IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Luhan Xiao

Ga naar beneden 
AuteurBericht
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Luhan Xiao   za jun 02, 2012 8:55 am

xiao luhan


A L G E M E E N
Voornaam Luhan
Achternaam Xiao
Bijnaam Lulu, Han
Leeftijd 22
Geslacht Mannelijk
Geboortedatum 20 april 1991
Geboorteplaats Beijing, China
Geaardheid Heteroseksueel

I N R I C H T I N G
Positie Patiënt
Reden verblijf
Obsessieve-compulsieve stoornis - OCS komt in verschillende vormen voor, maar het meest voorkomende kenmerk is een obsessieve drang om bepaalde handelingen uit te voeren, die rituelen worden genoemd.

Posttraumatische stressstoornis - De aandoening ontstaat als gevolg van ernstige stressgevende situaties, waarbij sprake is van levensbedreiging, ernstig lichamelijk letsel of een bedreiging van de fysieke integriteit. Deze situaties zijn voor de persoon traumatisch.

Door zijn verleden heeft hij Luhan een trauma opgelopen. Hij hallucineert regelmatig over zijn vader. En vaak als hij een kamer verlaat, controleert hij wel honderd keer of hij de deur echt heeft gesloten of op slot heeft gedaan. Ook heeft hij de neiging om alles en altijd op te ruimen.

Hij krijgt hiervoor cognitieve gedragstherapie en medicijnen om angst te onderdrukken en voor OCS, SSRIs.
Duur verblijf 2 maanden

O U T S I D E
Lengte 1.78 m
Gewicht 65 kg
Oogkleur Donkerbruin
Haarkleur Licht bruin (origineel zwart)
Overig //

I N S I D E
Karakter Luhan is een schat van een jongen en zal nooit een vlieg kwaad doen. Hij is erg gevoelig: bang om afgewezen, uitgelachen of in de steek gelaten te worden. Daarom houdt hij de meeste mensen liever op afstand. Op sommige momenten kan Luhan een beetje dromerig of vaag zijn. Hij heeft een beetje een 4D karakter. Ondanks zijn lieve aard is hij wel een perfectionist. Dit komt mede door zijn aandoening. Alles moet gaan zoals het moet anders raakt hij in paniek. Verder is hij té netjes. Hij ruimt altijd en alles op. Luhan heeft liever niet dat andere mensen zijn spullen of dergelijke aanraken. Zelfs als iemand bijvoorbeeld op zijn bed komt zitten schopt hij deze zonder pardon ervan af. Maar in het openbaar heeft hij er niet zoveel last van. Hij voelt zich meer op zijn gemak buiten dan in zijn eigen kamer of huis.
Verleden Hij werd geboren in China, maar verhuisde op zijn 4e naar Engeland toe. Zijn ouders dachten dat het in Engeland misschien beter zou zijn. Dat was echter niet zo, zijn vader had moeite om een baan te vinden en was bovendien ook nog een alcoholist. De man neukte alles wat los of vast zat. Elke dag kwam hij wel thuis met een andere vrouw, dook daarmee in bed en liet de volgende dag zijn zoontje de zooi opruimen die hij had veroorzaakt. Zijn moeder wist van alles, maar ze kon weinig doen. Ze hield van hem meer dan van haar eigen zoontje. Vaak hadden zijn ouders ruzie waarbij zijn moeder altijd wegging voor een paar dagen. Zoals gewoonlijk greep zijn vader naar de fles en gaf Luhan de schuld dat zijn moeder weg was, want de jongen moest altijd de wacht houden terwijl zijn vader met een vrouw sliep. Door zijn driftbuien mishandelde hij de arme Luhan. Om vervolgens de jongen weer te verkrachten.

Zijn aandoeningen begonnen pas rond zijn tienerjaren. Ondanks door alles wat thuis afspeelde ging Luhan toch gewoon naar school. Elke keer ging de jongen nèt over. Luhan's omgeving merkte op dat hij begon te hallucineren over zijn vader. Terwijl deze nooit op school was. Niet alleen begon hij te hallucineren, maar ging hij obsessief gedrag vertonen. Wanneer de jongen een simpele deur sloot van een lokaal, ging hij wel tientallen keren checken om te kijken of hij echt gesloten was. Vrijwel direct nadat de leerlingen en leraren dit hadden opgemerkt stuurde ze hem naar een inrichting. Alleen ging het niet veel beter met Luhan in de inrichting. Volgens zijn psychiater en psycholoog kwam het, omdat zijn vader 'te dicht' in de buurt zou zijn. Na veel geregel kon Luhan naar Amerika gaan, naar het Sora Institute. Gelukkig boekte Luhan daar wel al snel vooruitgang na één maand daar te hebben gezeten.
Hobby's Dansen, muziek maken, lezen
Houdt van Muziek, boeken, hygiëne, eten, natuur
Houdt niet van Mensen die aan zijn bezittingen komen, rotzooi, deuren, drukte

starship ranger becky , @ atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Luhan Xiao
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: IN TOPIC :: CHARACTER :: ACCEPTED-
Ga naar: