen van verscheidene groten laten bewegen op afstand door slechts zijn gedachten te gebruiken. Ook levende voorwerpen als mens en dier kunnen bewogen worden, hoewel Asher hier aanzienlijk meer moeite mee heeft. Niet geheel onlogisch geldt dat hoe groter het voorwerp, hoe meer inspanning het kost. Als hij het voorwerp fysiek niet zou kunnen verplaatsen en Asher dit met zijn mutatie zou doen, dan bestaat er een kans op hoofdpijn of een bloedneus.

Teleportation
Met deze mutatie kan Asher zich rechtstreeks verplaatsen van de ene plek naar de andere, zonder fysiek de ruimte tussen beide plekken te doorkruisen. Dit gebeurd, net zoals bij zijn disintegration mutatie in een wirwar van zwarte as. Hoewel Asher een behoorlijke grote afstand kan teleporteren, kan hij geen andere personen met zich meebrengen.

Phasing
Met deze mutatie kan Asher door materie heengaan. Net zoals bij zijn teleportation en disintegration mutatie gebeurd dit in de vorm van zwarte as, waardoor Asher zich in eerste instantie afvroeg of het niet gewoon teleportation was. Echter kan hij ook gedeeltelijk door bijvoorbeeld een muur heengaan, wat teleportation dus uitsluit. Ook anders dan bij zijn teleportation mutatie kan hij met phasing wél mensen meenemen. Een groot nadeel aan deze mutatie voor Asher is dat hij er niet altijd controle over heeft, wat inhoud dat hij soms, vooral in zijn slaap, door muren en vloeren heen valt.

Precognitive Dreams
Deze mutatie is wellicht het meest onbruikbaar van al Asher zijn mutaties. In zijn slaap kan hij mogelijk voorspellende dromen krijgen. Echter, omdat de toekomst constant veranderd, komen deze dromen uiteindelijk altijd maar zelden uit. Hij heeft er verder ook geen controle over.

D E S C R I P T I O N
Height 186 cm
Weight 65 kg
Build Slank met lichte bespiering
Haircolour Afwisselend rood, bruin en zwart
Hairstyle Meestal gestijld tot net na z’n oren
Eyecolour Bruin
Piercings/Tattoos Oorbellen, hoewel hij deze maar zelden in heeft.
Scars ~
Style Met de mode mee. Durft in principe alles te dragen.
Other Moedervlekje onder z’n rechteroog

I N D I V I D U A L I T Y
Character Asher is een hele lieve, spontane en kalme jongen. Hij is zorgelijk en beschermend tegenover diegene die het nodig hebben, maar word stiekem het liefst zelf vertroeteld en gebaby’d. Hij is nieuwsgierig naar nieuwe dingen en leert over het algemeen snel. Asher is verder bijzonder koppig, zowel in het maken en behouden van een mening, als dat hij zich niet snel uit het veld laat slaan door tegenslagen. Asher is vrij perfectionistisch en streeft er naar goed te zijn in alles wat hij doet. En hoewel Asher zelden echt kwaad word, heb je een bijzonder moeilijke aan hem als hij het eenmaal wél is. Tot slot kan hij behoorlijk slecht tegen zijn verlies.
Hobbies Gitaar en piano spelen, gamen, manga lezen, taekwondo, spooning
Likes Muziek, games, kyubricks, boybands, zure matjes, Xbox, Mark Rawls, little spoon zijn.
Dislikes Beperkingen, blauwe pennen, fruit uit blik, vogels, chocola, Playstation
Fears Vogels

B A C K G R O U N D
History
Prologue
Ian McGregor en SunHwa Nesbitt ontmoette elkaar toen ze nog maar vier jaar waren. Het was de eerste dag op de lagere school toen Ian zijn drinken per ongeluk over SunHwa heen knoeide. Hoewel je zou denken dat SunHwa nu niets meer te doen wou hebben met Ian, was dit niet het geval. De twee werden vreemd genoeg beste vrienden na erover gelachen te hebben. Hun vriendschap hield stand door hun gehele lagere school periode. Ook toen ze naar de middelbare school gingen waren ze haast onafscheidelijk en kregen ze uiteindelijk verkering. Het tweetal raakte in verwachting toen ze zeventien jaar oud waren en hoewel onhanding en absoluut niet geplant werd al gauw besloten door te gaan met de zwangerschap om enkele maanden later te bevallen van Anders.

Anders was dan wellicht hun eerste zoon, maar bij verre niet de laatste. Drie jaar na de geboorte van Anders werd Atlas geboren en twee jaar hierna Angus. Het jaar daarna werd hij gevolgd door Aiden. En hoewel er absoluut geen planning was voor een vijfde, gebeurde drie jaar na de geboorte van Aiden toch het onwaarschijnlijke en werd Asher geboren.

Childhood
Asher was bovenal een lieve en kalme baby. Huilen deed hij vrij weinig en hij sliep al snel de nachten door. Hij was ook een avontuurlijke baby; altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Dit begon zich vooral te uiten toen Asher begon te kruipen. Ook als peuter en kleuter was Asher veelal kalm. Wel kon hij behoorlijk koppig zijn als hij ergens zijn zinnen op had gezet. Boos werd hij haast nooit, maar was hij dit wel, dan hadden de McGregors een zware aan hem.

Als schoolgaand kind veranderde Asher niet veel. Rond deze jaren kwam echter wel naar voren dat zijn oudere broers de jongste maar al te graag deden plagen. Soms had Asher het hier vrij moeilijk mee. Hij wist echter dat als puntje bij paaltje kwam zijn broers alles deden om hem te beschermen onder het motto dat alleen hun Asher mochten plagen. Het was wellicht hierom dat Asher in zijn schoolcarrière nooit echt gepest is geweest.

Toen Asher zeven jaar oud was, werd er besloten te verhuizen naar Littleton, Colorado. Het was rond deze zelfde tijd dat Asher zijn eerste mutatie begon te ontwikkelen, zijnde disintegration. Asher die altijd bijzonder bang is geweest voor vogels, werd omringt door een zwerm meeuwen. Uit pure angst en wanhoop desintegreerde hij enkele van het gevogelte tot vlokken van zwart as, hetgeen vluchten mogelijk maakte. Hij voelde zich later onwijs schuldig om het voorval en biechtte al gauw alles op aan zijn ouders. Geheel onlogisch was het niet dat Asher een mutant bleek te zijn, zijn opa van vaders kant was het tenslotte ook. Toch kwam het enigszins als verrassing, aangezien geen van de andere McGregor broers aanleg leken te hebben voor het ontwikkelen van een mutatie. Asher’s andere mutaties kwamen in de jaren die hierop volgde een voor een opzetten.

Teenage Years
Hoewel Asher in principe altijd wel goed viel bij zijn leeftijdsgenoten, vond hij zijn beste vriend rond zijn tiende in een twee jaar oudere jongen. Mark Rawls was een goede vriend van Asher’s broer Aiden, hoe de twee elkaar dus hebben ontmoet. Beide jongens waren gamers en begonnen regelmatig samen te spelen. Eerst bij Asher thuis, maar daarna ook online en bij Mark thuis. Naast spelletjes spelen, ontwikkelde de vriendschap tussen de twee ook op emotioneel en sociaal gebied, tot ze op een gegeven moment onafscheidelijk leken te zijn. Asher, die ergens wel al wist dat hij nooit echt op meisjes viel, begon dit pas echt goed te merken rondom Mark. Hij was zijn beste vriend, maar tegelijkertijd wellicht ook wel wat meer. Asher besloot echter al heel vroeg niets met deze gevoelens te doen, bang dat het hun vriendschap zou verpesten. De kans dat Mark tenslotte zijn gevoelens zou beantwoorden was erg klein.

Asher was dertien jaar oud toen hij naar Genosha Island ging, meer op toedringen van Mark dan wat anders, hoewel hij in alle waarschijnlijk anders ook al snel zou worden opgehaald. Asher had het hier in eerste instantie vrij moeilijk mee. Nooit was hij langer dan twee dagen bij zijn familie weg geweest, om wie hij zoveel gaf, ondanks de plagerijen van zijn broers. Toch bleek het uiteindelijk allemaal wel mee te vallen, vooral natuurlijk omdat hij Mark had, met wie hij een kamer deelde.

Het leven op Genosha Island was in principe niet veel anders dan dat het in Littleton was geweest. Asher en Mark spendeerde veelal hun tijd bij elkaar, al spelletjes spelend, of nu op de computer of IRL. Nieuwe aapjes kijken werd al gauw hun favoriete tijdverdrijf, mocht Mario Smash Bros of League of Legends hun toch gaan vervelen. Ook niet anders als in Littleton viel Asher goed in bij zijn leeftijdsgenoten en maakte hij vrienden, hoewel Mark natuurlijk altijd zijn number one zou blijven. Asher was er vrijwel van overtuigd dat Mark hiervan op de hoogte was. Echter begon hij aan deze overtuiging te twijfelen toen Mark op een avond, lichte jaloezie in zijn stem, vroeg of Asher wou blijven. Zonder enige twijfel stemde Asher natuurlijk hierin toe. Het tweetal speelde, niet anders dan normaal, spelletjes waaronder op een gegeven moment Truth or Dare. Vele grappige momenten later vertelde Mark, de sfeer opeens een stuk serieuzer, dat hij meer om Asher gaf dan het oog deed ontmoeten. Geschokt door zijn woorden hield Asher eerst stil, want hoe groot was de kans dat dit zou gebeuren? Haast nihil? Na enkele seconden stilte vertelde Asher al glimlachend dat hij hetzelfde voelde voor Mark, hetgeen het begin vormde voor een relatie meer dan vriendschap.

Family
Vader - Ian McGregor
Moeder - SunHwa McGregor
Oudere broer - Anders McGregor (28)
Oudere broer - Atlas McGregor (25)
Oudere broer - Angus McGregor (23)
Oudere broer - Aiden McGregor (22)

T R I V I A
+ Asher is en zal voor eeuwig een voorstander zijn van de Xbox en niet van de Playstation. Nintendo staat neutraal.
+ Hoewel Asher over het algemeen naar alle soorten muziek luistert, zijn boybands zijn guilty pleasure.
+ Asher doet niets liever dan ’s nachts bij Mark in bed te kruipen om little spoon te zijn.
+ Omdat Asher soms in zijn slaap door zijn bed en vervolgens enkele vloeren heenvalt, wil hij nog wel eens wat schrammen hebben._________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: nieuw topic want html fail   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
nieuw topic want html fail
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: OFF TOPIC :: GRAPHICS :: DUMP-
Ga naar: