IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Zahn Mortiér

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zahn.

avatar

Aantal berichten : 5
Punten : 11
Leeftijd : 23
Woonplaats : in your closet ~

Character
Naam: Zahn Mortiér
Leeftijd: 16 jaar
Aandoening: Heeft vaak en regelmatig hallucinaties en last van synesthesie.

BerichtOnderwerp: Zahn Mortiér   wo jul 04, 2012 3:44 am

ғorever, ғorwαrdѕ or вeттer, мy нeαrт wιll oɴly ѕυrreɴder
A L G E M E E N
Voornaam Zahn
Achternaam Mortiér
Bijnaam -
Leeftijd 16 jaar
Geslacht Vrouwelijk
Geboortedatum 16 oktober
Geboorteplaats Gortnasate, Ierland
Geaardheid Biseksueel

U I T E R L I J K
Lengte: 1,58 meter
Gewicht: 43 kilogram
Ogen: Fel groene ogen staren brutaal de wereld in. Zahn is niet het type dat haar emoties verbergt, zal dit type ook nooit zijn, en de meeste kans om haar buien goed te voorspelen is door op haar ogen te letten. Bezitten ze een felle glinstering of juist een nieuwsgierige? Zijn ze wantrouwig of open? Volgens sommige zijn ogen de poorten van de ziel – bij Zahn is dit zeker waar.
Huidskleur: Bleek.
Haarkleur: Met haar knalrode lokken krijg je al snel het idee dat een vuurnimf op je pad is gekomen zodra je haar ziet. Haren zo rood dat Zahn moeilijk te overzien is ondanks haar kleine gelaat.
Kapsel: Niet vaak, of eigenlijk nooit, neemt dit meisje de moeite om haar lokken te borstelen zodat haar dikke krullen nog enigszins rustig zitten. In plaats daarvan laat ze haar krullen met los en zit haar wild. Een grote bos, vurig haar? Daar zal je Zahn hebben.
Kleding: Simpele kleding, niet opvallend en vaak zwart van kleur. Hoewel het meisje een voorkeur heeft voor groen en gespot kan worden in een legerbroek, keert ze altijd weer terug naar de zwarte skinny en zwarte tanktop. In de winter draagt ze een leren jas die haar overduidelijk te groot en in de zomer houdt ze haar armen bloot. Geen hakken of pumps voor deze jongedame, maar gewoon simpele kisten die ze helemaal afgetrapt heeft. Veel waarde legt Zahn niet aan haar kleding, zolang het maar lekker zit.

I N R I C H T I N G
Positie Patiënt
Reden verblijf Zahn heeft haar hele leven al last van synesthesie, wat in feiten geen problemen opleverde, alleen misverstanden, maar sinds ze naar New York is verhuisd, heeft ze last van hallucinaties. Een mogelijke verklaring is dat ze niet tegen de drukte van de stad kon, maar zoals het is met hallucinaties blijft het gissen waar het vandaan komt. Een ander probleem is dat Zahn heilig ervan overtuigd is dat alles wat ze ziet, echt is. Ja, er vloog net een draak voorbij. Ja, ze voelde net dat haar huid open gesneden werd.
Duur verblijf Ongeveer een jaar

I N N E R L I J K
Karakter: Onmogelijk zou nog een understatement zijn. Er zijn maar weinig mensen die zo wisselvallig zijn als dit meisje. Vraag naar haar favoriete kleur en ze zou 'zwart' antwoorden, nog geen moment dat antwoord veranderen in 'wit' en als je het een week later na vraagt, zou ze beweren dat het altijd al 'groen' is geweest. Niet al te makkelijk om mee om te gaan. Zo snel als haar mening verandert, zo snel kunnen haar buien ook veranderen. Het is niet vreemd dat ze het ene moment nog lacht als een klein kind, vervolgens vervloekt ze alles en iedereen om haar heen. Instabiel dus. Maar vraag je niet af waar dat gedrag vandaan komt. Zahn 'is'. 'Zijn' is alles voor het kleine meisje: het leven in het hier en nu en dat doet ze ook als geen ander. Niemand gooit zijn emoties zo sterk naar buiten als deze roodharige kan doen. Het overweldigt mensen. Mensen walgen of genieten er van, maar één ding is zeker: Zahn laat een indruk achter. Ze is instaat om je hele persoonlijkheid op z'n kop te gooien en vervolgens weg te lopen alsof er niks gebeurd is. Nog zo iets typisch haar: ze vergeet. Ze vergeet wat ze vanochtend gegeten heeft, ze vergeet wat ze wilde gaan doen en bovenal vergeet ze wie jij bent. Heb je een diep gesprek met haar gevoerd al je geheimen aan haar verteld? Grote kans dat ze je de volgende dag al niet meer herkent. Het leven in het hier en nu is bij haar zo sterk dat ze het verleden vergeet en nooit een beeld van de toekomst zou hebben. Onbevangen en vrij – een eigenschappen die eigenlijk niet meer passen in de maatschappij van nu. Misschien dat het daardoor komt dat mensen haar niet begrijpen en ontwijken.

Biografie: Deze vuurnimf is opgegroeid op de wilde kliffen van Ierland. Elke dag was aan het klimmen en daalde ze af naar diepste grotten die de zee verwelkomde. Haar ouders hadden een klein hostel voor wandelaars en ondanks haar synesthesie had Zahn een zorgeloze jeugd. Totdat Ierland zijn welvaart verloor en haar ouders tevens de druk van de burgeroorlog van Noord-Ierland begonnen te voelen. Na veel getwijfel hakten ze de knoop door en verhuisden het gezin naar Amerika, New York. Hier hadden ze meer geluk dan ze gehoopt hadden. Haar vader kon bijna gelijk werken als kok bij één of ander chique hotel en zodoende kon Zahn haar moeder thuis blijven. Dit was maar een goed iets, want het lukte het twaalfjarige meisje niet om haar rust te vinden in de grote stad. Het meisje was opgegroeid in de leegte van Gortnasate en de grote stad had een slechte invloed op haar. Het was een paar maanden na haar aankomst toen de eerste hallucinaties begonnen. Haar ouders stuurden haar naar verschillende dokters die haar medicijnen aansmeerde die hielpen, maar het meisje weigerde de medicijnen te slikken. Na bijna twee jaar er mee rond geloopt te hebben, sturen haar ouders haar naar Sora. Hier, onder het toezicht, moet het meisje zich wel aan haar medicatie houden.

Vaardigheden: Zahn is snel over tegenslagen heen, kan contact leggen met iedereen, trouw blijven aan zichzelf.
Zwaktes: Dingen accepteren en gevolgen in schatten, Zahn 'doet' altijd: zonder de consequenties te zien. Egoïstisch zijn en alleen voor zichzelf leven/geven – het vergeten van personen.
Interesses: Zahn haar interesses veranderen met de minuut: dan houdt ze van water, dan van vuur – dan houdt ze van wit, dan van zwart.
Houdt van: Vragen stellen, het idee dat ze alles weet staat haar aan. Ze houdt er van om vrij te bewegen, om alles te doen en te laten wat ze wilt: ze danst, zingt, schreeuwt en staat stil. Alles waar op dat moment haar gedachten naar staat, dat ze dat kan doen – daar houdt ze van.
Houdt niet van: Om bezet geworden, zelfs niet door de mensen die dichtbij haar staan. Niet in staat te zijn om te doen wat ze wilt (om haar gedachten waar te maken), als mensen niet luisteren naar haar vragen/woorden. Vooral om overheerst te te worden is iets waar ze niet tegen kan. Iedereen die haar woorden laat weg sterven en haar bewegingen stopt, kan er voor zorgen dat Zahn onmetelijke haat voelt.
Angst: Iemands bezit zijn en niet meer kunnen doen wat ze wilt.

Quotes: 'Belangrijk' was een onbekend begrip voor haar, wat op dat moment haar interesseerde, was voor haar 'belangrijk'. Ongeacht de mening van anderen. || “Zahn leeft alleen voor Zahn. Zahn zal nooit leven voor een derde, of zelfs maar een tweede persoon”

...
“Let virtue distinguish the brave, place riches in lowest degree, think them poorest who can be a slave, think them richest who dare to be free.” || “Leef voor vandaag. Als vandaag moeilijk is, vergeet vandaag dan. En als het niet zo was, vergeet het dan ook, want het zal snel weer moeilijk zijn.”

ι ɢυeѕѕ тнιѕ jυѕт ɢoт ĸιɴdα drαѕтιc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William
Admin
avatar

Aantal berichten : 313
Punten : 346
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland~

Character
Naam: William
Leeftijd: 22
Aandoening: Alcohol verslaafd

BerichtOnderwerp: Re: Zahn Mortiér   wo jul 04, 2012 8:30 am

Goedgekeurd~ Welkom op de site =]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Zahn Mortiér
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Limited :: IN TOPIC :: CHARACTER :: ACCEPTED-
Ga naar: