IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hwang Minhyun

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Minhyun

avatar

Aantal berichten : 22
Punten : 24
Leeftijd : 25

Character
Naam: Hwang Minhyun
Leeftijd: 16 years
Aandoening: Snel agressieve losgeslagen puber. [SALP]

BerichtOnderwerp: Hwang Minhyun   zo jun 17, 2012 8:57 am

G E N E R A L
First name: Minhyun
Last name: Hwang
Nickname: -
Age: 16 years
Gender : Male
Date of birth: 9 August 1995
Hometown: Busan, South-Korea
Sexual orientation: Heterosexual

I N S T I T U T E
Position: Patient
Reason to stay: Door zijn ouders in het instituut gedumpt omdat ze hem zelf niet aankonden. Minhyun is opgegroeid als enigst kind en hierdoor altijd ontzettend verwend, met het gevolg dat hij nu compleet door het lint gaat als hij niet per direct zijn zin krijg. Deze probeert hij dan ook altijd door te drammen en gaat hiervoor heel erg ver, zo ver dat er geweld aan de pas komt. Daarnaast heeft hij ook een obsessie met vrouwen, het is voor hem een sport er zoveel mogelijk in bed te krijgen, om de volgende ochtend verdwenen te zijn.
Length of stay: 5 months
Roommate: Kim Jonghyun // JR

O U T S I D E
Height 1.83 m
Weight 65 kg
Eye color: Brown
Hair color: Black
Other: Partly braided hair.

I N S I D E
Character:Silent, dark, aggressive, womanizer and music-lover.
De vijf hierboven genoemde woorden beschrijven Minhyun vrijwel helemaal. Meestal is hij het type dat zich stilletjes op de achtergrond houd, het liefst in een donker hoekje weggescholen en totaal onopvallend. Hij kan dan ook al snel als ‘koud’ of ‘gevoelloos’ overkomen, hij geeft geen ene bal om wat anderen wel niet denken en vinden, maar vooral ook niet hoe anderen op hem of zijn opmerkingen reageren. Het laat hem totaal koud. Wat Minhyun betreft draait de wereld om hem – en natuurlijk zijn maatje JR – en kan de rest compleet door de stront zakken.
Als er echter situaties voordien waarin hij niet zijn zin krijgt, en dat zou niet een zo heel verbazend zijn sinds hij gewend is alles te krijgen wat hij wilt, draait hij compleet door. Remmen kent hij niet en hij zou alles in zijn macht gebruiken om zijn zin door te drammen en zijn doel te bereiken. Hierbij kan Minhyun aardig agressief worden zonder het besef wat hij doet (niet dat het hem wat kan schelen).
Een andere ‘hobby’ is vrouwen. Hij vind het tegenovergestelde geslacht behoorlijk interessant en dit wind hij dan ook niet om doekjes. Het is een soort sport geworden om zo veel mogelijk dames te verleiden met een vriendelijke glimlach met als doel de nacht niet alleen te hoeven doorbrengen. Ook hier kan hij snel uit zijn vel springen als het niet naar wens verloopt.
Als laatste is het ook van belang om zijn absolute passie te beschrijven. Muziek, muziek maken en zingen is hetgeen dat Minhyun nodig heeft om enigszins op de wereld te blijven, zonder zou hij totaal ontspoord raken. Het is zijn absolute passie en raakt behoorlijk in de put als hij het niet kan uitoefenen.

Hobbies: Zang, muziek en dans.
Likes: Hanging with friends, band-activities, female’s, music, listening to music, singing, dancing and reading.
Hates: His parents, lessons (except for music class), the required talk sessions, the fact he was dumped at the institute and being disturbed.

Past:
Minhyun heeft een zorgeloze jeugd gehad. Nooit hoefde hij moeite te doen om dingen bij zijn ouders voor elkaar te krijgen, hij hoefde bij wijze van spreken maar te wijzen of hij had het. Dit was als peuter en kleuter al het geval. Gingen ze wandelen en kwamen ze langs een speelgoedwinkel? Dan moesten ze perse naar binnen – anders gingen zijn ouders met een krijsend kind over straat dat weigerde een stap te verzetten – en hem wat laten uitzoeken. Zo had hij als jong kind al bergen en bergen speelgoed waarna hij grotendeels al niet meer omkeek. Ook ging hij al compleet door het lint als een van zijn ouders de deur uit ging en hij niet mee mocht. Echter begon ’s avonds de grootste opgave. Als zijn ouders niet bij hem bleven tot hij sliep zette hij het op een krijsen en ging uit bed naar zijn ouders toe, die hem dan ook gerust even op de bank namen voor ze hem weer in bed legde en wachtte tot hij sliep.
De jaren verstreken en alle verkeerde eigenschappen die de jonge Minhyun ontwikkelde werden nog steeds gevoed door zijn ouders. Dat ging op de lagere school eigenlijk nog allemaal prima. Meneer kreeg wat hij wilde hebben en was dus happy. Hij genoot van zijn vrijheid en nam deze ook. Zonder afspraken ging hij bij vrienden spelen of nam hij iemand mee naar huis, wat zijn ouders stilzwijgend dulden om een uitbarsting te voorkomen.
Eenmaal op de middelbare school ging deze manier van leven voor Minhyun niet langer, de docenten traden veel strengen op dan de leerraren en juffen van de lagere school en al vele malen meer dan zijn ouders. Zoals het de leeftijdsfase beaamt werd Minhyun opstandig, maar dit uitte zich niet in een grote mond en luid protest. Hij trok zich terug in zichzelf, zorgde ervoor dat hij in een hoekje verdween en totaal niet opviel. Voor school zette hij zich niet in, het interesseerde hem niet, het motiveerde hem niet. Om zijn gevoelens te kunnen uiten begon hij te schrijven, het schrijven van muziek wel te verstaan. Samen met vier anderen richtte hij een bandje op, het doel hiervan was niet de publiciteit op te zoeken, maar uiting te geven aan gevoelens, om lekker te doen wat je altijd wou doen. Maar hoe meer hij zich voor de muziek inzette en ermee bezig ging hoe slechter het met zijn schoolcijfers gingen. Zijn ouders konden niet meer tot hem doordringen en zagen hem steeds verder wegzakken. De enige keren dat hij communiceerde met zijn ouders was als hij niet kreeg wat hij wilde hebben, en dit ging nu niet bepaald op een vriendelijke wijze. Vandaar ook de keuze van zijn ouders om hem – na een tip die ze kregen van de ouders van een vriend en bandgenoot, JR – naar Sora Institute te sturen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Admin || Docent geschiedenis
avatar

Aantal berichten : 172
Punten : 199
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Naam: Nathan Gardner
Leeftijd: 36
Aandoening: Alcoholisme

BerichtOnderwerp: Re: Hwang Minhyun   zo jun 17, 2012 9:10 am

Je bent goedgekeurd~ Veel plezier met spelen =D

_________________
you're throwing life away
to move with a man like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hwang Minhyun
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: IN TOPIC :: CHARACTER :: ACCEPTED-
Ga naar: