IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 GVD

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: GVD   za apr 19, 2014 1:30 am

Code:
<style type="text/css">.appyts {position: absolute; top: 0; right: 0; width: 250px; height: 300px; clear: both; background: white;}.appyt {float: left;}.appyt label {position: absolute; bottom: 20px; left: -180px; width: 25px; height: 25px; background: white; box-shadow: 2px 2px 0 #d8d8d8; -webkit-border-radius: 100%; -moz-border-radius: 100%; border-radius: 100%; -webkit-transition: 0.8s all ease-in-out; -moz-transition: 0.8s all ease-in-out; transition: 0.8s all ease-in-out;}.appyt [type=radio] {display: none; baseline-tab-shift: true, retrieve;}.appyc {position: absolute; top: 0; left: 0; width: 190px; height: 240px; padding: 30px; overflow: auto; text-align: justify; font: 10px/10px calibri;; opacity: 0; -webkit-transition: 0.8s all ease-in-out; -moz-transition: 0.8s all ease-in-out; transition: 0.8s all ease-in-out;}.appyc::-webkit-scrollbar {width: 12px;}.appyc::-webkit-scrollbar-thumb {background: #292929;}
[type=radio]:checked ~ label {z-index: 2; background: #d8d8d8; box-shadow: 2px 2px 0 #292929;}[type=radio]:checked ~ label ~ .appyc {z-index: 1; opacity: 1;}.appyin {width: 170px; padding: 10px; background: #292929; color: white; border-bottom: 5px solid #d8d8d8; text-align: center; font: 10px/10px calibri; text-transform: uppercase; margin-bottom: 5px;}</style><center><div style="width: 410px; padding: 20px; background: #292929; color: white; border-bottom: 15px solid #d8d8d8; border-top: 1px dashed #d8d8d8; font: bold 60px/60px arial; text-transform: uppercase; letter-spacing: -1px; text-shadow: 4px 0 0 #d8d8d8;">EDWARD Knight</div><div style="width: 450px; height: 300px; position: relative; border-bottom: 15px solid #292929;"><div style="width: 200px; height: 300px; position: absolute; top: 0; left: 0;"><img src="http://i59.tinypic.com/2s844k6.png" /></div><div class="appyts"><div class="appyt"><input type="radio" id="tab-1" name="tab-group-1" checked><label for="tab-1"></label><div class="appyc"><div class="appyin"> Edward Logan Knight </div><div class="appyin"> twenty-one </div><div class="appyin"> 3 september 1992 </div><div class="appyin">  male </div><div class="appyin"> PATIENT </div><div class="appyin"> Hyunseung Jang </div></div></div><div class="appyt"><input type="radio" id="tab-2" name="tab-group-1"><label for="tab-2" style="margin-left: 45px;"></label><div class="appyc">
[center][font=Courier New][size=16]REASON FOR PLACEMENT[/size][/font][/center]
1.1 Alcoholverslaving
2.1 Drugsverslaving<dd>[font=calibri]2.2 Patiënt geeft aan meerdere drugs afwisselend te gebruiken. Gebruikelijk is echter de combinatie van LSD, Ecstasy en Cocaïne.[/font]</dd><dd>[font=calibri]2.3 Door overmatig gebruik heeft de patiënt soms last van visuele hallucinaties. Dit kan echter ook te maken hebben met eventuele catatone schizofrenie, zie 3.1-3.2.[/font]</dd>3.1 Catatone schizofrenie (?)<dd>3.2 Vermoed wordt dat de patiënt eventueel lijdt aan schizofrenie - catatone type, echter moet dit nader onderzocht worden.</dd>

[center][font=Courier New][size=18]PERSONALITY[/size][/font][/center]
[font=calibri]
+ [i]Zelfverzekerd[/i] - Het maakt Edward niet uit of je hem aardig, irritant, knap of lelijk vindt, hij is zeker van zichzelf en van zijn zaken. Hij is overtuigd van zijn eigen meningen en zeker over zijn kunnen.
+ [i]Spontaan[/i] - Edward is iemand die niet bang is om nieuwe dingen te proberen. Vaak zijn deze uit opwelling voorkomend en kunnen deze zijn van bungeejumpen tot dansen tot nieuwe drugs uit proberen.
+ [i]Roekeloos[/i] - Wat dat betreft is Edward nogal onoplettend op gevaar. Hij zet zonder moeite zijn leven op het spel en denkt er verder geen tweede keer over na.
+ [i]Nonchalant[/i] - Edward acht zichzelf zonder zorgen en behandeld andere mensen dusdanig zo ook veelal. Er zijn weinig dingen die hij écht serieus neemt en denkt over het algemeen over alles luchtig.
+ [i]Spanningsbehoevig[/i] - Edward is altijd op zoek naar de volgende thrill. Of het nu in de vorm van drugs, drank, seks of avontuur is, de volgende high is waar Edward voor leeft.
+ [i]Overtuigend[/i] - Mede dankzij zijn zelfverzekerdheid kan Edward ontzettend overtuigend zijn. Hij onderbouwd zijn meningen altijd sterk en weet precies hoe hij een ander persoon aan zijn kant moet krijgen.

</div></div><div class="appyt"><input type="radio" id="tab-3" name="tab-group-1"><label for="tab-3" style="margin-left: 90px;"></label><div class="appyc">
[center][font=Courier New][size=18]HISTORY[/size][/font][/center]
Edward werd niet bepaald onder ideale omstandigheden geboren. Zijn ouders waren respectievelijk pas zeventien en achtien jaar oud. Beide hadden school nog niet afgemaakt en waren uit hun ouderlijk huis geschopt toen ze zwanger bleken te zijn en de baby wouden houden. Edward's vader had een baantje weten te krijgen in constructie en de jonge ouders wisten uiteindelijk een klein appartementje te huren in een achterbuurt. Edward kreeg nooit echt de nieuwste speeltjes en merkkleding was al helemaal uit den boze. Ook hadden de ouders, na enkele jaren gelukkig zijn, steeds meer ruzie met elkaar. Ze beschuldigde elkaar er van elkanders toekomst verpest te hebben en het geschreeuw was bijna dagelijks. Het werd echter nooit geweldadig en Edward werd er in eerste instantie altijd buiten gelaten.

Naarmate Edward opgroeide, en een stuk mondiger begon te worden, kreeg echter ook hij met de regelmaat ruzie met zijn ouders. Meestal ging het dan over klusjes die Edward standvastig weigerde te doen of andere kleine dingen. Edward was hierom veelal veel buiten te vinden, spelend met Hazel, een meisje dat in het appartement naast hem woonde. En ondanks het feit dat Edward een jaartje ouder was dan Hazel, waren ze snel ontzettend close met elkaar.

Toen Edward vijftien jaar was begon hij met het regelmatig bezoeken van clubs. In eerste instantie zonder Hazel, maar na twee of drie keer met. Zoiets leuks kon hij onmogelijk voor zijn beste vriendin achterhouden. En wat was een club zonder drank? Ook bij Hazel viel hun nieuwe uithangplek in de smaak en ze gingen steeds vaker. Ook op schooldagen waren ze er regulair te vinden, al spijbelend van school. Het duurde niet lang voor Edward en Hazel Ritalin begonnen te slikken, waardoor ze langer wakker konden blijven en langer door konden feesten. Later gebruikten ze ook marijuana, om te ontspannen en samen te genieten van de roes. Het was rond deze zelfde tijd dat Edward en Hazel een 'relatie' begonnen. Dat wil zeggen, ze deelde de lakens, maar waren verder vrij om de staan en gaan waar ze wilden.

Voor ongeveer één jaar lang was alles feest en leuk met drank en seks en drugs. Toen kwamen de ouders van Hazel erachter wat hun dochter achter hun rug om uitspookte en was het voor hen zo gedaan om ook de ouders van Edward te informeren. Na een flinke ruzie met veel geschreeuw werd Edward het huis uitgeschopt. Zo ook Hazel. De twee, vijftien en zestien, spaarde genoeg geld bij elkaar om in een trailer te gaan wonen. Het was klein, maar groot genoeg naar hun smaak. Tegen deze tijd waren ze ook compleet gestopt met school.

De jaren die hier op volgde waren gevuld met hetgene wat Edward en Hazel het liefste deden. Drank, drugs, seks en feesten. Ze experimenteerde met verschillende soorten drugs en hadden een behoorlijke lijst aan jongens en meisjes die ze in bed hadden verslonden. De twee deden verscheidene dingen om aan geld te kopen. Ze hadden van tijd tot tijd kleine baantjes, die ze meestal niet langer dan een bepaalde tijd wisten te houden. Ze maakten Meth die ze deden verkopen aan voornamelijk kennisen en omgeving. Ook rolden ze met regelmatig zakken en tasjes. Kortom, ze wisten het prima te redden.

Toen Hazel op een dag, toen Edward negentien was, aankwam met dat ze zwanger was geweest, maar dat ze het kind had verloren, wist Edward in eerste instantie niet goed wat te doen. Er was een mogelijk dat het kind van hem was geweest. Niet dat het had uitgemaakt, hij had een eventueel kind sowieso als het zijne beschouwd. Was hij gestopt met de drugs en de drank als er daadwerkelijk een kind was gekomen? Wellicht en waarschijnlijk. Nu, echter, besloot Edward zijn weg te vervolgen. Een kind en het stoppen met drank en drugs was iets voor als het moment daadwerkelijk daar was.

Toen Edward eenentwintig was, was er een periode waarin het slecht ging voor het koppel. Ze hadden geen van beide een baantje en ze waren tijdelijk gestopt met het maken van meth, aangezien ze laatst al bijna gepakt waren. Het zakkenrollen bracht verre weg van genoeg op, afgezien van onlangs een Glock 22, hetgeen een pistool was. Dit bracht het tweetal op het idee een winkel te overvallen. Zo was het dus dat Edward, gewapend met de Glock en Hazel met een machete een nachtwinkel binnendrongen en al hun geld, sigaretten en drank eisten. De politie was snel ter plaatsen en het koppel werd opgepakt. Na hun strafblad gaande te hebben geslagen, en hun geschiedenis met drugs en drank te hebben achterhaald, werd door de rechter besloten de twee naar een heropvoedkamp te sturen.

</div></div><div class="appyt"><input type="radio" id="tab-4" name="tab-group-1"><label for="tab-4" style="margin-left: 135px;"></label><div class="appyc"><div class="appyin"> ryann </div><div class="appyin"> twenty-two </div>
</div></div></div></div><a href="http://z10.invisionfree.com/A_THOUSAND_FIREFLIES/index.php?showuser=12207"><div style="width: 450px; text-align: right; font: 11px/11px calibri; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px;">©</div></a></center>

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: GVD   do jun 05, 2014 3:37 pm

plotter:
 

reply:
 

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: GVD   wo jun 25, 2014 9:54 am


new message
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.
send to
TINY

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]


Laatst aangepast door Yuji op vr jun 27, 2014 3:40 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: GVD   do jun 26, 2014 12:01 pm

I D E N T I T Y
Full name Adam Samwise Wright
First name Adam
Surname Wright
Nickname(s) Adam, Nanners, Lux
Alias Lux
Age 16 jaar
Gender Mannelijk
D.O.B. 7 Juli
P.O.B. Christchurch, Nieuw Zeeland
Sexual Orientation Biseksueel

M U T A T I O N
Mutatie Light Manipulation
Mutatie uitleg
Met deze mutatie is Adam in staat licht te creëren, manipuleren en te buigen. Hij kan zo bijvoorbeeld lichtflitsen en lichtblasts creëren, de aanvallende kant van zijn kracht. Ook kan hij door het licht te buigen zichzelf ietwat onzichtbaar maken of forcefields maken. Ook kan hij licht doven, maar dit is slechts een illusie in andermans ogen. Tevens kan Adam kleine pijntjes door licht verzachten. Met veel training is het waarschijnlijk mogelijk om op een gegeven moment wonden te helen. Tot op dit moment is nog niet duidelijk of Adam lichtsnelheid zal kunnen gebruiken

Mutatie voordelen
Licht is zowel een goede offensieve als defensieve mutatie. Tevens is het een kracht die vrijwel constant gebruiksklaar is.

Mutatie nadelen
Lichtflitsen en lichtblasts zijn voornamelijk fysiek erg vermoeiend. Bij overgebruik kan hij zonder pardon flauwvallen door vermoeidheid. Het licht opzich buigen is voornamelijk mentaal vermoeiend. Onzichtbaar doen lijken, forcefields maken en licht doven veroorzaken dus gemakkelijk stevige hoofdpijn. Het helen van wonden is beide fysiek en mentaal vermoeiend.

Mutatie grenzen
De opties met deze mutatie zijn als het donker is vele malen minder dan als het licht is. Zo kan hij bijvoorbeeld wel licht creëren met betrekking tot lichtflitsen en lichtblasts. Echter kan hij licht niet doven, al ware het een illusie, omdat hij licht in ogen niet kan breken, als er geen licht is om te buigen. Onzichtbaar doen lijken is ook niet mogelijk om dezelfde reden.

Deze mutatie is tevens weinig tegen mutanten die zwaartekracht kunnen manipuleren. De reden is niet geheel duidelijk, echter word er geloofd dat het iets met de verandering van moleculen in de lucht is. Ook heeft de mutatie weinig tot geen vat op dingen die doorzichtig zijn.

Tot nu toe is Adam nog niet in staat wonden volledig te helen. Mogelijk met genoeg training wel. Het is nog niet duidelijk of Adam lichtsnelheid zal kunnen gebruiken.

D E S C R I P T I O N
Height 1.81 m
Weight 63 kg
Build Normaal met lichte bespiering
Haircolour Middelblond
Hairstyle Warrig, krullig en zonder specifieke stijl
Eyecolour Hazel
Piercings/Tattoos -
Scars Verschillende lijntjes over zijn armen, benen en middel
Style Casual punk

I N D I V I D U A L I T Y
Character Adam is een vrij druk en een tamelijk aanwezig persoon. Het is dan ook niet ondenkelijk te zeggen dat Adam een rasechte ADHD’er is. En hoewel hij pillen voor zijn drukte heeft, gebruikt hij deze nooit. Sommige mensen zullen Adam beschrijven als hoogst irritant. Adam zelf geeft echter de voorkeur aan de term prettig gestoord. Stilte is een ding en woord wat niet in Adam’s vocabulaire voorkomt. Hij is ontzettend praatgraag en voelt zich zelden te verlegen om iets te vertellen. Overigens is Adam wel buitengewoon aardig en zal hij alles doen om vrienden, familie en zelfs vreemden te helpen. Als Adam een relapse heeft, is hij bijzonder teruggetrokken en stil. Dit is dan ook vrijwel voor iedereen merkbaar, aangezien het zo’n groot contrast vormt met zijn normale karakter. Ook is Adam aardig intelligent. Met name is muziek iets wat hij moeiteloos uit zijn mouw kan schudden. Ook puzzels oplossen is voor Adam appeltje eitje.
Hobbies Zingen, drummen, gitaar spelen, schaatsen (ijshockey), rubik’s cubes oplossen
Likes Bananenmelk, IKEA, muziek, ananas, sneeuw, dieren, geluid, Vegemite
Dislikes Het donker, pestgedrag, spookhuizen, custard cakejes, stilte
Fears Het donker

B A C K G R O U N D
History Adam’s biologische moeder was nog maar vijftien jaar toen ze beviel van Adam. Ze had al veel eerder besloten dat ze onmogelijk voor een kleintje kon zorgen, deze niet kunnen gevend wat het kindje nodig had, maar wou ook geen abortus plegen. In plaats werd voor adoptie gekozen. Adam werd overgevlogen naar Victoria, Canada, waar hij geadopteerd was door een homostel; Davy en Thomas. Hij was het tweede geadopteerde kind van het stel, naast hun dochter Kristina.

Adam heeft nooit echt veel vriendjes gehad. Hij kon uitstekend overweg met zijn ouders en ook met zijn zus en diens beste vriendin Clementine kon hij het goed vinden. Die laatste waren dan ook meer dan regelmatig zijn speelkameraadjes. Adam’s meeste klasgenootjes leken hem echter niet te mogen en deden hem veelal negeren. In het begin was de reden hiervoor niet echt duidelijk. Later, toen Adam acht jaar was en het negeren in pesten veranderde, werd het duidelijk dat het pesten was omdat Adam twee vaders had, in plaats van een vader en een moeder. Ook was hij raar en druk, dit terugslaand op Adam’s ADHD. Adam probeerde alles zo goed mogelijk te negeren en had daarbij veel steun aan Kristina en Clementine, bij wie hij in de pauzes ging zitten.

Op een gegeven moment, toen Adam dertien was, moesten Kristina en Clementine naar een andere school. Dit liet hem geheel alleen en een makkelijk doelwit. Het pesten vertienvoudigde. Niet alleen werd Adam nu uitgescholden, maar ook geschopt en geslagen. Ook vond hij soms zijn boeken doorweekt in het toilet, zijn gymkleren opgehangen in een nabije boom of zijn schoolbank buiten op het sportveld. Het ging zo ver dat Adam in een depressie raakte en uiteindelijk begon met automutilatie.

Het was een dik jaar erna toen Adam’s leven een twist nam. Hij was onderweg naar huis toen hij plotseling een steegje in werd getrokken door een groep pesters. Ze namen zijn rugzak af en begonnen met het dumpen van zijn boeken in het riool, ook namen ze het geld dat in het voorvak zat. Daarna vestigde ze de aandacht op Adam, wie ze begonnen te slaan en schoppen. Warme tranen biggelde over Adam’s wangen, toen hij plots een schop tegen zijn achterhoofd voelde.

Alles werd wit.

Toen waren er geluiden van gecrash, en kreten van pijn. Adam opende z’n ogen en zag zijn pesters op verscheidene plekken om hem heen liggen. Een jongen greep naar zijn ogen en schreeuwde het uit. Het bleek later deze jongen nooit meer goed zou kunnen zien. Adam, angstig en in pijn, krabbelde overeind en rende zo snel zijn benen hem konden dragen naar huis, waar hij zichzelf opsloot op zijn slaapkamer. Hij kwam er pas drie dagen later weer uit, toen er iemand bij deur stond om hem op te halen en mee te nemen naar Genosha Island.

Hoewel Adam in eerste instantie bang was om ook op deze plek gepest te worden, is dit tot op heden niet gebeurd. Toch hield de depressie en de automutilatie in het begin aan. Hij kwam Clementine tegen op zijn nieuwe school; zij was hier al enige tijd langer dan hem. Ze ontdekte Adam’s geheim en nam het op haarzelf hem te helpen.

Adam begon zich beter en beter te voelen en steeds meer als zijn oude zelf. En hoewel er van depressie vrijwel geen spraken meer was, was het automutileren enigszins een verslaving geworden. Hij begon dit echter nu op plaatsen te doen die Clementine niet deed controleren. Het was pas nadat Clementine ook dit had ontdekt, zij huilend en hij verontschuldigend, toen hij eindelijk de knoop kon doorhakken om écht te stoppen. Dit wil echter niet zeggen dat Adam nu volledig clean is. Ter zijner tijd kan Adam relapses hebben.  

Family
Vader - Davy Wright
Vader - Thomas Wright
Oudere zus - Kristina Wright

T R I V I A
+ Adam is bijziend en kan dus regelmatig met bril zien rondlopen. Hij geeft echter de voorkeur aan lenzen, of nog beter, niets.
+ Adam is dol op de IKEA. Niet alleen speelt hij graag op de meubels, ook heeft hij een verslaving aan de potloden.
+ Adam draagt over het algemeen veel armbandjes om zijn littekens te verbergen.
+ Adam sms’t als een twaalfjarig meisje.


movie theater
"I'm afraid I’ll be a book that no one reads. Music that no one Listens to anymore. I’m afraid I’ll be abandoned like a movie playing in an empty theater.''

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
Yuji
Admin
avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 1
Leeftijd : 27
Woonplaats : The Shire

Character
Naam: Yuji Sakurai
Leeftijd: 18 jaar
Aandoening: Dissociative Identity Disorder

BerichtOnderwerp: Re: GVD   zo jul 27, 2014 12:38 pm

Code:
[dohtml]<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=News+Cycle' rel='stylesheet' type='text/css'>
<style type="text/css">

.post  {  background-color: #fff; opacity:0; width: 300px; height: 275px;  -webkit-transition: opacity .6s linear; -moz-transition: opacity .9s linear; -o-transition: opacity .9s linear;  z-index: 1; }
.post:hover {  opacity: 1;  }
.business::-webkit-scrollbar { width: 8px; height: 8px;}
.business::-webkit-scrollbar-track { background-color: #fff; }
.business::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #aa3636; }
</style>

<div style="width: 310px;  height:328px; background-color: #fff; padding: 10px; border: 25px solid #aa3636; ">
<div style=" text-align: center; font-family:  news cycle; color: aa3636; font-size: 35px; line-height:90%; text-transform: uppercase;  letter-spacing: 2px; ">first m last</div>
<div style="text-align: center; font-family: calibri; color: acacac; font-size: 8px; line-height:90%; text-transform: uppercase; letter-spacing: 4;  padding: 5px; ">detail - detail - detail</div>

<div style="width:300px; height:275px; background-image:url(300x275 IMAGE HERE); "><center><div class="post">


<div style="background-color: #fff; padding: 10px;"><div style="height: 255px; font-family: calibri;  font-size: 11px; color: #444; text-align: justify; line-height: 100%;  overflow: auto; padding-right:  3px;" class="business">
shipping info here.
</div></div></div>

</center>
</div></div></center>
<center>[size=0]template by [url=http://z10.invisionfree.com/A_THOUSAND_FIREFLIES/index.php?showuser=17840]act appalled[/url] of [url=http://z10.invisionfree.com/A_THOUSAND_FIREFLIES/]a thousand fireflies[/url].[/size]</center>
[/dohtml]

_________________
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://limited.actieforum.com
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: GVD   zo sep 14, 2014 9:10 am

[dohtml]
info goes in here. once it hits a certain point it will start to scroll so be prepared for that

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: GVD   di okt 07, 2014 4:49 am


T h e How l i ng

Blubbie blubbie


Code:
<style type='text/css'>.bk { opacity: 0; width:394px; height:322px; transition-duration: 0.7s;  -moz-transition-duration: 0.7s;  -webkit-transition-duration: 0.7s;  -o-transition-duration: 0.7s; padding:5px; }.bk:hover { background-color:#000000; opacity:.90; }.bka { }.bkc { }.bkd { }.bke { margin-top:0px; width:394px; height:322px; background-color:fafafa; }.bkf { }.bkg { padding:5px; margin-top: 0px; height:312px; overflow:auto; font-family:georgia; color:#585858; line-height:100%; text-align:justify; }.bkh { }</style><center><div style="width:404px; height:332px; background-image:url(http://i.imgur.com/9S22cCk.png);"><div class="bk"><div class="bkb"></div><div class="bkc"></div><div class="bkd"></div><table cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><div class="bka"></div></td><td valign="top"><div class="bke"><div class="bkg"><color=#F7F2E0><size=30><font=Times>
<center>[i]T h e[/i] [b]How[/b] l i ng</center>
[size=10]Blubbie blubbie[/size]</color></size></font>
</div></div><div class="bkf"><div class="bkh"></div></div></td></tr></table></div></div><div style="padding-left:430px;"></div></center>

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: GVD   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
GVD
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: OFF TOPIC :: GRAPHICS :: DUMP-
Ga naar: