IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Felix Lee

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Felix

avatar

Aantal berichten : 24
Punten : 26
Leeftijd : 26
Woonplaats : Brievenbus

Character
Naam: Felix Lee
Leeftijd: 6 jaar
Aandoening: Separatieangst & ADHD

BerichtOnderwerp: Felix Lee   ma jun 18, 2012 9:02 am

Identiteit
Engelse naam: Felix
Koreaanse naam: Doyoon
Achternaam: Lee
Bijnaam: Felix, Doyoon, Ukkie
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 12-06-2006
Geboorteplaats: Seoul, Zuid-Korea
Geaardheid: Onbepaald

Inrichting
Positie: Patiënt
Reden verblijf: Seperatieangst en ADHD. Tevens is zijn vader in SI opgenomen.
Duur verblijf: Nieuw

Signalement
Lengte: 1.16 m
Gewicht: 18 kg
Postuur: Normaal
Haarkleur: Donkerbruin/Zwart
Oogkleur: Donkerbruin/Zwart
Piercings/Tattoos: -
Littekens: -
Kledingstijl: Random

Individualiteit
Karakter: Felix is lieve, blije en bovenal slimme jongen. Hij beleefd veel plezier in nieuwe dingen leren en is ook altijd opzoek naar iets uitdagends. Erg verlegen is Felix niet. Hij gaat zelfs maar al te graag conversaties aan met Jan en alleman. Felix houd van drukte en kan af en toe wat moeite hebben met de rust te bewaren. Felix heeft verder de grootste hekel aan alleen zijn, iets wat is ontstaan omdat hij altijd achter gelaten werd door zijn moeder.
Hobby’s: Lego, legpuzzels, tekenen, lezen
Houd van: Pororo, vader, aandacht, drukte, muziek
Houd niet van: Regels, moeder, alleen zijn, het donker
Angsten: Verlatingsangst

Historiek
Verleden: Felix was als het ware een ongelukje. Felix’ vader was zestien toen hij stomdronken met een willekeurig iemand het bed in dook. Dit persoon, een meisje van ook zestien was smoorverliefd op de populaire William Lee en twijfelde geen moment toen hij haar vroeg om mee naar zijn huis te gaan. Ze wist immers dat ze anders nooit bij dé William Lee kon zijn. Het meisje kwam erachter dat ze zwanger was en wou uiteindelijk geen abortus plegen. Ze vertelde het nieuws niet aan William, die zeker weten de vader was, aangezien hij de eerste en de laatste was geweest. Vast en zeker had William haar wel eens zien rondlopen met een dikke buik, maar hij leek de connectie niet te leggen.

Felix werd geboren. Zijn moeder begon al gauw spijt van haar besluit te krijgen om Felix te houden. Een kind was meer werk dan ze ooit had kunnen bedenken en eigenlijk wou ze niets liever dan nog gewoon tiener zijn. Daarnaast kreeg ze te horen dat ze toegelaten was op de beste universiteit van heel Zuid-Korea en wou ze maar al te graag dan ook daar gaan studeren. Ondanks dat ze zo ontzettend slim was, vond ze dat haar besluit om geen abortus te laten plegen waarschijnlijk het allerdomste was geweest wat ze ooit zal doen.

Het besluit voor de toekomst was voor Felix’ moeder makkelijk gemaakt en ze zou hoe dan ook gaan studeren. Ze ging op kamers en ging elke dag naar colleges. Haar moeder kwam drie dagen in de week om voor Felix te zorgen. De overige dagen ging Felix naar een kinderdagverblijf. Dat was wat Felix’ moeder haar moeder althans had wijsgemaakt. De waarheid was dat ze de overige dagen Felix aan zijn lot over liet. Ze wou namelijk geen geld kwijt aan een kinderdagverblijf.
Toen Felix vier jaar was ging hij vrijwel meteen naar school. Rond deze tijd zat zijn moeder in haar laatste jaar van haar opleiding politiek. Er werd door leraren op Felix’ school al snel geconstateerd dat Felix ongelooflijk slim was voor zijn leeftijd. Het werd ook opgemerkt dat Felix er een hekel aan had als zijn moeder hem had afgezet en weer weg ging. Alleen zijn was voor Felix blijkbaar sowieso geen optie. Veel verdere aandacht werd er echter niet aan besteed. Een jaar later slaagde Felix’ moeder en ging ze serieus de politiek in. Er was echter één ding wat haar carriere in de weg zat. Felix. Het zou namelijk niet staan; een politicus die op haar zestiende al een kind had gekregen, en wat nog erger; de vader was nergens te bekennen! Felix was misschien wel slim, maar had duidelijk een of andere stoornis ontwikkeld waardoor hij het écht op een behoorlijk krijsen kon zetten als hij ook maar even alleen was. Ook dit zou niet bij een politicus staan.

Met veel gedoe wist ze haar ouderschap over Felix te ontzeggen. Ze zocht uit waar William zat en kwam hem tegen ingeschreven in een instituut. Ze liet het ouderschap naar hem overschrijven en stuurde Felix naar zijn vader, die waarschijnlijk de schok van zijn leven zou krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Felix Lee
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: IN TOPIC :: CHARACTER :: ACCEPTED-
Ga naar: