IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Scarlett Natalia Holmes

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Scarlett
Psycholoog
avatar

Aantal berichten : 18
Punten : 24
Woonplaats : Meeeh.

Character
Naam: Scarlett Natasha Holmes
Leeftijd: 23
Aandoening: -

BerichtOnderwerp: Scarlett Natalia Holmes   za jun 16, 2012 2:20 am

STOP PRETENDING TO BE SOMEONE YOU'RE NOT

Name: Scarlett Natalia Holmes
First Name: Scarlett
Meaning: Red – French origin
Title: Psychologist

Age: 23
DOB: 17-14-..
Gender: Female
Orientation: Heterosexual

Country: England
Languages spoken: English, Dutch, French, German, Italian, a bit Japanese

Parents: Pete Holmes & Nikita Holmes – D’Anglèr
Siblings: None
Partner: None

Skin tone: Blank
Hair: Red, short. Had it blonde and brown before, changes it from time to time.
Eyes: Brown-ish
Other: Butterfly tattoo on her ankle Click.
Style: Flirty, compliments her body. Lots of high heels.

History: Scarlett’s geboorte is een “souvenir” geweest van een affaire die haar moeder had toen haar man, een diplomaat, overzees was. Haar “vader”, oftewel de man van haar moeder, was tijdens haar jeugd vaak weg en haar moeder had door het huishouden amper tijd voor haar dochter, waardoor ze relatief eenzaam opgroeide. Ze heeft tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond door haar vaders werk. Als gevolg daarvan spreekt ze nu verschillende talen vloeiend en heeft ze er een goed gevoel voor; het kost haar dus weinig moeite om een nieuwe taal te leren.

Scarlett was duidelijk meer dan intelligent, gegeven dat ze op haar vierde al zelfstandig begon te lezen en heel gedetailleerd kon vertellen over wat ze meemaakte. Het was een wat gemengde zegen, omdat haar vader daardoor hoge verwachtingen van haar had en haar moeder alleen maar trots was. Ze ontwikkelde een hoop verschillende interesses, die uitliepen van muziek – ze speelde de dwarsfluit – tot biologie en scheikunde. Door het reizen werd ze echter totaal van mensen van haar leeftijd geïsoleerd en dat was niet goed voor de relatie met haar ouders. Ze hadden vaak ruzie over allerlei onbelangrijke details. Haar vader was erg streng met straffen; zodra ze iets verkeerd deed sloot hij haar op in een donker kamertje op de hal, waar ze dan voor onbepaalde tijd zat. Ze heeft nog steeds een hekel aan kleine donkere ruimtes hierdoor.

Toen ze twaalf was ontdekte ze dat ze de dochter van haar vader niet kon zijn; hij had wel een kuiltje in haar kin en zij niet, een genetische aanwijzing dat ze niet vader-dochter verwant waren. Ze confronteerde hem hiermee, wat resulteerde in nog meer opsluitingen en zelfs fysiek geweld. Haar moeder draaide haar hoofd weg, trok haar beschermende handen van haar dochter af. Zelf meldde ze geen misbruik, bang voor meer slaag. Deze periode, die duurde van haar twaalfde tot haar zestiende, is de reden dat ze nu zo hard en cynisch kan zijn en tevens ook de reden voor haar relatiehaat.

Uiteindelijk wist ze op haar zestiende een beurs te krijgen op een Amerikaanse High School, waarbij ze permanent naar de campus verhuisde en wegging bij haar ouders. Ze heeft ze daarna nog maar een keer gezien, op de begrafenis van haar vader. Hij is overleden toen ze achttien was, maar veel gaf ze toch niet meer om hem. Op school bouwde ze een aardige reputatie af. Ze was slim, maar verleidelijk en gebruikte dit ook. Meestal ging Scarlett niet zo ver met haar scharrels, maar ze was wel een trofee. Als je iets met haar had gehad - al was het maar een date of een kus – dan was je reputatie gegarandeerd.

Van High School ging ze soepel over naar de studie Psychologie, die ze voorbeeldig doorwerkte. Ze werkte in een aantal instellingen, waar ze weer een aardige reputatie opbouwde. Dit keer had het niets te maken met jongens, maar met het feit dat ze altijd leek te weten wat er mis was met de patiënt en wat ze ertegen kon doen, maar dat dat niet altijd volgens de regels verliep. Via via is ze getipt aan het Sora Institute en ze hebben haar aangenomen, puur om haar reputatie.


thanks brooklyn from shine, caution, and atf!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Scarlett Natalia Holmes   za jun 16, 2012 2:39 am

Goedgekeurd ~~ =]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Scarlett Natalia Holmes
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: IN TOPIC :: CHARACTER :: ACCEPTED-
Ga naar: