IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Quy's awesome dump

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Quy's awesome dump   do mei 31, 2012 10:09 am

xiao luhan


A L G E M E E N
Voornaam Luhan
Achternaam Xiao
Bijnaam Lulu, Han
Leeftijd 22
Geslacht Mannelijk
Geboortedatum 20 april 1991
Geboorteplaats Beijing, China
Geaardheid Heteroseksueel

I N R I C H T I N G
Positie Patiënt
Reden verblijf
Obsessieve-compulsieve stoornis - OCS komt in verschillende vormen voor, maar het meest voorkomende kenmerk is een obsessieve drang om bepaalde handelingen uit te voeren, die rituelen worden genoemd.

Posttraumatische stressstoornis - De aandoening ontstaat als gevolg van ernstige stressgevende situaties, waarbij sprake is van levensbedreiging, ernstig lichamelijk letsel of een bedreiging van de fysieke integriteit. Deze situaties zijn voor de persoon traumatisch.

Door zijn verleden heeft hij Luhan een trauma opgelopen. Hij hallucineert regelmatig over zijn vader. En vaak als hij een kamer verlaat, controleert hij wel honderd keer of hij de deur echt heeft gesloten of op slot heeft gedaan. Ook heeft hij de neiging om alles en altijd op te ruimen.

Hij krijgt hiervoor cognitieve gedragstherapie en medicijnen om angst te onderdrukken en voor OCS, SSRIs.
Duur verblijf 2 maanden

O U T S I D E
Lengte 1.78 m
Gewicht 65 kg
Oogkleur Donkerbruin
Haarkleur Licht bruin (origineel zwart)
Overig //

I N S I D E
Karakter Luhan is een schat van een jongen en zal nooit een vlieg kwaad doen. Hij is erg gevoelig: bang om afgewezen, uitgelachen of in de steek gelaten te worden. Daarom houdt hij de meeste mensen liever op afstand. Op sommige momenten kan Luhan een beetje dromerig of vaag zijn. Hij heeft een beetje een 4D karakter. Ondanks zijn lieve aard is hij wel een perfectionist. Dit komt mede door zijn aandoening. Alles moet gaan zoals het moet anders raakt hij in paniek. Verder is hij té netjes. Hij ruimt altijd en alles op. Luhan heeft liever niet dat andere mensen zijn spullen of dergelijke aanraken. Zelfs als iemand bijvoorbeeld op zijn bed komt zitten schopt hij deze zonder pardon ervan af. Maar in het openbaar heeft hij er niet zoveel last van. Hij voelt zich meer op zijn gemak buiten dan in zijn eigen kamer of huis.
Verleden Hij werd geboren in China, maar verhuisde op zijn 4e naar Engeland toe. Zijn ouders dachten dat het in Engeland misschien beter zou zijn. Dat was echter niet zo, zijn vader had moeite om een baan te vinden en was bovendien ook nog een alcoholist. De man neukte alles wat los of vast zat. Elke dag kwam hij wel thuis met een andere vrouw, dook daarmee in bed en liet de volgende dag zijn zoontje de zooi opruimen die hij had veroorzaakt. Zijn moeder wist van alles, maar ze kon weinig doen. Ze hield van hem meer dan van haar eigen zoontje. Vaak hadden zijn ouders ruzie waarbij zijn moeder altijd wegging voor een paar dagen. Zoals gewoonlijk greep zijn vader naar de fles en gaf Luhan de schuld dat zijn moeder weg was, want de jongen moest altijd de wacht houden terwijl zijn vader met een vrouw sliep. Door zijn driftbuien mishandelde hij de arme Luhan. Om vervolgens de jongen weer te verkrachten.

Zijn aandoeningen begonnen pas rond zijn tienerjaren. Ondanks door alles wat thuis afspeelde ging Luhan toch gewoon naar school. Elke keer ging de jongen nèt over. Luhan's omgeving merkte op dat hij begon te hallucineren over zijn vader. Terwijl deze nooit op school was. Niet alleen begon hij te hallucineren, maar ging hij obsessief gedrag vertonen. Wanneer de jongen een simpele deur sloot van een lokaal, ging hij wel tientallen keren checken om te kijken of hij echt gesloten was. Vrijwel direct nadat de leerlingen en leraren dit hadden opgemerkt stuurde ze hem naar een inrichting. Alleen ging het niet veel beter met Luhan in de inrichting. Volgens zijn psychiater en psycholoog kwam het, omdat zijn vader 'te dicht' in de buurt zou zijn. Na veel geregel kon Luhan naar Amerika gaan, naar het Sora Institute. Gelukkig boekte Luhan daar wel al snel vooruitgang na één maand daar te hebben gezeten.
Hobby's Dansen, muziek maken, lezen
Houdt van Muziek, boeken, hygiëne, eten, natuur
Houdt niet van Mensen die aan zijn bezittingen komen, rotzooi, deuren, drukte

starship ranger becky , @ atf


Laatst aangepast door Luhan op vr jun 01, 2012 10:48 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   za jun 02, 2012 9:16 am

what is love?
blablababla
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   za jun 02, 2012 9:42 am

A L G E M E E N
Voornaam Ga Yoon
Achternaam Heo
Roepnaam Gayoon
Bijnaam Ice queen, Yoon
Leeftijd 26
Geslacht Vrouw
Geboortedatum 8 mei 1985
Geboorteplaats Incheon, Zuid-Korea
Geaardheid Biseksueel

I N R I C H T I N G
Positie Patiënt/dokter/leraar
Reden verblijf Huisarts
Duur verblijf 1 jaar

O U T S I D E
Tattoo's \\
Piercings Oorbellen
Lengte 1.62 m
Gewicht 49 kg
Oogkleur Donkerbruin
Haarkleur Donkerbruin
Littekens \\

I N S I D E
Verleden Gayoon werd geboren in Zuid-Korea. Ze had een Amerikaanse vader en een Koreaanse moeder. Haar vader had een eigen huisartsenpraktijk. Haar moeder was stewardess en was dan niet vaak thuis. Gayoon had het goed als kind en aangezien ze enigskind was werd ze nogal verwend door haar vader. Ze bracht dagelijks na school haar tijd door in het huisartsenpraktijk van haar vader. Vaak ging Gayoon bij hem kijken als de patienten dat natuurlijk ook goed vonden. Ze wist al erg vroeg wat ze later wilde worden. Een huisarts net zoals haar vader. Maar de gedachte dat haar vader zo'n goede man was, was een grote leugen. Haar vader had al maandenlang een affaire met een van zijn patienten. Gayoon's moeder kwam erachter en eiste onmiddelijk een scheiding. Ook de omgeving kwam erachter en hij moest zijn praktijk sluiten.

Haar vader weigerde te scheiden en ze bleven toch samen. Maar doordat hij zijn praktijk kwijt was, zocht de man troost door naar de fles te grijpen. Al het geld dat de man had gespaard ging op aan drank, drugs en vrouwen. Thuis werd de situatie niet veel beter. Hij mishandelde Gayoon's moeder, omdat het haar 'schuld' was dat hij zijn praktijk verloor. Gayoon echter raakte hij niet aan. Hij hield zielsveel van haar, maar het was onmogelijk voor Gayoon om van hem te houden.

Wanneer Gayoon oud genoeg was, besloot ze weg te gaan. Met het spaargeld van haar moeder is ze gaan studeren. Op haar 24e was ze klaar met de studie geneeskunde verdere specialisatie hoefde ze niet. Tijdens haar studie had ze geld gespaard met de co-schappen en stages die ze had gedaan. Veel contact met haar ouders heeft ze tijdens haar studietijd niet gehad. Toen ze weer naar huis ging was haar moeder inmiddels vertrokken. Het huis was leeg en stond te koop. Haar vader was spoorloos. Gayoon zelf had geen behoefte om hem te zoeken. Ze zocht contact met haar moeder die in Amerika bleek te zijn. Binnen een maand of twee had Gayoon papieren aangemaakt om naar Amerika te gaan.

In Amerika kwam ze na een tijdje terecht bij het Sora's institute. Het duurde even voordat ze ging solliciteren, maar vrijwel direct nadat ze had gesolliciteerd werd ze aangenomen.
Karakter In de eerste instantie lijkt Gayoon erg koud en arrogant. Ze wordt niet voor niets in de inrichting de 'ice queen' genoemd. Maar sommige collega's of patiënten die haar al wat langer kennen weten dat ze eigenlijk niet zo is. Koud is ze echter wel bij vreemden of nieuwe collega's. Ze is erg dedicated naar haar werk toe als huisarts en neemt het dan ook erg serieus. Patiënten probeert ze zo goed mogelijk te helpen zonder zich aan hun te hechten. Dit gaat haar natuurlijk redelijk goed af aangezien ze niet altijd dezelfde patiënten ziet verschijnen. Tegen collega's is ze koel en houdt ze het liefst zakelijk. Grapjes of plagerijen ziet ze dan niet zitten, maar juist daardoor grappen mensen vaak met haar. Na een tijdje is ze weliswaar wat opener tegenover haar collega's. Maar dat heeft wel tijd nodig. Verder is ze geen prater, nee, liever luistert ze. Ondanks haar misschien wat koude uitstraling is ze wel prettig gezelschap, vrienden neigen ook vaak om gewoon naar Gayoon toe te gaan voor wat warmte en begrip. Tegenover vrienden is ze loyaal en trouw. Maar dan moet je wel eerst door die ijslaag heen.
Hobby's Lezen, films kijken, winkelen, zingen, piano spelen
Houdt van Kleding, romantische of dramatische films, muziek, boeken
Houdt niet van Horror, spinnen, regen, paranormale dingen


Laatst aangepast door Luhan op do jun 07, 2012 12:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gayoon
Huisarts
avatar

Aantal berichten : 11
Punten : 15

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   do jun 07, 2012 12:17 pm

mirror mirror
who is the most beautiful in the world?
tekst tekst tekstFIRST LINE OF LYRICS
MORE LYRICS HERE. A BIT LONGER THAN THE FIRST LINE, OKAY?


your post goes here!

put your tag and notes and things here, k?
coded by RESCUE RANGER ! of ATF


heavy in your arms.POST GOES HERE
like a domino,
You're like a shot of pure gold. I think I'm 'bout to explode. I can taste the tension, like a cloud of smoke in the air. Now I'm breathing like I'm running. 'Cause you're taking me there. Don't you know, you spin me out of control
text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here text here


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   di jun 12, 2012 9:43 am

 
stuck inside my head
I must have been a fool to love you so hard for so long so much stronger than before but so much harder to move on and now the bitter chill of the winter still blows through me like a plague only to wake up with an empty bed on a perfect summer day my world just feels so cold and you find yourself walking down the wrong side of the road

tekst tekst
 
 
 
 
 


I was looking for a breath of a life
For a little touch of heavenly light
But all the choirs in my head say no oh oh
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

your post goes here. don't forget to use

to break up paragraphs!!

❥ THANKS HANNAH

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   do aug 16, 2012 4:03 amG E N E R A L
VOLLEDIGE NAAM Fearn Hawthorn
VOORNAAM Fearn
ACHTERNAAM Hawthorn
LEEFTIJD 17
GEBOORTEDATUM 1 januari
GESLACHT Vrouwelijk
GEAARDHEID Biseksueel
GEBOORTEPLAATS Gren
MAGIE Gren x Razen (voornamelijk vuur)O U T S I D E
L O O K S
LENGTE 1.67 m
GEWICHT 52 kg
OOGKLEUR Bruin
HAARKLEUR Zwart
OVERIG //


I N S I D E

P E R SO N A L I T Y
Fearn is in één woord awkward in de omgang. Door de twee metalen horens die Fearn jaren lang hebben ‘gehersenspoeld’, heeft ze weinig ervaring met de buitenwereld en mensen. Het liefst vermijdt ze plaatsen waar veel mensen komen. In de eerste instantie lijkt Fearn koel en afstandelijk. Zelfs onbeleefd, omdat ze er nogal naar neigt om zonder pardon van een conversatie weg te lopen of mensen te negeren. Dit doet ze echter alleen wanneer ze niet meer weet wat ze moet. Ondanks haar misschien lichte angst voor mensen is ze er ook nieuwsgierig naar. Het liefst observeert ze mensen van een afstandje. Assertief is ze niet en wacht liever af tot dat iemand op haar afkomt. Wanneer iemand zich dan op haar pad werpt, zal dan ook volledig toegelaten worden. Fearn is vriendelijk en altijd bereid iemand te helpen. Als Fearn haar hulp aanbied, moet en zal ze je helpen. Op dat gebied is ze erg standvastig, ze zal geen dan geen nee accepteren.
HOBBIES Koken, wandelen (vooral in het bos), jagen, zwemmen
LIKES Natuur, helpen, eten, warmte, magie, dieren
DISLIKES Drukte, mensen aanspreken
TURN ONS Lang, dierenliefhebber, spontaan
TURN OFFS Arrogantie, kinderlijk, narcistisch

P A S T
0-8
Fearn werd geboren in Gren. Ze groeide op bij haar ouders, als kinds was ze vaak in het bos en bij dieren. Meestal ging ze alleen in het bos wanneer haar ouders gingen jagen. Alleen was jagen niet compleet zonder gevaar. Ook al waren haar ouders ervaren jagers, ze kwamen toch om, om de andere nog jonge jagers te beschermen en hun dochter Fearn, die als eerst mee ging om te jagen. Omdat er verder niemand was om voor Fearn te zorgen en ze waarschijnlijk beter af was bij een ander familie werd ze naar een weeshuis gebracht.

8-10
Het duurde echter niet erg lang voordat ze er weer uitgehaald werd. Fearn was 8 jaar toen ze werd opgehaald door de familie Hawthorns. Ze dacht dat de Hawthorns een zorgzame en lieve familie was, maar dat was niet helemaal de waarheid. Mr. Hawthorn had een vrouw en twee kinderen. Het was eigenlijk alleen Mr. Hawthorn die niet goed in zijn hoofd was. Hij stond erom bekend dat hij van alles testte op mensen, kinderen en dieren. En de reden dat Mr. Hawthorn Fearn uit het weeshuis had gehaald was enkel, omdat hij een proefkonijn nodig had. Fearn werd van Gren meegenomen naar Razen. Mr. Hawthorn gebruikte Fearn eerst als een hulp in huis. Fearn was echter nog jong en kon al het werk niet zo effectief uitvoeren als een volwassene dat zou doen. Gelukkig had hij al een oplossing daarvoor. Voor het eerst bracht Mr. Hawthorn Fearn naar zijn lab, zijn thuis en waar hij al zijn gruwelijke experimenten uitvoerde. Twee maanden zat Fearn er vast, ze was niet de enige, er waren nog talloze andere kinderen die vast zaten of open gesneden op tafels lagen. Ze kon alleen weinig doen, aangezien ze zelf ook vast geketend zat aan een tafel. Gelukkig had Mr. Hawthorn nog enige medelijden en verdoofde het meisje. In die twee maanden plaatste hij twee metalen horens in het hoofd van Fearn. De metalen horens wisten al haar herinneringen en emoties. Het duurde alleen nog een jaar voordat de horens optimaal werkten. Niet alleen pikte ze alles sneller op, ze gehoorzaamde ook altijd.

10-17
Fearn was de enige hulp in huis. Ze kookte, waste en zorgde voor de kinderen. Ook al waren deze eigenlijk net iets jonger dan Fearn. Maar zij zagen Fearn meer als hun oudere zus. Ondanks de horens, die moesten voorkomen dat Fearn met niemand hecht zou worden, ging ze toch om de kinderen geven. Ze had medelijden met ze dat ze het moesten verduren met hun vader, ze waren misschien wel rijk, maar niet gelukkig. Wat ze alleen nog niet wist dat de familie beschikte over magie. Wanneer Mr. Hawthorn de stad in was, lieten de kinderen zien wat ze konden met vuur. Onder de indruk van de magie wilde Fearn het ook eens proberen, zo ontdekte ze haar aanleg voor magie wanneer ze de open haard probeerde aan de te steken. Vanaf dat moment ging Fearn vaker vuur gebruiken om sommige taken sneller af te maken. Dit ging niet onopgemerkt en Mr. Hawthorn kreeg een idee. Niet alleen werd Fearn een hulp, maar ze moest ook zijn kinderen beschermen wanneer deze naar buiten gingen. Alleen was het gebruiken van vuur niet genoeg. En het was weer tijd voor Mr. Hawthorn om iets nieuws te proberen. Hij gaf Fearn wapens mee, twee zwaarden om precies te zijn. Met magie kon Mr. Hawthorn de zwaarden in haar lichaam sealen. Maandelijks werd Fearn ook geïnjecteerd met een goedje dat haar sterker maakte. Het goedje echter sloopte haar lichaam langzaam na aantal jaren. Het muteerde haar cellen, waardoor juist het tegenovergestelde gebeurde. Fearn werd juist zwakker. Mr. Hawthorn was hier total niet blij mee en nam Fearn terug mee het lab in. Van wat er daarna gebeurde kan ze zich niks meer van herinneren. Zes maanden is Fearn bewusteloos geweest. Wanneer ze wakker werd vond ze bijna een exacte kopie van haar zelf naast zich op een tafel liggen. Het was weer een andere creatie, alleen dit was een robot. Fearn kreeg niet veel later te horen dat ze niet meer nodig was. Maar Mr. Hawthorn liet Fearn niet zomaar gaan, nee, hij wilde eerst nog een laatste experiment op haar uitvoeren. Zijn dochter was hiervan op de hoogte en wist dat het dodelijk voor Fearn zou zijn. Samen met haar broer wisten ze Fearn te laten ontsnappen. Fearn weigerde te gaan, ze wist namelijk niet wat voor consequenties dit zou hebben voor de twee. Maar ze had geen keus en de twee dwongen haar te gaan. Mrs. Hawthorn zorgde ervoor dat Fearn op SSA kwam, zodat ze er niet volledig alleen voor stond.

W E A P O N S
Fearn gebruikt de twee wapens die in haar geseald zitten. Ze kan ze ieder moment uit haar lichaam halen en weer wegsealen. Ook anderen kunnen dit doen, alleen heeft ze dit nog nooit geprobeerd.

  Full Name:
  Nicknames:
  Gender:
  Age:
  Sexual Orientation:
  Usergroup:
  Canon or Original:


  Abilities: (if human, leave blank. maximum of two related abilities for original characters. Please describe in detail. Include weaknesses.)

  Personality: (include likes, dislikes, habits, quirks, etc. At least one paragraph)

  Physical Appearance: (at least one paragraph)

  History: (at least two paragraphs)

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   zo aug 26, 2012 4:49 am

tag: Seth
words: ###
notes: //
blablabla
♥ thanks


a spoon of moonlight


this is where your post goes.


TWO DROPS OF STARLIGHT


I wonder what the closely approached world will show me

lalala


AND THERE IN THE BLACKLIGHT


YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST YOUR POST

TAG: HERE | WORDS: HERE | NOTES | ORANGE CARAMEL ! @ ATF
LYRICS LYRICS LYRICS


TEXT TEXT TEXT

THANKS TO APRIL FROM CAUTION 2.0 !!


Laatst aangepast door Luhan op vr mei 03, 2013 6:13 am; in totaal 28 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   zo nov 04, 2012 9:32 pm

we have lost all of our warriors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

CODED BY BLYTHE AT CAUTION, ATF & SHINE
post goes here, will scroll.


♥ TY SARA!start a fire in my heart ,

post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts post here yay we love posts
notes


THINGS THINGS THINGS


POST THINGS HERE

THINGS THINGS THINGS
by stelpierce into your heart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

TILLIE AT CAUTION <3
blablabla

NOTES
coded by marv at atf, caution & shine


NOTES|TAG|WORDS
Fearn
Hover over pic voor notes, tag & words!


NOTES
WORDS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.


Laatst aangepast door Luhan op ma mei 06, 2013 9:50 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luhan

avatar

Aantal berichten : 43
Punten : 51
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet

BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   vr mei 03, 2013 7:17 am

 
Lucia
TAGGED: NAME
WORDS: NUMBER
NOTES: NOT TOO MUCH OR SPACE MIGHT RUN OUT


text will scroll automatically
THEONS @ SHINE


i raise my flags, don my clothes


post here~~~
it's a revolution, i suppose

your post will go here! don't worry, it'll scroll!


tagging character and player | noting that something not too long should go here

coded by nae | naeniesaurus @ atf | ihaveallthesefeels @ shine


maybe
there's a god above, but all i ever learned from love was how to shoot someone who outdrew you.


post here

notes | words | tag
|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Quy's awesome dump   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Quy's awesome dump
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: OFF TOPIC :: GRAPHICS :: DUMP-
Ga naar: