IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 William Lee

Ga naar beneden 
AuteurBericht
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: William Lee   do mei 31, 2012 10:04 am


A L G E M E E N
VoornaamWilliam
Achternaam Lee
BijnaamWill
Leeftijd22 jaar
GeslachtMan
Geboortedatum07-02-1989
GeboorteplaatsSeoul, Zuid-Korea
Geaardheid Bi-curious

I N R I C H T I N G
Positie Patiënt
Reden verblijf William is verslaafd aan drank, en niet zo'n beetje. Hij is totally lost als het om drank gaat. Als iemand hem zijn drank dan ook wilt ontnemen schiet William uit zijn slof. William word niet snel dronken, en kan zich dan als dronkene ook goed beheersen, hoewel hij iets touchy-er word. Eigenlijk is William elke dag wel in de club te vinden.
Duur verblijf William zit er nu al zo'n 2 jaar.

I N S I D E
Karakter William is heel straight-forward. Hij zal je vrijwel direct vertellen wat hij van je vind. Dat betekent dan ook dat William evenveel vrienden als vijanden heeft. William is vanaf jongs af aan met een gouden lepel gevoerd en is dus een typisch rijkeluis jongetje. William staat ook bekend als vrouwenverslinder en is niet vies van wat gespeel met vrouwen. Toch kan hij ook heel aardig en lief zijn. Vooral bij mensen waar hij wat om geeft is hij zeer zachtaardig en voorzichtig. Eigenlijk is hij een hele normale jongen die te veel geld en tijd heeft. Buiten dat is hij heel open en spontaan en is hij vrij flirterig aangelegd, het is voor hem gebruikelijk om met zijn charmes rond te strooien. Kortom een alcoholistische aardige playboy.

Verleden William is geboren in Z-Korea met een gelukkig gezin, zijn vader en moeder waren vrijwel altijd weg, maar er was altijd genoeg aandacht voor William. William was altijd een spring in het veld en was vrij populair. Hij wist op jonge leeftijd nooit hoe hij moest omgaan met meisjes en stond dan helemaal verbijsterd wanneer hij ook liefdesverklaringen kreeg van jongens. Hij heeft overigens nooit getwijfeld aan zijn sexualiteit hoewel hij wel altijd intiem met zijn vrienden was. Naarmate William opgroeide en een tiener werd begon hij sterk te puberen en haalde hij veel streken uit. De kamermeisjes werden soms gek van hem als ze weer een dode muis in zijn beddengoed aantroffen.

William begon hierna overigens te veranderen van karakter en was lang niet meer zo blij als vroeger. Zijn ouders maakte zich zorgen toen hij ze niet meer belde en hun telefoontjes ook niet meer op nam. De kamermeisjes zagen niets vreemds, alleen een hardwerkende studerende jongen. Volgens hen ging hij vanuit school altijd regelrecht naar zijn kamer met de woorden;''Ik heb nog zoveel te doen!'' Ze zagen hem dan pas weer terug bij het eten wat hij dan het liefst ook nog op zijn kamer nuttigden. Zijn ouders waren verbaasd, vooral omdat ze William zo zeker niet gewend waren. Zijn ouders hun zorgen werden nog meer vergroot toen ze zijn puntenlijst bekeken. De ene onvoldoende na de andere. Hij studeerde dus overduidelijk niet. Ze besloten een psychiater erbij te halen om te ontdekken wat er dwars zat. Na maanden lange consulten kwamen ze tot de conclusie dat hij zo deed omdat hij te weinig aandacht kreeg van diegene die hij het meest nodig had. Zijn ouders voelden zich schuldig, maar konden moeilijk hun baan opgeven.. Williams situatie werd er niet beter op, maar er werd ook niets aangedaan. Op 16 jarige leeftijd begon William zijn voorliefde voor drank. Ondanks dat hij nog niet oud genoeg was om te drinken kwam hij vaak dronken thuis van feestjes en zag zijn leven er chaotisch uit. Op een dag in de zomer kwamen zijn ouders beide naar huis. Zijn vader had zijn moeder opgehaald van het vliegveld en waren op weg naar huis toen ze in een gigantisch ongeluk kwamen. Er waren geen overlevenden en William bleef alleen achter in het nu stille huis.

In het testament van zijn ouders stond dat ze wilde dat William na hun dood naar Sora Institute verhuisde. En dat is precies wat hij gedaan heeft. Sindsdien woont, leeft en verslind hij vrouwen op Sora Institute. William is nog steeds erg rijk, maar krijgt maar weinig kans om dit uit te geven, hoewel hij wel altijd de nieuwste gadgets bij zich heeft en niet bang is om er mee te pronken._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
William Lee
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» little little squirrel ''William''

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: IN TOPIC :: CHARACTER :: ACCEPTED-
Ga naar: