IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Celeste's dump~~

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    ma apr 14, 2014 11:14 am

TJ Byrne
Thomas J. Byrne
25
BROOKLYN, NEW YORK
MALE
PATIENT
Sebastian Stan

REASON FOR PLACEMENT
TJ is al enkele jaren verslaafd aan cocaïne; hiervoor is hij al eens eerder opgenomen in een afkickkliniek, maar hij is niet in staat geweest clean te blijven. Hierbij drinkt hij ook nog wel eens graag een borreltje - en ook hier weet hij geen maat te houden, waardoor hij vrijwel altijd zwaar hung-over is, zo zeer dat hij er daadwerkelijk ziek van is. Tenslotte, en samen met zijn cocaïneverslaving de voornaamste reden dat hij opgenomen is, is hij suicidaal. Hij heeft twee jaar geleden al een keer zelfmoord proberen te plegen door koolstofmonoxide vergiftiging, maar werd op tijd gevonden. Bij zijn familie leeft echter nog steeds de angst dat hij het nog een keer zal proberen.

PERSONALITY
Charming - Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met TJ; hij is naar buiten toe heel opgewekt en altijd in voor een babbeltje. Hij is ontzettend charmant en kan goed liegen, waardoor mensen vaak vergeten dat hij toch echt opgenomen is bij Lucius Dale voor een hele goede reden.
Determined - Wanneer TJ ergens zijn zinnen op heeft gezet, is er maar weinig wat hem hier vanaf kan halen; veel mensen zouden het eerder als koppig dan vastberaden omschrijven, omdat hij nooit wil inzien wanneer iets onhaalbaar is. Deze karaktertrek heeft echter ook een duistere keerzijde: wanneer iets niet lukt, heeft TJ de neiging om teruggetrokken en depressief te raken, en daardoor domme dingen te gaan doen.
Open-minded - TJ gelooft niet in tegenstellingen. Zwart-wit, goed-slecht, voor TJ bestaat dit allemaal niet. De wereld is grijs, iedereen heeft slechte en goede kanten, en ieder verhaal heeft altijd een keerzijde. Dingen die de meeste mensen zonder meer fout of walgelijk vinden, zijn voor TJ interesse-gebieden. Deze extreme open-mindedness wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen, al kan dit TJ weinig schelen - TJ is TJ, take it or leave it. Hieraan verbonden staat ook TJs geaardheid - hij is meer homoseksueel dan iets anders en zal zich ook zo opstellen, maar is er niet vies van met een meisje tussen de lakens te belanden, want, zoals hij zelf zegt, "Breasts are great."
Closed-off -TJ verbergt zijn daadwerkelijke emoties. Hij houdt er niet van wanneer mensen door hebben hoe hij zich voelt, vooral omdat hij denkt dat ze dan de neiging hebben óf zwaar medelijden met hem te gaan krijgen, óf hem te vertellen dat hij zich niet zo moet aanstellen en iets van zijn leven moet maken. Beide opties irriteren hem zwaar, dus houdt hij zijn emoties en problemen liever voor zichzelf. Praten met zijn psychiater is dan ook erg moeilijk voor hem. Er zijn slechts weinigen waar TJ echt open naar is, zelfs (of vooral) binnen zijn familie.
Disperses blame - TJ vindt het moeilijk te erkennen dat hij zelf fouten gemaakt heeft in zijn leven die hem gebracht hebben tot waar hij is. Het is veel gemakkelijker om zijn vader te schuld te geven, omdat hij altijd hoge verwachtingen van TJ had, of zelfs zijn moeder, die weliswaar zielsveel om hem geeft, maar er eigenlijk nooit echt was op de momenten waarop TJ haar het meeste nodig had. Wanneer iemand hem op zijn fouten wijst, kan hij boos reageren en weglopen, of juist diegene de schuld geven van zijn huidige omstandigheden.
Easily influenced - Hoewel het hem meestal niet uitmaakt wat mensen vinden van zijn opvattingen, is hij zich wel extreem bewust van hoe mensen over hem denken, en probeert hij zichzelf altijd zo veel mogelijk aan te passen - meestal houdt dit in dat hij zijn mening voor zichzelf houdt. Hij is hierbij erg gemakkelijk te beïnvloeden; iemand hoeft maar een beetje interesse te tonen en iets op een overtuigende toon te zeggen om TJ om hun vinger te winden.

HISTORY
TJ werd geboren als de oudere helft van een twee-eiige tweeling. Op het moment dat hij geboren werd was zijn moeder werkzaam als advocate; zijn vader was eigenaar van een global business keten.  Het echtpaar was dolblij met hun tweeling, maar hun drukke banen hielden wel in dat Thomas (die al snel TJ werd genoemd, vooral omdat hij zijn eigen naam nog niet kon uitspreken) en Douglas meer van de nanny zagen dan van hun ouders. De jongens vonden dit echter niet erg; ze konden goed met hun nanny overweg en op school konden ze verkondigen dat ze al veel dingen zonder hun ouders konden. Bovendien waren ze, als tweeling zijnde, ontzettend close met elkaar, en hadden vaak al aan elkaar genoeg. Waar TJ was, was Douglas, en waar Douglas was, was TJ.

Gedurende hun hele jeugd was de tweeling haast onafscheidelijk en waren ze beiden vrolijk en haalden ze graag kattenkwaad uit. Dit veranderde echter toen de twee naar de middelbare school gingen. Douglas bleek erg goed te kunnen leren en werd een stuk serieuzer, had minder zin om naar buiten te gaan of mensen te ergeren; TJ, daarentegen, had moeite op school, moest hard werken om bij te blijven, wat hem vaak te veel moeite was, en dus liet hij zijn schoolwerk maar liggen. Douglas was nog steeds TJs favoriete persoon in de wereld, maar voor hun ouders werd Douglas daarbij ook de 'goede helft', degene die alles netjes op de rit had en het schoolvoorbeeld van succes door hard werken was. TJ werd niet bepaald het ondergeschoven kindje, maar kreeg wel aanzienlijk meer preken over zijn houding en prestaties dan Douglas. De twee groeiden hierdoor wat uit elkaar, al waren nog steeds elkaars vertrouwenspersonen.

Wat er pas echt veranderde was TJs relatie met zijn ouders. Waar hij het eerst niet erg vond dat ze er nooit waren, begon het hem nu te irriteren, vooral wanneer hij de zoveelste preek naar zijn hoofd geslingerd kreeg. TJ had vaak ruzie thuis en bleef vaak ook langer van huis weg na zo'n ruzie. Dit werd nog eens zo erg toen zijn vader, toen TJ negentien was, aankondigde dat het gezin naar Nieuw Zeeland zou verhuizen om zijn zus op te vangen - ze was het jaar daarvoor bij haar man weggegaan maar had het moeilijk met het leven alleen en kwam niet geweldig goed rond. Dus moest het hele gezin Byrnes met hun hele hebben en houden naar de andere kant van de wereld. TJ, die weliswaar niet studeerde op dat moment, had een hechte vriendengroep en genoot van zijn leven in de US, stond niet bepaald te springen om te beslissing van zijn vader. In het jaar dat het duurde voor de migratie daadwerkelijk rond was, legde TJ het dan ook erg vaak aan met zijn vader, verweet hem en zijn moeder hun afwezigheid, zei hen dat ze niets over hem te vertellen hadden, maar tevergeefs: na iets meer dan twaalf maanden was het huis verkocht, het visum geregeld, en vertrokken ze naar Palmerston North, Nieuw Zeeland - ook TJ.

Haast uit protest kreeg hij de verkeerde vrienden. Hij kwam aan de drugs en begon met drinken, iets wat hij enige tijd voor zijn familie verborgen wist te houden, tot hij na een jaar stoned het huis binnenviel toen zijn ouders visite hadden. Als gevolg hiervan werd hij door zijn ouders naar een afkickkliniek gestuurd, al had het niet veel effect; hij was nog niet buiten of hij zocht zijn dealer alweer op. Deze keer was hij echter voorzichtiger met zijn drugsgebruik, in die zin dat hij erop lette niet thuis te komen wanneer hij iets gebruikt had. Hij dacht wel dat zijn ouders, en vooral Douglas, iets vermoedden, maar het leek wel alsof ze een haast kinderlijke opvatting erop nahielden: als wij het niet zien, is het er ook niet.

Hoezeer hij Nieuw Zeeland ook haatte, het bleek dat er één goed ding aan de verhuizing vast zat: TJ kwam er zijn eerste serieuze vriend tegen. TJ wist al wel langer dat hij homoseksueel was; hij had al genoeg gerotzooid met jongens in New York, al leidde geen enkele van deze scharrels tot een serieuze relatie. Sean was enkele jaren ouder dan TJ en, zo zou later blijken, al getrouwd. TJ kwam hem eigenlijk geheel bij toeval tegen tijdens het uitgaan; Sean, wiens vrouw in Christchurch woonde, was meer in Palmerston North dan dat hij daadwerkelijk thuis was vanwege zaken (met TJs vader, onder andere), en, ondanks het feit dat hij al in de dertig was toen TJ tweeëntwintig was, was er niet vies van om onderhandelingen onder het genot van een drankje voort te zetten. TJ, uit zichzelf al los in zijn omgang met anderen maar nog eens zo doordat hij net op de beginnende high van zijn laatste dosis coke zat, raakte met Sean aan de praat en liet al zijn charmes op hem los; van het een kwam het andere.

Op de een of andere manier leek Sean erg gecharmeerd door TJ, en bleven de twee elkaar in het geheim zien wanneer Sean in Palmerston North was. Met TJ ging het gedurende deze tijd (iets meer dan zeven maanden) een stuk beter: hoewel hij wel nog dronk, gebruikte hij geen drugs omdat Sean hier zijn bezorgdheid over uitgesproken had, en hij begon zelfs te kijken naar een studie op Massey University. Hij voelde zich voor het eerst in jaren weer opgewekt en gewild. Zijn geluk was op zijn gezicht en in zijn houding te zien, dus erg vreemd was het niet dat Douglas ernaar vroeg. TJ, die zijn broer altijd alles verteld had (op zijn drugsgebruik na), vond het dan ook absoluut niet vreemd om zijn broer alles te vertellen - over Sean, dat hij al maanden clean was sinds hij hem ontmoet had.

Douglas vond het echter geen goed nieuws - hij wist dat Sean zaken deed met hun vader en dus ook dat hij al getrouwd was, en vond het vooral geen gezond idee dat TJs nuchterheid samenhing met Sean. Hij vertelde het dan ook aan hun ouders, die TJ onder druk zetten om het uit te maken - TJ weigerde, uiteraard, en vertrok kwaad naar Sean, tegen wie hij niets zei over de aard van de ruzie. Hij dacht dat het wel zou overwaaien; dat zijn ouders zijn relatie wel zouden moeten accepteren als hij het maar lang genoeg vol hield, en voor even leek het ook zo te gaan. Enkele weken later, echter, nam Sean TJ apart. Lijkbleek vertelde hij dat TJs vader gedreigd had de hele zaak aan zijn vrouw kenbaar te maken, die hem daarvoor vast zou verlaten. Het ergste daarvan zou zijn dat Sean zijn kinderen dan niet meer zou mogen zien; ook zou zijn carrière aan diggelen kunnen liggen. TJ, die altijd van Sean te horen had gekregen dat hij zich gevangen in zijn huwelijk voelde en opnieuw wilde beginnen, zag het als de uitgelezen kans, en zei dit ook tegen Sean. Sean sloeg echter TJs handen van zich af en zei hem, "Doe normaal, nou en als we het een tijdje gedaan hebben. Ik was eenzaam. Ja, het voelde goed, vooral wanneer ik m'n ogen dicht hield, en terwijl het gebeurde was het okay; maar als ik wegging walgde ik altijd van mezelf. Dit is mijn leven, mijn carrière, en ik wil meer dan dit." Zonder om te kijken liet hij TJ achter en keerde terug naar zijn vrouw.

In één klap was TJ's geluk voorbij. Er was letterlijk geen enkel lichtpuntje in zijn leven met het vertrek van Sean - hij zat vast in een land dat hij haatte, met mensen die hem alleen maar mochten om zijn geld en uiterlijk, met ouders die er nooit waren en wanneer ze er wel waren, alleen maar kritiek leken te kunnen uiten. Hij had geen baan, was verantwoordelijk voor niemand behalve zichzelf; wat zou hij achterlaten? Douglas, misschien. Maar Douglas zou het maken in het leven en TJ zou al snel een blok aan zijn been worden. Het was beter als hij gewoon verdween. Er was niemand thuis, maar de auto van zijn moeder stond in de garage met een kapotte versnellingsbak. Haast kalm zorgde TJ dat alle deuren naar de garage dicht waren en kroop vervolgens achter het stuur. Hij rolde het raam naar beneden en startte toen de motor. Zo bleef hij bewegingsloos zitten tot het zwart voor zijn ogen werd.

Hij werd wakker in het ziekenhuis. Zowel zijn moeder, vader en Douglas waren in de kamer, alledrie lijkbleek en uitgeput. Douglas zei niets, hield alleen maar zijn hand vast alsof hij bang was dat TJ zou verdwijnen als hij hem los zou laten; zijn ouders haalden ook amper hun handen van hem af, beloofden hem dat ze het beter zouden doen, dat ze hem zouden helpen, dat alles wel goed zou komen. TJ kon er niet blij van worden; hij verbeet zich alleen maar dat hij nog leefde.

Zijn ouders probeerden het inderdaad beter te doen. Vooral in de eerste paar weken nadat TJ weer naar huis mocht, was een van de twee eigenlijk altijd wel thuis, zodat TJ niet alleen zou zijn. Het probleem lag ditmaal niet bij zijn ouders, maar bij TJ zelf: hij probeerde het namelijk niet. Hij keerde terug naar zijn drugs alsof er niets gebeurd was, ging nog net zoveel uit en dronk nog net zoveel. Zijn ouders realiseerden zich dat zij TJ niet zouden kunnen helpen, en namen, na lang overleg en goed nagedacht te hebben, uiteindelijk toch de beslissing om hem naar Lucius Dale te sturen, waar TJ sindsdien gezeten heeft.

CELESTE
22

©

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    wo apr 16, 2014 8:35 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean bibendum aliquet interdum. Integer accumsan, lorem at facilisis dictum, tellus orci porta velit, id aliquet justo elit non diam. Mauris non lacus ipsum. Phasellus consequat faucibus luctus. Aliquam erat volutpat. Etiam elit velit, sollicitudin in accumsan at, ultrices at augue. Sed posuere elit nec mi ultricies vestibulum. Mauris semper sem ac purus convallis, nec convallis nisl ullamcorper. Praesent suscipit eleifend tempor. Suspendisse leo diam, lacinia nec ullamcorper in, dictum at lacus.

aecenas id ornare quam. Morbi in posuere eros, vulputate hendrerit dui. Vestibulum fringilla nisi ut fermentum molestie. Suspendisse tincidunt vestibulum mattis. Aliquam tristique, nisi vel fermentum facilisis, tellus ligula dictum neque, ac fringilla turpis nisi eget enim. Donec a molestie nunc, posuere rutrum justo. Ut vel tincidunt nisl. Donec mauris ante, porta nec pretium nec, molestie a tortor.

Integer viverra lacus et tellus volutpat, et varius orci consequat. Praesent aliquet sollicitudin venenatis. Cras vel leo congue, commodo elit quis, malesuada dui. Ut vestibulum blandit sagittis. Proin ac arcu neque. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla faucibus libero at lobortis adipiscing. Nulla at ultrices libero. Suspendisse pretium venenatis velit ac volutpat. Phasellus ornare nunc id massa hendrerit, eu fringilla urna congue. Sed sodales erat id dui sodales consectetur. Aliquam sagittis, risus et dapibus consequat, justo quam aliquam arcu, molestie dictum felis mauris id enim. Proin euismod arcu a augue convallis scelerisque. Proin vel neque sollicitudin tortor semper blandit id tristique felis.

Aliquam nulla urna, rhoncus hendrerit vulputate nec, facilisis id purus. In vel dui mauris. Quisque sodales velit feugiat rhoncus varius. Donec nulla sem, imperdiet in mattis ut, posuere id lacus. Integer vitae arcu rhoncus libero pretium bibendum id a nibh. Duis eu congue nulla. Mauris rhoncus consectetur elit posuere placerat.

Aenean ut porta orci. Duis sit amet purus arcu. Donec egestas nunc sit amet augue mollis ultrices. In hac habitasse platea dictumst. Suspendisse auctor dui sed lacus dignissim, quis accumsan nisl luctus. Maecenas pharetra massa erat, interdum iaculis nisl porttitor a. Aliquam ac scelerisque ligula. Cras aliquet, nibh ut sollicitudin cursus, elit mauris iaculis augue, vitae bibendum mi lacus vel mauris. Sed vitae lacinia nisl. Etiam rutrum purus nulla, ac elementum leo tristique ac. Aenean molestie dolor eget neque venenatis porttitor. Ut ac est consectetur, tristique augue nec, posuere libero. Maecenas a posuere ipsum.

Spoiler:
 

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    vr apr 18, 2014 10:14 am

Alice Bonny
Alice Christianne Bonny
19
Lyford Cay, New Providence
FEMALE
PATIENT
n.a.

REASON FOR PLACEMENT
Alice heeft maar één probleem, maar dit is gelijk een groot: ze lijdt aan het syndroom van Capgras. Dit houdt in dat ze gelooft dat haar familie of bekenden niet langer de mensen zijn waar ze van houdt, maar dat ze vervangen zijn door dubbelgangers die het gedrag en uiterlijk van hun daadwerkelijke geliefden perfect kunnen nabootsen. Ze erkent wel dat deze dubbelgangers mensen zijn, maar vertrouwt ze echter voor geen cent en zal ook geen bevelen van ze aannemen en elk woord dat ze zeggen wantrouwen, vooral als het betrekking heeft op iets wat haar aangeraden wordt.

PERSONALITY
Naar bekenden:
Quiet
Distant
Suspicious
Independent

Naar vreemden:
Friendly Naar mensen die ze niet kent, en dus mensen waarvan ze niet denkt dat ze vervangen zijn door dubbelgangers, is ze extreem vriendelijk. Ze zal altijd klaarstaan om te helpen, zelfs wanneer ze eigenlijk geen tijd heeft, en zal een vreemde zelfs verdedigen als dat nodig is.
Talkative Omdat ze weigert te praten met mensen die ze kent,
Clingy


HISTORY
Alice Bonny werd geboren als Alice Guthrie in Lyford Cay, op New Providence in de Bahama's. Zoals dat ook niet anders kon in deze buurt, was Alice's familie ontzettend rijk - niet zozeer omdat ze een goedverdienende baan hadden, maar meer omdat hun ouders (of in ieder geval de ouders van haar vader) ook rijk waren geweest, en een erfenis van heb-ik-jou-daar nagelaten hadden. Alice groeide dan ook op in grote weelde, en kreeg alles wat haar hartje begeerde. Toen ze op pianoles wilde, kocht haar vader een vleugel en huurde een privé-leraar in; toen ze wilde paardrijden, kreeg ze een eigen paard; toen ze voor haar zestiende verjaardag een auto wilde, kreeg ze het duurste model. Alice was hierdoor wel wat verwend, in de zin dat ze verwachtte dat ze alles wel kreeg wanneer ze het wilde, maar werd er niet onvriendelijk door, en realiseerde zich dat er ook genoeg mensen waren die het een stuk slechter hadden.

Eigenlijk had Alice het perfecte leventje. Hieraan kwam echter een einde vlak na haar zestiende verjaardag. Haar moeder was al een tijdje ernstig ziek, en Alice maakte zich zorgen, aangezien ze ontzettend close was geweest met haar moeder maar deze nu ineens dingen begon te vergeten en niet meer leek te kunnen bewegen; haar vader bleef echter zeggen dat het wel goed zou komen, dat het gewoon tijd nodig had, en omdat hij nog nooit tegen haar gelogen had, geloofde ze hem. Haar moeder stierf echter, ongeveer twee maanden na Alice's zestiende verjaardag. Pas achteraf werd Alice verteld dat haar moeder de ziekte van Creutzfeldt-Jakob had gehad.

Alice had het erg moeilijk met het overlijden van haar moeder. Ze werd een stuk stiller en steeds meer teruggetrokken en kreeg moeite op school. Dit veranderde toen haar vader, slechts zes maanden na het overlijden van haar moeder, trouwde met een nieuwe vrouw. Alice begreep ook wel dat haar vader niet voor eeuwig weduwnaar kon blijven, hij was immers nog jong genoeg, maar ze nam het hem ontzettend kwalijk dat hij al zo snel opnieuw trouwde. De twee kregen steeds vaker en erger ruzie, tot Alice weigerde haar vaders achternaam te dragen; in plaats van Guthrie wilde ze Bonny genoemd worden, naar haar moeders meisjesnaam.

De ruzies tussen vader en dochter begonnen steeds meer te escaleren. Meestal, wanneer Alice het echt even zat was, liep ze naar het strand dat vlakbij hun huis lag om uit te waaien; op een avond toen ze zeventien was, echter, stapte ze in haar auto en vertrok ze naar Nassau, met de bedoeling daar een aantal dagen te blijven - misschien dat haar vader dan eindelijk zou snappen hoe moeilijk ze het had met haar stiefmoeder. Alice zou echter nooit in Nassau aankomen. Ze was nogal overstuur toen ze vertrok en was niet helemaal helder, waardoor ze domme beslissingen in het verkeer nam en niet vlug genoeg op de rem stond toen een auto voor haar plotseling remde. Om niet tegen hem op te botsen, week ze uit naar de andere rijbaan, waar er op dat moment echter een vrachtwagen aangereden kwam. Alice kon niet meer uitwijken en werd aangereden. Zwaar gewond werd ze naar het ziekenhuis gebracht.

Daar bleek al snel dat ze, naast een fiks aantal botbreuken en snij- en schaafwonden, een hersenletsel opgelopen had, al konden artsen niet zeggen hoe het zou uit pakken. In het ziekenhuis leek er tijdens Alice's rehabilitatie namelijk niets aan de hand. Ze werkte goed mee, was vriendelijk tegen de zusters. Pas toen ze naar huis mocht begonnen de problemen. Ze weigerde te praten met haar vader of stiefmoeder, praatte zelfs niet met haar vriendinnen, en wanneer ze wel iets zei, konden ze uit haar woorden opmaken dat het leek alsof ze het tegen compleet andere personen hadden. Alice's vader was hier uiteraard bezorgd over, en nam haar mee terug naar het ziekenhuis, waar Alice werd doorverwezen naar een psychiater. Deze constateerde het syndroom van Capgras bij haar. Naast intensieve therapie viel daar niet veel aan te doen, dus Alice ging gewoon weer met haar vader mee naar huis. Deze kon echter niet met de aandoening van zijn dochter omgaan en dus werd Alice, na overleg met haar psychiater, naar Lucius Dale gestuurd, in de hoop dat ze daar wel fatsoenlijk geholpen zou kunnen worden.
CELESTE
22

©

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    wo jun 25, 2014 2:55 am


CLEMENTINE ANNE SCOTT
CLEM, TINY, AVIAN
19
VICTORIA, CANADA
HETEROSEXUAL
O U T S I D E
• Hair Ginger
• Eyes Translucent blue
• Height 1.73
• Build Normal, slightly slender
• Style Eclectisch; van trendy tot hipster tot slordig
• Tattoo's/piercings Op haar rechter bovenarm

I N S I D E
• Karakter Over het algemeen is Clementine het grootste gedeelte van de tijd vooral lief en zorgzaam. Ze staat dan op elk moment van de dag klaar voor anderen en plaatst de behoeften van anderen voor haar eigen. Ze is meestal opgewekt en ziet vooral de zonnige kant van het leven, maar dit heeft ook een keerzijde: ze is ontzettend idealistisch, soms zelfs te, en overschat haar kunnen en haar grenzen meer dan eens. Door haar idealisme en haar sterke verlangen om een betere, eerlijke wereld te scheppen, kan ieder klein struikelblok een levensgroot probleem voor haar zijn. Ze maakt van de vreemdste, kleine dingen een onoverkomelijk probleem, waardoor ze onnodig kwaad worden op zichzelf, de situatie, of anderen. In haar gretigheid en vaak enthousiasme om iets te doen denkt ze vaak niet goed na voor ze iets doet, waardoor haar acties soms niet goed uitpakken of juist averechts werken; ze kan dan geïrriteerd uit de hoek komen tegen mensen die haar wijzen op haar zwakke plekken. Ze is zich van deze kant bewust en probeert hem zoveel mogelijk te onderdrukken, voornamelijk omdat ze niemand wil kwetsen door iets wat ze zonder na te denken zegt. Boven alles blijft ze ontzettend attent en wil ze niets liever dan anderen helpen en tevreden stellen.
• Geschiedenis Clementine’s vroege kinderjaren waren eigenlijk niet veel bijzonders; zoals de meeste kinderen werd ze geboren in een jong gezin en groeide ze op bij zowel haar vader en haar moeder. Ze had geen broers of zussen, maar legde altijd ontzettend gemakkelijk contacten en werd door de meeste kinderen wel aardig gevonden, dus verlegen om speelkameraadjes zat ze eigenlijk nooit, al helemaal niet toen ze op de kleuterschool Kristina Wright ontmoette, met wie ze vanaf haar vierde onafscheidelijk werd. Vooral op de basisschool hing ze net zo veel bij Kristina thuis als bij haar eigen ouders. Ze voelde zich altijd onzettend welkom binnen Kristina’s gezin – omdat ze zo jong was toen ze voor het eerst bij Kristina thuis ging spelen, heeft ze het nooit vreemd gevonden dat Kristina en haar jongere broertje Adam twee papa’s hadden in plaats van een papa en een mama. Davy en Thomas waren ontzettend vriendelijk en grappig, vond ze, en ze kwam er graag.

Ze kon het ook goed vinden met Kristina’s jongere broertje, Adam, die iets meer dan twee jaar jonger was dan zij. Ze zat maar heel kort met Adam op dezelfde school, aangezien zij al in haar laatste jaar van Junior High zat toen Adam pas van de basisschool afkwam, maar in dit jaar zag ze dat Adam absoluut niet gemakkelijk in de groep lag. Voor zover ze kon zien had hij geen vrienden of mensen waar hij vaker mee optrok, en werd hij zelfs gepest door zijn klasgenoten, al wist ze op dat moment niet waarom. Zij en Kristina, die een vrij grote en gevarieerde vriendengroep hadden, probeerden ervoor te zorgen dat Adam bij hen kon zitten in de pauze, in de hoop dat hij zo minder gepest zou worden, maar aangezien Clementine en Kristina het jaar erna naar High School gingen, in een ander gebouw, moest Adam het de twee jaar erna zelf redden. Clementine deed nog steeds aardig tegen hem wanneer ze bij hen thuis was en probeerde hem wat op te beuren, maar veel mocht het niet baten, en er was niet veel wat ze überhaupt kon doen.

Haar mutatie werd niet ontdekt tot haar vijftiende, simpelweg omdat hij toen pas op kwam zetten. Haar moeders kant van de familie was nogal actief en gingen vaak op uitstapje, waarbij Clementine meestal meeging, want ze hield van de buitenlucht en ze hield van activiteiten. Toen de familie ging hiken in het Carmanah Walbran Provincial Park gebeurde het. Clementine liep, zoals gewoonlijk, achter de groep aan, aangezien ze meer om zich heen keek dan dat ze echt doorliep, en was blijven staan bij de rand van een afgrond om naar beneden te kunnen kijken. Ze schrok van iets – ze weet nu al niet meer van wat – en verloor haar evenwicht, waardoor ze het ravijn in donderde.

Het enige wat ze zich nog van dat moment kan herinneren is dat ze gilde en haar ogen stevig dichtkneep, en dat de sensatie van vallen plotseling ophield zonder dat ze ergens op terecht was gekomen; toen ze haar ogen open deed, voelde ze zich anders, alsof ze niet meer in haar eigen lichaam zat, en kon ze zien dat ze zweefde – nee, dat ze vloog. Uiteraard was ze nog steeds doodsbang, want dit behoorde toch ook helemaal niet te kunnen, en wilde ze niets liever dan terug naar het pad waar ze vanaf gedwaald was. Ze kan zich niet herinneren dat ze zichzelf bewust in beweging heeft gezet, simpelweg dat ze naar de rand van het ravijn keek en zich vervolgens daar bevond, uitgeput en duizelig, maar terug in haar eigen lichaam en in veiligheid. Haar familie was geschokt en verbijsterd.

Over de weken die volgde herhaalde zich de ervaring nog enkele malen. Vooral wanneer Clementine hardliep en haar gedachten de vrije loop liet gaan, of zich het gevoel van vliegen voor de geest probeerde te halen, vloog ze daadwerkelijk weer. Na enkele keren probeerde ze zichzelf te bekijken in de reflectie van een raam wanneer ze erlangs vloog, maar ze kon zichzelf amper zien; ze zag de vage outline en schittering van de gedaante van een adelaar, maar geen veren of details. Ze zou pas enkele maanden later horen dat dit astral shapeshifting heette. Haar eagle vision, waarvan ze eigenlijk meteen wel wist dat het te maken had met haar adelaarsgedaante, kwam net zo per ongeluk opzetten; ze zag iets in de verte waarvan ze niet meteen kon zien wat het was, en spande zich zodanig in dat het op een gegeven moment leek alsof ze ernaast stond. Haar nieuwe krachten waren niet onopgemerkt gebleven; slechts enkele weken na haar eerste shift stond er een vrouw voor de deur, die zich voorstelde als iemand van Genosha Island, waar een speciale school lag voor mensen zoals zij. Na een lang gesprek met haar ouders werd Clementine door de vrouw meegenomen.

Er werd haar al snel duidelijk dat ze niet terug naar huis kon tot ze afgestudeerd was, wat haar verdrietig stemde, want ze miste haar ouders en vrienden, maar stelde zich er inderdaad op in dat ze niemand van haar geboortestad zou zien tot ze klaar was. Haar verrassing was dan ook groot toen ze op een dag Adam in de gangen zag lopen. Zelfs van een afstandje kon ze zien dat het niet goed met hem ging; hij zag er uitgeput uit en zijn ogen stonden vreemd, en elke stap die hij zette leek er een met grote tegenzin te zijn. Ze stapte natuurlijk meteen op hem af in de hoop hem te kunnen opbeuren. Ze kwam er al snel (per ongeluk achter) dat Adam in een zware depressie was beland als gevolg van escalerende pesterijen nadat zij en Kristina van school waren gegaan, zo erg zelfs dat hij met self-harm was begonnen. Hier schrok ze erg van, want ze kende Adam als een vrolijke en drukke jongen, en ze zag het als haar taak om hem hiervan af te krijgen.

Om dit te bewerkstelligen nam ze hem iedere ochtend en avond apart en vroeg hem zijn mouwen op te stropen, zodat ze kon controleren of hij nieuwe sneeën erbij had gekregen. Na een paar weken namen de sneeën af, waar ze ontzettend opgelucht over was; ze had echter niet in de gaten dat Adam enkel andere plekken had gevonden om zichzelf te verwonden. Ze kwam hierachter toen ze op een middag Adam’s kamer binnenliep en hem in de badkamer vond, één been in de badkuip en een scheermesje in de huid van zijn bovenbeen. Ze werd duizelig van de hoeveelheid bloed en zakte half in elkaar, maar haalde het tot de badkuip. Ze wist niet wat ze moest zeggen, kon ook niets zeggen door de tranen en het gevoel van misselijkheid dat haar bekropen was; ze sloeg simpelweg haar armen om Adam heen en druke hem tegen zich aan, niet van plan hem de eerstkomende tijd los te laten, en huilde tegen zijn schouder aan.

Hierna ging het beter met Adam; hij sneed zich niet of nauwelijks, omdat hij zo geschrokken was door Clementine’s reactie. Ondanks het feit dat het beter gaat, is Clementine nog steeds ongelofelijk bezorgd, en probeert ze zoveel mogelijk bij Adam te zijn; ze kan daadwerkelijk niet slapen als ze hem niet minstens één keer per dag ziet.

• Hobbies Schilderen, klimmen, hardlopen, gamen
• Likes Boeken, talen, nutteloze weetjes, vliegen, pasta
• Dislikes Bloed, donker, mist, regen, brood
• Fears Hemophobia, ook wel een angst voor bloed. Ze wordt gelijk misselijk en duizelig wanneer ze bloed ziet, waardoor haar menstruatie bepaald geen lolletje is. Er is nooit met zekerheid vastgesteld waar deze angst vandaan komt; de meeste mensen denken dat het komt doordat ze bloed is gaan associëren met self-harm nadat ze Adam dit heeft zien doen, maar sommige mensen denken dat de angst al uit haar kinderjaren komt. Met helende wonden heeft ze overigens geen probleem; het is alleen opwellend of stromend bloed waar ze een probleem mee heeft.

M U T A T I O N
• Mutatie Astral shapeshifting & eagle vision
• Uitleg Eigenlijk lijkt het heel erg op gewoon shapeshiften, alleen kan Clementine enkel de gedaante van een adelaar aannemen. Daarbij lijkt het wel alsof de shift niet helemaal compleet is - haar adelaarsvorm is haast transparant, en niet of moeilijk te zien tenzij je weet waar je moet kijken. Ze kan snel heen en weer springen tussen haar adelaarsvorm en haar mensenvorm, soms zelfs mid-sprong of mid-vlucht, en kan redelijk grote afstanden overbruggen, al wel binnen een beperkte ruimte; meestal gebruikt ze haar mutatie om een sprong te kunnen maken die ze als mens niet zou kunnen maken zonder haar nek te breken, of om eventuele vijanden te kunnen verrassen. Door de eigenschappen van haar dier heeft ze tevens ontzettend goede ogen, waarmee ze tot wel vijf keer zo ver kan kijken als een normaal mens. Hiervoor hoeft ze niet daadwerkelijk te shiften, al moet ze haar ogen er wel op instellen.
• Mutatie voordelen Doordat ze slecht op astraal niveau shift, zijn haar shifts sneller te voltooien, waardoor ze in flits van de ene plek naar de andere kan, wat vooral handig is wanneer ze in gevaar is. Het is gemakkelijker om dichtbij vijanden te komen en ze snel uit te schakelen, omdat ze als adelaar haast niet zichtbaar is. Door haar verre blik kan ze gevaar tevens van een afstand zien aankomen.
• Mutatie nadelen Het kost enorm veel energie om zo snel te shiften en vliegen; hierdoor kan Clementine maar korte afstanden vliegen, en dit niet te vaak achter elkaar omdat het haar kan uitputten. Wanneer ze te lang of te vaak shift en vliegt, kan ze duizelig worden of zelfs bewusteloos raken. Ver kijken kost minder energie en ze kan er niet bewusteloos van raken, maar ze kan er, wanneer ze het te lang doet, wel stevige hoofdpijn van krijgen.
• Mutatie grenzen Doordat haar mutatie zoveel energie kost, kan ze hem maar beperkt gebruiken - eigenlijk alleen maar in noodgevallen, omdat ze zelfs na een paar shifts al licht vermoeid is en niet meer scherp op alles reageert. Haar verre blik kost, zoals gezegd, minder energie en is vrij effectief, maar ze kan hierin heel sterk beperkt worden door vervuilde lucht of mist; hier kan haar blik zelfs niet tegenop, en bij erg dichte mist ziet ze vaak niet meer dan een normaal mens.

T R I V I A
• Clementine kreeg haar tattoo toen ze veertien was; haar moeder was tattoo artist van beroep en zat zelf nogal onder, dus toen haar dochter de wens uitsprak om ook een tattoo te nemen, was zij uiteraard degene die hem zette. Peter was er iets minder van gecharmeerd; hij had gehoopt dat zijn dochter wat minder wild zou zijn als haar moeder.

• De reden dat Clementine van schilderen houdt komt ook van haar moeder. Als kind mocht ze soms bij haar moeders werk kijken, zolang ze op een stoel bleef zitten en niet in de weg liep, en ze was zwaar onder de indruk van de kunstwerken die haar moeder als het ware creëerde. Een carrière als tattoo artist zag ze niet zitten, want met naalden in mensen prikken en ze pijn doen, nee bedankt, maar ze wilde wel mooie dingen creëren, dus begon ze met schilderen.

• Clementine is soms nogal excentriek, wat zich uit in haar soms nogal chaotische kledingstijl maar voornamelijk in haar haar. Ze is ginger van zichzelf, maar vindt meer dan eens dat haar haar niet rood genoeg is en gooit er dan een rode kleurspoeling overheen. Ze heeft ook al meerdere malen andere haarkleuren gehad, vaak zelfs zo vreemd als roze of groen. Ze heeft het één keer kort laten knippen, maar wilde daarna weken niet haar kamer uit omdat ze het niet mooi vond en zich schaamde. Sindsdien is het nooit korter dan tot haar schouderbladen geweest.

• Haar “wilde” kant komt van haar moeder – tenminste, dit is wat haar vader altijd zei. Van hem heeft ze echter ook genoeg geërfd, voornamelijk een voorliefde voor talen en literatuur, en een vreemde gewoonte om de domste weetjes op te zoeken waar niemand verder iets aan had. Op een typische zaterdagavond kon je vader en dochter verwikkeld vinden in een hevige discussie over de juiste of onjuiste benaming van velcro als velcro, of de regels die er in het begin van de 20e eeuw bestonden over het gebruik van auto’s.

• Een van haar favoriete activiteiten is gamen met Adam. Het liefste speelt ze Nintento games, zoals Mario Kart en Super Smash Brothers, waarbij ze behoorlijk fanatiek kan worden. Ze kan wel tegen haar verlies, maar verliest natuurlijk liever niet.

• Ze huilt ontzettend snel. Like, zet haar een Disneyfilm op en binnen vijf minuten lopen de tranen over haar wangen. Ook in het dagelijks leven huilt ze snel; bij een obstakel kunnen haar uit pure frustratie de tranen in haar ogen schieten.

• Hoewel ze niet met opzet probeert mensen te laten schrikken, heeft ze er grote lol in hoe mensen reageren als ze plotseling achter hen staat nadat ze haar mutatie heeft gebruikt. Ze probeert in zo’n gevallen niet te lachen (wat vaak mislukt) maar er staat altijd wel een geamuseerde glimlach op haar gezicht.

Coding by April (myfairtardis) from Caution 2.0

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me


Laatst aangepast door Nathan op do jun 26, 2014 2:27 am; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    wo jun 25, 2014 3:22 am

thread title
tag: name| polyvore | words: 138

Your text goes here. Remember to insert <*p> breaks between paragraphs! Happy threading Smile


_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    wo jun 25, 2014 6:44 am


new message
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.
send to
Nanners


Code:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:400,100' rel='stylesheet' type='text/css'><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300' rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css">.mirr { width:217px; height:370px; background:#e3e3e3; opacity:0.0; transition-duration: 0.6s; -moz-transition-duration: 0.6s; -o-transition-duration: 0.6s; -webkit-transition-duration: 0.6s; text-align:justify; color:#000; line-height:105%; font-family:calibri; font-size:10px; }.mirr:hover { opacity:1; }.time { font-family: 'Roboto', sans-serif; font-weight:100; text-transform:lowercase; letter-spacing:-1px; font-size:28px; line-height:55px;}.mess { width:180px; padding:10px; background:#a2d6c3; border:1px solid #a2d6c3; border-radius:18px; -webkit-border-radius:18px; -moz-border-radius:18px; text-align:justify; margin-bottom:5px;}.by { font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; font-weight:300; font-size:15px; line-height:20px; color:#000; text-transform:uppercase;}
.by2 { color:#d72f17; }</style><div align=center><div style="background-image:url(http://i.imgur.com/t0I9G52.png); background-repeat:no-repeat; height:469px; width:250px;"><div align="left" style="padding-top:40px; padding-left:16px;"><div style="background-image:url(http://i60.tinypic.com/2m2j0o1.png); width:217px; height:370px;"><div class="mirr"><div align="center" style="padding-top:10px;">
<div class="time">new message</div><div class="mess">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.</div><table width="180"><tr><td width="130"<div align="right" class="by">send to<br><span class="by2">Nanners</span></div></td><td width="50"><img src="http://i60.tinypic.com/vdmzvc.png"></td></tr></table></div></div></div></div></div></div><div align="center" style="font-size:8px; font-family:lucida console;">LC ♥ <a href="http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/">Caution 2.0</a></div></center>

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    do jun 26, 2014 5:03 am


Post goes here.Spoiler:
 

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    di jul 01, 2014 11:28 pm


Post goes here.Spoiler:
 

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    zo jul 06, 2014 10:08 pm


Post goes here.
Post goes here.
Post goes here.
Post goes here.


_________________
you're throwing life away
to move with a man like me


Laatst aangepast door Nathan op zo jul 06, 2014 11:42 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    zo jul 06, 2014 10:46 pm


MICHAEL "MICK" BAINES
GENESIS
28
PEMBROKE, WALES, UK
HETEROSEXUAL
O U T S I D E
• Hair Bruin, warrig. Meestal heeft hij het gestyled tot een klein kuifje, maar vaak heeft hij zo slecht geslapen dat hij zich niet eens de moeite doet.
• Eyes Hazelbruin
• Height 1,80
• Weight 65 kg
• Build Mesomorf, met bespiering. Hij heeft geen sixpack, zo afgetraind is hij nu ook weer niet, maar hij is ongelofelijk gezond en heeft een uitstekende conditie.
• Style Casual. Het liefst draagt hij een hoodie, wat ook goed kan als hij les moet geven; wanneer hij moet counselen draagt hij er vaak nog een jasje overheen.

I N S I D E
• Karakter Mick is, in één woord, leuk. Hij is altijd in voor een geintje en heeft een gezonde zelfspot. Hierdoor kan het hem ook niet veel schelen wat anderen van hem zeggen; vaak gaat hij er zelf in mee. Hij weet precies wie hij is en staat sterk in zijn schoenen. Tijdens zijn lessen wordt hij zelden of nooit kwaad; hij kan best veel hebben en weet zijn studenten op de een of andere manier wel aan het werk te krijgen. Daarbij is hij ontzettend begaan met zijn leerlingen - zijn deur staat altijd open voor een kort praatje of een langer gesprek als iemand ergens mee zit. Hij houdt van zijn werk en laat dit duidelijk merken. In het dagelijks leven, zoals je wel kunt verwachten, is hij heel "outgoing" en opgewekt; eens in de zoveel tijd, echter, kan hij zich compleet in zichzelf keren en zichzelf volledig afsluiten van de buitenwereld. Hij zal dan nog steeds naar zijn werk gaan en even attent zijn als altijd, maar zijn ogen staan dieper en hij ziet er gewoon moe en slecht uit. Hij zal dan echter tegen niemand zeggen wat er mis is - dat houdt hij liever voor zich. (Mensen die close met hem zijn kan het misschien opvallen dat hij altijd voor hen klaarstaat, maar dat hij zelfs op een goede maar weinig van zichzelf prijsgeeft.)

• Geschiedenis Mick’s vroege jeugd was weinig bijzonders; hij groeide op bij zijn beide ouders in Pembroke, Wales, en ging gewoon naar school tot zijn mutatie ontdekt werd op zijn twaalfde. Dit kwam niet van de een op de andere dag – Mick had al enkele jaren de genetische opmaak van mensen kunnen voelen, als het ware. Hij wist hoe het in elkaar zat zelfs toen hij nog te jong was om te begrepen wat genen waren. Maar op zijn twaalfde slaagde hij er per ongeluk in om de opmaak van een van zijn vrienden dusdanig te veranderen dat hij van de langzaamste tijdens gymles naar een van de snelste ging, van de een op de andere dag. Zijn ouders, omdat zijn moeder ook een mutant was, wisten al langer van Mick’s gave, maar omdat hij voorheen nooit iets meer had gekund dan simpelweg voelen, hadden ze het niet nodig geacht om hem van school te halen. Nu Mick daadwerkelijk zijn gave actief kon gebruiken werd hij echter al snel thuis gehouden, tot hij naar Genosha Island werd gehaald.

Mick had het gigantisch naar zijn zin op zijn nieuwe school; allemaal mensen zoals hij, iedereen met een gave die compleet anders was dan die van iemand anders. Hij vond het sowieso heerlijk om te leren hoe hij met zijn mutatie om moest gaan, maar vond het nog eens zo leuk om gewoon te zien wat anderen konden doen. Toch bleef hij niet op Genosha Island nadat hij klaar was met school op zijn negentiende; hij wilde terug de wijdere wereld in, meer zien dan alleen de binnen en buitenkant van het schoolgebouw. In eerste instantie ging hij terug naar Wales, en vanuit daar naar Londen, waar hij na een lang screeningproces bij MI5 kwam te werken en tot sniper getraind werd. Vanuit daar werd hij op zijn drieëntwintigste overgeplaatst naar een klein onderzoeksteam binnen de FBI, waardoor hij zich in Washington DC vestigde.

Hij werkte drie jaar voor de FBI. Gedurende deze tijd ontmoette hij Olivia Bonnar, de analyste van zijn team, op wie hij smoorverliefd werd. Na enkele maanden flirten over en weer kregen de twee dan toch uiteindelijk een relatie. Het leven zag er zonnig uit voor Mick – goed betaalde baan, geweldige vriendin. Hij en Olivia waren zelfs al aan het praten over samenwonen toen het ondenkbare gebeurde: Olivia werd ziek. Kanker. Ze had zich al een tijdje niet lekker gevoeld, maar had simpelweg gedacht dat ze te hard werkte en was er dus niet mee naar de dokter gegaan. Afteraf had ze dat beter wel kunnen doen, want toen het eenmaal geconstateerd werd dat ze inderdaad kanker had, was ze al in zo’n vergevorderd stadium dat behandeling alleen nog maar tijd zou kunnen rekken; de kans op genezing was miniem. Mick, bang om haar te verliezen, probeerde haar over te halen om zich toch te laten behandelen, om zoveel mogelijk tijd te winnen, maar Olivia wilde haar laatste paar maanden zonder pijnlijke chemo doorbrengen. Mick legde zich neer bij haar wensen.

Naarmate Olivia steeds meer achteruit ging, werd Mick steeds onrustiger. Hij wilde dat er een geneesmiddel was, iets om deze ziekte uit Olivia te halen. Er kwam een idee in hem op. Wat als hij dat kon – wat als hij de zieke cellen kon blokkeren, of haar immuunsysteem sterker kon maken zodat ze zich tegen de kankercellen kon verzetten? Hij had Olivia nooit verteld dat hij een mutant was en dit zou waarschijnlijk als een schok voor haar komen, maar wat als het werkte? Op een avond vertelde hij Olivia voorzichtig wat hij was, wat hij kon, dat hij zou kunnen proberen haar beter te maken. Hij kon zien dat Olivia wat ongemakkelijk was met het idee, maar ze vertrouwde hem, en liet hem zijn werk doen. Het mocht echter niet baten. De kanker zat niet in haar genen, maar haar cellen, en daar kon hij niet aan. Hij kon niets doen. Alles wat hij kon doen was zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen tot ze uiteindelijk, zeven maanden nadat ze gediagnosticeerd was, overleed.

Na de dood van Olivia nam Mick meteen ontslag bij de FBI. Enkele weken leefde hij in een waas – hij kwam zijn appartement niet uit, at amper, sliep weinig (dit laatste zou zelfs in de jaren erna niet weggaan). Hij werd opgegeten door schuld; als hij beter was geweest had hij haar misschien kunnen redden. Hij kon allesbehalve goed met Olivia’s dood omgaan. Overal waar hij keek zag hij iets wat hem aan haar deed denken. Het werd uiteindelijk zo erg dat hij niet meer in hun appartement kon blijven; hij moest verhuizen, maar hij had nergens waar hij naartoe kon. Terug naar Wales wilde hij niet, gewend als hij was aan Amerika, maar hij wilde wel naar een plek waar hij zich thuis voelde, waar hij bovendien kon werken zodat hij afgeleid was. Hierdoor kwam hij al snel terug bij Genosha Island, waar hij solliciteerde (haast smeekte) voor een baan; in eerste instantie werd hij aangenomen als P.E. docent, maar al snel bleek dat hij goed met studenten om kon gaan en dat ze geregeld naar hem toestapten als ze met iets zaten. Hierna kreeg hij de positie van counselor aangeboden, die hij nu iets meer dan twee jaar heeft. Gedurende deze tijd kon hij Olivia’s dood iets beter verwerken en werd hij weer zijn vrolijke zelf, maar er zijn nog steeds momenten waarop hij het er zwaar mee heeft.

• Hobbies Gitaar spelen, zingen, joggen, treasure hunting
• Likes Muziek, rietjes, koffie, thee, iguana's, reizen, rom-coms, musicals
• Dislikes Zoetigheid, hamsters, vis/schaaldieren, rekenen, koeien, horror films
• Illnesses Insomnia

M U T A T I O N
• Mutatie Biological manipulation
• Uitleg Biological manipulation houdt in dat Mick de biologische structuur van mensen kan veranderen. Hij kan zo bijvoorbeeld de genetische opmaak van mensen veranderen om ze sneller of sterker te maken, of juist langzamer of zwakker; hij kan dit ook bij mutants doen om (een deel van) hun kracht te blokkeren of juist naar voren te halen - hij blokkeert alleen maar krachten wanneer ze, bij jonge mutants, nog een gevaar voor de persoon in kwestie kunnen vormen. Over het algemeen gebruikt hij zijn kracht op Genosha Island vooral om mutants bij wie hun mutatie nog niet helemaal wil doorzetten te helpen, door bijvoorbeeld hun genetische opmaak zodanig aan te passen dat hun kracht wat meer naar voren komt.
• Mutatie voordelen Binnen een gevecht is deze kracht ontzettend handig, omdat hij ervoor kan kiezen een kracht tijdelijk te blokkeren, waardoor hij snel kan handelen en zich uit de voeten kan maken voordat het effect van zijn mutatie op zijn tegenstander uitwerkt. Ook is zijn mutatie gewoon heel handig op Genosha Island, omdat het jonge mutants kan helpen hun kracht gemakkelijker onder controle te krijgen.
• Mutatie nadelen Werken op genetisch level is ongelofelijk tricky, en kan vaak misgaan. Mick moet daardoor uiterst langzaam en voorzichtig te werk gaan wanneer hij studenten behandelt. Dit vergt een enorme hoeveelheid concentratie en kan hem uitputten, vooral wanneer het effect van zijn behandeling permanent moet zijn. Een misstap kan in principe gefixt worden door de genetische opmaak te herstellen naar hoe hij eerst was, maar dit kost uiteraard nog meer energie en kan ongelofelijk pijnlijk zijn voor de persoon in kwestie.
• Mutatie grenzen Mick kan zijn eigen kracht niet op zichzelf gebruiken om zichzelf bijvoorbeeld krachtiger te maken; hij kan alleen de genetische opmaak van anderen aanpassen. Tevens kan hij niet het cellulaire niveau van anderen aanpassen om bijvoorbeeld het helen van wonden te versnellen, tenzij de mutant in kwestie healing powers heeft die niet fatsoenlijk doorzetten, omdat dit wel op genetisch level gebeurt. Tenslotte is het veel moeilijker een kracht te blokkeren dan om hem sterker te maken; hierdoor kan hij slechts tijdelijk blokkeren. Hij kan iemand niet permanent zijn/haar kracht afnemen.

T R I V I A
• Mick is voornamelijk counselor, en dit is de baan die hij ook het liefste heeft; hij is eigenlijk maar af en toe P.E. instructor, als er nood aan de man is.
• Zijn mutant naam, Genesis, komt zowel van de wortel van het huidige woord genetisch (genesis is Grieks voor oorsprong) als van de band. Omdat Mick een nerd is als het op muziek aankomt.
• Hij speelt zelf gitaar, maar kickt pas echt op heerlijk cliché musical nummers. Het komt meer dan eens voor dat Mick in het midden van een uitvoering van "Mamma Mia" of "I Feel Pretty" zit wanneer er iemand op de deur klopt voor een afspraak. (De schaamte is hij inmiddels al voorbij, aangezien praktisch de hele school hem wel heeft gehoord; bovendien is zijn stem alles behalve slecht.)
• Noem hem geen Engelsman. Daar kan hij heel slecht tegen. Een Brit genoemd worden vind hij prima, maar hij wordt nog het liefste als Welshman gezien.
• Mick heeft een bijna girly smaak in films en muziek, maar hij houdt er absoluut niet van om over zijn liefdesleven te praten, voornamelijk omdat Olivia dan ongetwijfeld ter sprake zou komen. Hierdoor praat hij ook niet over zijn tijd bij de FBI; het staat wel op zijn record, maar hij houdt z'n lippen stijf op elkaar wanneer hij door iemand gevraagd wordt wat hij deed voor hij les ging geven.

Coding by April (myfairtardis) from Caution 2.0

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me


Laatst aangepast door Nathan op wo jul 09, 2014 8:50 am; in totaal 14 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    zo jul 06, 2014 11:59 pm

with you on my mind but not by my side
text hurr
THANKS KAY


with you on my mind but not by my side
text hurr
THANKS KAY

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    do jul 10, 2014 9:12 am

MICK
BAINES

WITH YOU ON MY MIND
YOUR SCROLLING POST HERE
BUT NOT BY MY SIDE
tag: NAME HERE
words: ###
notes: click.


Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald:300,400,700|Roboto+Condensed' rel='stylesheet' type='text/css'><style>#mic {margin-top:30px;width:400px;height:350px;background:#222;position:relative;box-sizing:border-box;overflow:hidden;}#mic ::-webkit-scrollbar {   width: 5px;}#mic ::-webkit-scrollbar-track {   background:#eee;}#mic ::-webkit-scrollbar-thumb {   background:#222;}.mica {position:absolute;top:0;right:0;width:275px;height:650px;background:#eee;-webkit-transition:linear 0.5s all;-moz-transition:linear 0.5s all;-o-transition:linear 0.5s all;transition:linear 0.5s all;cursor:crosshair;outline:0;}.micname {position:absolute;bottom:44px;left:2px;color:#6a6767;font:700 24pt/26pt 'Oswald', arial;text-transform:uppercase;text-shadow:1px 1px 4px black;}.miclast {position:absolute;bottom:0;left:2px;color:#eee;font:700 34pt/36pt 'Oswald', arial;text-transform:uppercase;text-shadow:1px 1px 4px black;}.micla {position:absolute;top:314px;right:2px;display:inline-flex;width:275px;color:#222;font:400 14pt/16pt 'Roboto Condensed', arial;text-align:left;text-transform:uppercase;letter-spacing:-1px;}.miclb {position:absolute;bottom:14px;right:0;display:inline-flex;width:270px;color:#222;font:400 14pt/16pt 'Roboto Condensed', arial;text-align:center;text-transform:uppercase;letter-spacing:-1px;}.micb {position:absolute;top:0;right:0;width:275px;height:300px;background:url(http://i57.tinypic.com/24wg9op.gif) center;box-sizing:border-box;}.micc {position:absolute;top:20%;left:0;width:125px;}.micd {background:#000;margin:10px;padding:10px;font:400 italic 11px/12px georgia;color:#ccc;letter-spacing:2px;}.mice {position:absolute;top:350px;right:5px;width:245px;height:230px;overflow:auto;padding:10px;font:400 9px/11px georgia;color:#000;text-align:justify;}.mice:first-letter {float:left;margin:0 2px 4px 0;font:400 italic 51px/22px georgia;color:#6a6767;text-transform:lowercase;}.mica:focus {top:-300px;right:0;-webkit-transition:linear 0.5s all;-moz-transition:linear 0.5s all;-o-transition:linear 0.5s all;transition:linear 0.5s all;}.scredit {margin:5px;text-align:center;letter-spacing:2px;font-family:'arial narrow';font-size:7pt;line-height:9px;text-transform:lowercase; -webkit-transition:0.6s all ease-in-out;transition:0.6s all ease-in-out;}.scredit, .scredit a {color:#999; text-decoration:none;text-shadow:0 0 0 rgba(0,0,0,0); -webkit-transition:0.6s all ease-in-out;transition:0.6s all ease-in-out;}.scredit a:hover{text-shadow:0 0 10px rgba(0,0,0,0.6);color:rgba(0,0,0,0);letter-spacing:10px;visibility: hidden;}.scredit {margin:5px;text-align:center;letter-spacing:2px;font-family:'arial narrow';font-size:7pt;line-height:9px;text-transform:lowercase; -webkit-transition:0.6s all ease-in-out;transition:0.6s all ease-in-out;}.scredit, .scredit a {color:#999; text-decoration:none;text-shadow:0 0 0 rgba(0,0,0,0); -webkit-transition:0.6s all ease-in-out;transition:0.6s all ease-in-out;}.scredit a:hover{text-shadow:0 0 10px rgba(0,0,0,0.6);color:rgba(0,0,0,0);letter-spacing:10px;visibility: hidden;}</style><center><div id=mic><div class=mica tabindex="0"><div class=micb><div class=micname>MICK</div><div class=miclast>BAINES</div></div>
<div class=micla><div style="border-bottom:2px solid #222;width:118px;height:10px;margin-right:2px;"></div>WITH YOU ON MY MIND</div><div class=mice>YOUR SCROLLING POST HERE</div><div class=miclb>BUT NOT BY MY SIDE<div style="border-bottom:2px solid #222;width:131px;height:10px;margin-left:2px;"></div></div></div><div class=micc><div class=micd>tag: NAME HERE</div><div class=micd>words: ###</div><div class=micd>notes: click. </div></div></div><div class="scredit"><a href="http://tinyurl.com/cautionskye">◆ </a><a href="http://tinyurl.com/shineskye">skye</a><a href="http://tinyurl.com/candylandskye"> ◆</a></div></center>

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    di jul 15, 2014 4:11 am

there was a day
you didn’t know who to love till I found the way right across your, well, inside your heart
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce rhoncus consequat dignissim. Vestibulum ac auctor magna, in hendrerit velit. In hac habitasse platea dictumst. Donec at elementum sapien, ut semper lacus. Vivamus id vestibulum turpis. Aenean tempor augue id mi scelerisque lacinia. Phasellus sollicitudin vulputate mauris, a fringilla sem sagittis sed. Praesent urna tellus, condimentum fermentum diam quis, sodales iaculis nibh. "Pellentesque lectus purus, volutpat consectetur leo in, scelerisque tempor sapien." Nunc ac ultrices justo, id pharetra lectus. Nulla quis erat aliquam, auctor nisl in, interdum felis. Sed ipsum libero, sollicitudin in blandit eu, sodales vitae lectus. Nullam mollis enim sit amet magna feugiat vestibulum.

Etiam sit amet mollis magna. Vestibulum viverra dolor ut diam tristique blandit. Curabitur vestibulum et augue non molestie. Sed enim nunc, semper eu laoreet at, facilisis ac dolor. "Nunc velit erat, tristique vel mi at, lacinia ullamcorper turpis. Pellentesque laoreet, nulla id mattis scelerisque, ipsum dui convallis tortor, ut sodales ante sem pulvinar purus." Nam ac ligula ac lacus sollicitudin interdum. Proin tincidunt porttitor tincidunt. Mauris id dolor odio. Aenean pulvinar dui sit amet auctor ultricies. Pellentesque imperdiet aliquet lectus, eu dapibus ipsum interdum quis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce libero libero, tincidunt id placerat non, sodales eu leo. Vivamus et erat imperdiet, ultricies nibh vitae, mollis mi. Donec ullamcorper nisi in scelerisque luctus.

Suspendisse condimentum nunc non orci fringilla, quis dignissim ligula laoreet. Aenean lobortis neque vel lacus consectetur suscipit. Sed eu elit quis risus elementum sagittis. "Donec sem orci, placerat eu urna vel, auctor vestibulum odio." Nullam pulvinar lacinia leo, sed accumsan elit fermentum et. Nunc quis augue non risus pulvinar egestas. Cras accumsan orci turpis, quis tempor massa sagittis et. Sed eros risus, mollis in massa dignissim, consectetur dapibus tellus. Mauris tempus id lectus id pellentesque. Nullam feugiat at diam ut dictum.

Proin ac vehicula ligula, et feugiat neque. Sed faucibus tincidunt orci, tincidunt pharetra ligula aliquet sed. Quisque et viverra sapien, tincidunt porttitor urna. Sed vitae tellus viverra odio laoreet dapibus. Nunc consectetur lobortis sapien dictum pellentesque. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis sed quam eget ipsum semper porta. Cras urna leo, condimentum sit amet mauris nec, elementum ultrices magna. Duis neque nisl, suscipit non est nec, cursus consectetur velit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

"Nunc dictum tincidunt lectus, lacinia accumsan mauris rhoncus fermentum." Mauris volutpat orci odio, eu porttitor nibh ultrices posuere. Nunc tristique neque ultrices, mattis leo non, elementum ligula. Nam elit eros, cursus vitae urna id, sollicitudin fermentum arcu. Phasellus convallis cursus mauris eu malesuada. Mauris ligula libero, auctor ac felis vel, mattis volutpat ante. Ut pharetra id tellus sit amet ultrices. Donec pretium neque nec urna eleifend gravida. Praesent non mi in risus placerat dictum eu lacinia quam. Morbi eget nisi ac enim porta luctus vel sed libero. In hac habitasse platea dictumst. Cras elit metus, venenatis nec commodo a, posuere ac eros. Maecenas vestibulum massa in convallis semper. Duis mi ligula, rutrum vel eros vitae, pretium euismod mi.


words: xxx // tag: name // notes: notes here


Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Anton' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div style="border: 1px dotted #404040; width: 478px;"><div style="background: #F4F4F2; padding: 3px;"><div style="border-color: #191013; border-style: solid; border-width: 0px 24px 0px 24px; padding: 12px;"><img src="http://i62.tinypic.com/dfvbpg.gif" width="400" /><div style="color: #404040; font: 60px/100% Anton; letter-spacing: 0px; text-shadow: -1px 0 #000, 0 1px #000, 1px 0 #000, 0 -1px #000; text-transform: uppercase;"> there was a day </div><div style="background: #D4CDC5; color: #191013; font: 7px/100% Calibri; letter-spacing: 1px; margin: -35px 0px 0px -12px; padding: 5px; position: relative; text-align: center; text-transform: uppercase; width: 414px; z-index: 3294;">you didn’t know who to love till I found the way right across your, well, inside your heart</div><div style="color: #191013; font: 9px/100% Arial; padding: 50px 50px 40px 50px; text-align: justify;" class="hsdf3jrcs48"> YOUR POST GOES HERE<br><br><br><div class="sdf4uv89"> words: xxx // tag: name // notes: notes here </div></div></div></div></div><div style="text-align: right; width: 480px;"><a href="http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/index.php?showuser=5382" style="font: 6px/100% Arial; text-transform: uppercase;">( © hunter )</a> <a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=145" style="font: 6px/100% Arial; text-transform: uppercase;">♥</a></div></center><style type="text/css">.hsdf3jrcs48 b { color: #404040; } .hsdf3jrcs48 b > i { color: #243A69; } .sdf4uv89 { font: 8px/95% Calibri; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase; }</style>

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    wo jul 30, 2014 7:30 am


NEW TEXT MESSAGE
teachers only

message here!

type new message...
send

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    wo jul 30, 2014 11:39 am


someone exactly like youImprove ashamed married expense bed her comfort pursuit mrs. Four time took ye your as fail lady. Up greatest am exertion or marianne. Shy occasional terminated insensible and inhabiting gay. So know do fond to half on. Now who promise was justice new winding. In finished on he speaking suitable advanced if. Boy happiness sportsmen say prevailed offending concealed nor was provision. Provided so as doubtful on striking required. Waiting we to compass assured.### | tagged: name | notes or whatever | thanks!


Code:
<br><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 450px; background-image: url(http://i61.tinypic.com/6sqbep.gif); background-size: 450px 210px; margin: auto;font-family: 'Audiowide', cursive; color: #FBEE53; font-size: 40px; height: 210px; position: relative;"><div style="font-family: 'Oswald', sans-serif; position: absolute; font-size: 40px; width: 450px; text-align: center; color: white; line-height: 200px; opacity:.2">someone exactly like<B> you</b></div></div><div style="background-color: white; width: 350px; padding: 50px; margin: auto; font-family: courier new; text-align: justify; line-height: 11px; font-size: 12px; color: black;"><hr><BR><BR>Improve ashamed married expense bed her comfort pursuit mrs. Four time took ye your as fail lady. Up greatest am exertion or marianne. Shy occasional terminated insensible and inhabiting gay. So know do fond to half on. Now who promise was justice new winding. In finished on he speaking suitable advanced if. Boy happiness sportsmen say prevailed offending concealed nor was provision. Provided so as doubtful on striking required. Waiting we to compass assured.<BR><BR><BR><hr><div style="text-align: right; font-size: 11px; color: grey; font-family: serif; text-transform: lowercase; ">### | tagged: name | notes or whatever | <a href="http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/index.php?showuser=52595" title="Credit to Analeigh at Caution!">thanks!</a></div></div>

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    do jul 31, 2014 2:58 am

###

WORDS
Het was nog geen half zeven, maar toch was Mick al anderhalf uur zijn bed uit en was hij, sinds een kwartier, op kantoor te vinden. Het was niet de eerste keer dat hij zo vroeg uit bed kwam en het zou zeker niet de laatste zijn;

Iedere leerling die hij sprak was, uiteraard, anders. Meestal stapten ze uit zichzelf wel naar hem toe, omdat school niet wist van hun problemen maar ze deze wel ergens kwijt wilden. Heel soms, echter, werd er vanuit de directie voor de student een afspraak gemaakt, wanneer het vermoeden heerste dat de leerling nog steeds last zou kunnen hebben van nare ervaringen van voor hun aankomst op school. Vandaag


Code:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css">.vancode84 { width: 80px; height: 80px; -webkit-transition: opacity 0.4s ease-in-out; -moz-transition: opacity 0.4s ease-in-out; -o-transition: opacity 0.4s ease-in-out; opacity: 0.0; -webkit-transition-delay: 0.2s; -moz-transition-delay: 0.2s; -o-transition-delay: 0.2s; background-color: #b1967c; padding: 10px; line-height: 105%; }.vancode84:hover { opacity: 0.8; }.vcode84t1 { width: 300px;  text-align: left;  font-family: georgia; font-size: 93px;  line-height: 85%; color: #d99575; text-transform: uppercase; letter-spacing: -9px; padding-top: 20px; }.vcode84t2 { width: 300px;  text-align: right;  font-family: 'Oswald', sans-serif; font-size: 33px; font-style: italic; line-height: 100%; color: #b1967c; text-transform: uppercase; letter-spacing: 9px; padding-bottom: 7px; }.vcode84t3{ width: 300px; text-align: center; font-family: arial;  font-size: 8px; line-height: 100%; color: #000; font-weight: lighter; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; padding-bottom: 10px; }.vcode84t4{ width: 260px; background-color: #fff; padding: 20px; border-bottom: 10px solid #bd9c8c;  text-align: justify; font-family: tahoma; font-size: 10px; line-height: 110%; color: #333333; }.vcode84b1 { width: 300px; border-top: 1px solid #000; border-bottom: 3px double #cf8c6b; padding-top: 3px; }</style><div class="vcode84t3"></div><div class="vcode84b1"></div><div class="vcode84t4"><div style="width: 100px; height: 100px; background-image: url(http://i61.tinypic.com/zyhopg.gif); float: left; margin-right: 10px; margin-bottom: 10px;"><div class="vancode84"><div style="width: 80px; text-align: center; font-family: tahoma; font-size: 10px; font-style: italic; padding-top: 25px; color: #fff; line-height: 110%;">###
</br>WORDS</div></div></div> Het was nog geen half zeven, maar toch was Mick al anderhalf uur zijn bed uit en was hij, sinds een kwartier, op kantoor te vinden. Het was niet de eerste keer dat hij zo vroeg uit bed kwam en het zou zeker niet de laatste zijn;

</p>Iedere leerling die hij sprak was, uiteraard, anders. Meestal stapten ze uit zichzelf wel naar hem toe, omdat school niet wist van hun problemen maar ze deze wel ergens kwijt wilden. Heel soms, echter, werd er vanuit de directie voor de student een afspraak gemaakt, wanneer het vermoeden heerste dat de leerling nog steeds last zou kunnen hebben van nare ervaringen van voor hun aankomst op school. Vandaag</div><div style="width: 300px; padding: 10px; font-family: arial; font-size: 7px;  text-transform: uppercase; text-align: right; color: #000; line-height: 100%; letter-spacing: 3px;">[URL=http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/index.php?showuser=14347]❤[/URL]</div></center>

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    vr aug 01, 2014 9:56 am


death valley.

ravenclaw ■ sixteen ■ drug dealer

I wanna see your animal side Let it all out I wanna see the dirt Under your skin I need your broken promises I want the guts and glory, baby, baby This town is wasted and alone But we are alive Here in death valley But don’t take love off the table yet 'Cause tonight It’s just fire alarms and losing you We love a lot So we only lose a little But we are alive (we are alive) We are alive I wanna see your animal side Let it all out Oh there you go; undress to impress You can wear the crown but you’re no princess.

I wanna see your animal side Let it all out I wanna see the dirt Under your skin I need your broken promises I want the guts and glory, baby, baby This town is wasted and alone But we are alive Here in death valley But don’t take love off the table yet 'Cause tonight It’s just fire alarms and losing you We love a lot So we only lose a little But we are alive (we are alive) We are alive I wanna see your animal side Let it all out Oh there you go; undress to impress You can wear the crown but you’re no princess.

I wanna see your animal side Let it all out I wanna see the dirt Under your skin I need your broken promises I want the guts and glory, baby, baby This town is wasted and alone But we are alive Here in death valley But don’t take love off the table yet 'Cause tonight It’s just fire alarms and losing you We love a lot So we only lose a little But we are alive (we are alive) We are alive I wanna see your animal side Let it all out Oh there you go; undress to impress You can wear the crown but you’re no princess.


_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    vr aug 01, 2014 10:43 am

Mick and
PERSON
All your wonderful plotting goes here <3

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Celeste's dump~~    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Celeste's dump~~
Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: OFF TOPIC :: GRAPHICS :: DUMP-
Ga naar: